Στο... μπουζούκι το έριξε ο Λοβέρδος
22/12/2014 15:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο... μπουζούκι το έριξε ο Λοβέρδος

Τι άλλο θα δούμε στη μάχη για το σταυρό και τη δημοφιλία. Ο υπουργός Παιδείας, ειδικός σε διάφορα χάπενινγκ, ζήτησε το μπουζούκι από ένα μέλος της χορωδίας της Ριζαρείου Σχολής που πήγε να του ψάλλει τα κάλαντα. Το πήρε, είπε να δοκιμάσει τις ικανότητές του (;) και φωτογραφήθηκε…Και καλά το έκανε, τους συνειρμούς από μια τέτοια κίνηση δεν τους σκέφτηκε;

Μ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο μικρός Νικόλας avatar
  Ο μικρός Νικόλας 22/12/2014 16:02:07

  Καλά κάνει ο άνθιρωπος. Ας μάθει ένα όργανο. Έτσι όπως πάει το Πασόκ, μπορεί ν΄αλλάξει σύντομα και αναγκαστικά, επαγγελματικό προσανατολισμό. ''Flexibility'' το λένε αυτό.

 2. Naruto avatar
  Naruto 22/12/2014 23:37:41

  Η λέξη bouzouk ειναι τούρκικη και σημαίνει χαλασμένο .

 3. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 23/12/2014 01:23:17

  Με τα φώτα νυσταγμένα και βαρειά, τριγυρνάνε οι νταλίκες στην Αθήνα...

 4. δημης avatar
  δημης 24/12/2014 00:19:30

  "Η λέξη bouzouk ειναι τούρκικη και σημαίνει χαλασμένο." -Λέτε να ισχύει και για "εγκεφάλους" ;;;;;;;;; Μιάς και : -τα βιβλία ήσαν στην ώρα τους Αύγουστος κατα το υπουργείο (μέχρι Νοέμβριο πήγαιναν στα ΕΠΑΛ).... -Εκπ/κούς διορίζει και σήμερα ακόμα.... -Υλικοτεχνικά έχει εξοπλίσει και τα Παν/μια -Πολυτεχνεία.. Βέβαια για τα παραπάνω σίγουρα φταίνε οι Εκπ/κοί ΟΛΩΝ των Βαθμίδων διαχρονικά από εποχης GAP-GAP ,του γίγαντα(των ΙΕΚ και των Εφοπλιστών Στρατάρχου επιστράτευσης εκ Πειραιώς ,και του τελευταίου.... Βέβαια οι Δημοκρατικά αγανακτισμένοι, των Ιστοσελλίδων σφυρίζουν αδιάφορα για όλα αυτά μιμούμενοι την Υπουργό τύπου ...... Συγχαρητήρια .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.