Συνάντηση Ρουσόπουλου – Ντόρας: Να βάλουμε τα γέλια τώρα ή τα κλάματα;
16/05/2015 18:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνάντηση Ρουσόπουλου – Ντόρας: Να βάλουμε τα γέλια τώρα ή τα κλάματα;

Λέει το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ώρες: «Και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα την είσοδο του γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο πλαίσιο των ζυμώσεων για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία, και την αλλαγή σελίδας με τη διαδοχή του Αντώνη Σαμαρά.

Ο άλλοτε υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, βρέθηκε στην εσωκομματική μάχη του 2009 στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, έστω και διακριτικά, σήμερα ωστόσο φαίνεται να συμμερίζεται τους προβληματισμούς της Ντόρας Μπακογιάννη για το μέλλον της ΝΔ και συνολικά της Κεντροδεξιάς, όσο δεν υπάρχει απεγκλωβισμός από την αυτοκαταστροφική στρατηγική που ακολουθήθηκε μετά τη βαριά και ιστορική ήττα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, και κωδικοποιημένα περιγράφεται ως “ψύχωση δικαίωσης”».

Αυτά κι άλλα πολλά ακούγονται και γράφονται και έχουν σημασία οι λεπτομέρειες. Κατ’ αρχάς ότι ΚΑΙ ο Ρουσόπουλος πήγε να προσκυνήσει τη Ντόρα, επομένως έχουν πάει κι άλλοι στο άντρο της «αδικημένης» κόρης του Μητσοτάκη.

Επίσης σημασία δίνεται στο γεγονός ότι ο Θοδωρής, αυτός ο κολοσσός της δημοσιογραφίας και της πολιτικής αργότερα, που διέπρεψε για μερικά χρόνια, είναι λέει ακόμη συνομιλητής του Κ. Καραμανλή.

Επομένως, με απλά λόγια το σενάριο που εξυφαίνεται είναι ότι κάποιοι Καραμανλικοί, με ή χωρίς τη συναίνεση του πρώην πρωθυπουργού, πηγαίνουν και δίνουν τα διαπιστευτήριά τους στην Ντόρα και λένε τον πόνο τους γιατί η ΝΔ δεν ανεβαίνει σε ποσοστά. Κι επίσης, το σενάριο λέει ότι οι Καραμανλικοί και οι Μητσοτακικοί (υπάρχουν και τέτοιοι;) συνασπίζονται κατά του κακού Σαμαρά που διαλύει τη ΝΔ. Και συζητούν για την επόμενη ημέρα με… μπροστάρισα την Ντόρα.

Δηλαδή δύο τελειωμένοι πολιτικοί, ο Θοδωρής και η Ντόρα τα είπαν και χ…ε η φοράδα στ’ αλώνι. Αυτοί οι δύο θα αλλάξουν την κεντροδεξιά; Αυτοί θα οδηγήσουν τη ΝΔ σε νέο πάλης ξεκίνημα και νίκες. Να βάλουμε τα γέλια τώρα ή τα κλάματα;

Μα καλά η Ντόρα είναι γνωστό που ήταν τόσο καιρό. Υπονόμευε τον Σαμαρά από την πρώτη στιγμή παρά το γεγονός ότι ο κόσμος το 2009 της έδειξε ότι δε θέλει άλλο Μητσοτακέϊκο.

Εκείνος ο Ρουσόπουλος που είχε χαθεί το παλικάρι; Ξεκουραζόταν επί έξι χρόνια στην πολυτελή βίλα του, και έρχεται ξανά να… στείλει γράμμα στον κόσμο της ΝΔ; Γιατί πρέπει να υφίσταται η ελληνική κοινωνία και ειδικά ο κόσμος της ΝΔ άτομα όπως ο Ρουσόπουλος ή ο Αντώναρος που ήταν περαστικοί, είδαν φως και μπήκαν, δεν πρόσφεραν τίποτα αλλά μόνο κέρδισαν και τώρα θέλουν να ξαναπαίξουν ρόλο; Μήπως τελικά πολύ ασχολούμαστε με την Θεοδώρα και τον Θεόδωρο; Αν είναι αυτοί… Θεού δώρα καλύτερα να γίνουμε μουσουλμάνοι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 16/05/2015 19:06:31

  Μα με βουντού, μα με μηχανορραφίες, μα με δηλητηριώδη σχόλια σε καθοριστικές στιγμές, ....εργάζεται πάντως ακάματα και πριονίζει η Μητσοτάκω. Δεν χάνει τον καιρό της....

  • Eva avatar
   Eva @ Άλυτη Εξίσωση 17/05/2015 10:27:14

   Νομίζω ότι αυτό ονομάζεται εμμονή και είναι ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή...

   • H επόμενη κίνηση avatar
    H επόμενη κίνηση @ Eva 17/05/2015 16:00:31

    Δίκιο έχεις. Πράγματι αυτή η οικογένεια, διακατέχεται από εμμονές, μικροψυχία και κόμπλεξ, που μπορεί να τα χαρακτηρίσει κανείς και ως ''ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή''.

   • Η επόμενη κίνηση avatar
    Η επόμενη κίνηση @ Eva 17/05/2015 16:01:41

    Δίκιο έχεις. Πράγματι αυτή η οικογένεια, διακατέχεται από εμμονές, μικροψυχία και κόμπλεξ, που μπορεί να τα χαρακτηρίσει κανείς και ως ''ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή''.

 2. petros avatar
  petros 16/05/2015 19:10:22

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.-

 3. Ξενοφώντας avatar
  Ξενοφώντας 16/05/2015 19:15:39

  Προτείνω στον Θεόδωρο να θυμηθή ποιο όνομα Υπουργού Εξωτερικών επρόκειτο να αναγγείλη στήν πρώτη Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή το 2004 και ποιο όνομα τελικά ανεκοίνωσε... Προτείνω στον Θεόδωρο νά θυμηθή εάν στο Βουκουρέστι η Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος εγνώριζε ή όχι τά μεγάλα ΟΧΙ του Κώστα Καραμανλή... Και τελικώς τού προτείνω, στα πλαίσια των Πνευματικών του Πιστεύω, να σκεφθή εάν η εν λόγω εμπίπτει στοιχειωδώς... Διότι για αυτήν δεν ισχύει το του Χριστού για τους Φαρισαίους ''ποιείτε κατά τους λόγους αυτών, όχι κατά τά έργα αυτών''. Σε αυτήν, λόγοι και έργα είναι αποκρουστικά.

 4. κατωυποστάθμης avatar
  κατωυποστάθμης 16/05/2015 19:49:45

  η Θεοδώρα έχασε την μαχητικότητα της πολύ καιρό πρίν, και ηταν συμπαθής σε πολλούς ακριβως δια αυτό και μόνο το πράγμα,κάποτε ηταν η αγαπημένη τών οσων δηλώναν δεξιοί[οχι κεντροδεξιοί] που την υπεράσπιζαν αυτή πάλι έλεγε, απα πα εγώ δεν ειμαι δεξιά ,τι στραβάδια ημασταν και εμείς;, νοσταλγώ τον Αβέρωφ αυτός τουλάχιστον ηξερε τι ηταν και τι δεν ηταν , το 1980 τον εφαγαν τα σαλόνια της λαιτ κοσμικής ενοχικής κεντροδεξιάς για 4 ψήφους

 5. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 16/05/2015 21:49:40

  Ευχάριστες ειδήσεις.Αν αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Σαμαρά και αν έχει ο ΝΔκράτης αυτές τις ενναλακτικές,βλέπω εύκολη και μακροχρόνια ηγεσία Σαμαρά.

 6. θάλασσα avatar
  θάλασσα 16/05/2015 21:49:46

  μετα τον Γιωργάκη και τον τσιπραντρεου η φθηνή αντιγραφή του Αντρέα με τους συντρόφους του σειρα τωρα εχει η Ντόρα για να μας σώσει και αυτή ,και να κάνει κι αυτή το κομμάτι της,της το χρωστάμε λένε οι φίλοι της λες και έχουμε συμβόλαιο Μαζι της,αλώστε στην Ελλάδα τώρα όλα ,συνηθισμένα εχουν γίνει τα τρελά και αλλόκοτα τωρα πια,και με όλους αυτούς τπους απιθανους τύπος και τύπισσες

 7. Wolf avatar
  Wolf 16/05/2015 22:48:21

  Απάντηση για τους ψευτοθοδωρους με ερωτηση: ο πεθαμένος κλανει; Δεν κλανει!!!Αυτα!

 8. Wolf avatar
  Wolf 16/05/2015 22:48:24

  Απάντηση για τους ψευτοθοδωρους με ερωτηση: ο πεθαμένος κλανει; Δεν κλανει!!!Αυτα!

 9. Διογένης avatar
  Διογένης 16/05/2015 22:54:41

  Ε ρε μανία να φύγει ο Σαμαράς... Ποιος βρίσκεται πίσω από όλο αυτό;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Διογένης 20/05/2015 15:12:41

   Όσοι προώθησαν τον Τσίπρα και θέλουν όταν πέσει να μην υπάρχει πάλι ο Σαμαράς ως δικαιωμένος. Θέλουν ελεγχόμενες εναλλακτικές, όχι πατριώτες. Το ίδιο προσπάθησαν το 2009 με τις εσωκομματικές που λύσσαξαν να βγει η Ντόρα.

 10. konkon avatar
  konkon 17/05/2015 11:42:26

  Η πρόθυμη Ντόρα Μητσοτάκη ήταν πάντα πρόθυμη και για το σχέδιο Ανάν και για τη "Μακεδονία των Σκοπίων", και για την εγκατάσταση αντιπυραυλικής ασπίδας των Αμερικανών στην ανατολική Ευρώπη, και για το μνημόνιο του ΓΑΠ, κόντρα πάντα στο Καραμανλή. Τα ξέχασε αυτά ο Ρουσόπουλος; Μάλλον τα ξέχασε όλα, όπως ξέχασε το ότι αυτός ήταν ο βασικότερος υπεύθυνος που έχασε ο Καραμανλής. Η πρόθυμη με δηλώσεις της, λες και είναι αυτή αρχηγός, προσπαθεί να δεσμεύσει τη ΝΔ για να ψηφίσει οποιαδήποτε συμφωνία ΤσιπροΚαμένου. Ξεχνάει ότι στη βουλή υπάρχει πλειοψηφία στην οποία και στηρίζεται η κυβέρνηση. Το παιχνίδι του ροκανίσματος αρχηγού το ξέρουν καλά στην οικογένειά της από το 1983, που υπονόμευαν μέσα από το περιοδικό "Επίκαιρα" τον τότε αρχηγό της ΝΔ. Αλλά για αρχηγό σήμερα ψηφίζουμε εμείς ο λαός της παράταξης και όχι τα φερτά υλικά.

 11. Αργόστροφος avatar
  Αργόστροφος 17/05/2015 12:07:18

  Είστε πολύ φιλάνθρωποι στο antinews. Σας συγχαίρω για την αγάπη σας προς τον συνάνθρωπο. Καλά που τους δίνεται χώρο σε κάνα άρθρο σας και βλέπουν το όνομα τους γραμμένο. Δεν τους ενοχλεί που η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων είναι εναντίων τους. Εξάλλου πάντα τους φτύνανε και αυτοί νόμιζαν ότι έβρεχε.... Μητσοτακέικο, Ρουσόπουλοι, Αντώραροι, ''κουρασμένοι'', ψεκασμένοι, κλπ., είναι τελειωμένοι και δεν το ξέρουν. Ο κόσμος όμως το ξέρει!

  • οδυσσεύς Κ. avatar
   οδυσσεύς Κ. @ Αργόστροφος 17/05/2015 13:26:22

   Πράγματι φίλε Αργόστροφε. ΟΛΟΙ οι παλαιοκομματικοί ανεγαιρέτως είναι εντελώς τελειωμένοι και δεν το ξέρουν. Γι αυτό κυβερνά ο Τσίπρας με το 3% του...Και θα κυβερνά τουλάχιστο μέχρι να το καταλάβουν και να παραδώσουν τις καρέκλες τους σε ΝΕΟΥΣ και όχι σε κληρονόμους...

   • πΔπ avatar
    πΔπ @ οδυσσεύς Κ. 17/05/2015 18:00:12

    Ναι! Και με το 80% του σοσιαΛηστρικού ΠΑΣΟΚ. Δεν μας χε... ρετάς ρε Οδυσσέα! (δεν είσαι πονηρός. διασκεδαστής είσαι!)

    • Γεωργία Βασιλειάδου avatar
     Γεωργία Βασιλειάδου @ πΔπ 18/05/2015 12:50:53

     Τελικά πότε θα συγκεντρωθείτε; Το σοσιαΛηστρικό Πασόκ ήταν είναι και θα είναι τέτοιο, όχι μονάχα όποτε δεν μας βολεύει. ΠΑΝΤΑ. Διαφορετικά, ποιός διασκεδάζει, ποιόν.

     • πΔπ avatar
      πΔπ @ Γεωργία Βασιλειάδου 18/05/2015 13:19:36

      Ανάγκα και οι Θεοί πείθονται!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.