#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/01/2012 16:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν ομαδική ψυχοθεραπείαΗ επανεμφάνιση Σημίτη σε ρόλο επικριτή των μνημονιακών επιλογών, προκάλεσε την έκρηξη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Π. Οικονόμου ο οποίος του έσυρε τα εξ αμάξης χωρίς να τον κατονομάσει.

Είπε λοιπόν ο Παντελής: «Στο Μνημόνιο, έγιναν λάθη κάτω από την πίεση του χρόνου και καλά θα έκαναν όσοι το ανακαλύπτουν τώρα, να το είχαν πει τότε… Υπάρχουν κάποιοι συνταξιούχοι της πολιτικής που το έχουν ρίξει στην ιστορία… Κάποιος έχει απεμπολήσει την ιδιότητα του πολιτικού και παριστάνει τον ιστορικό. Αποτιμά, λέγοντας ότι τότε είχε γίνει λάθος και έπρεπε να κάνουμε αυτό… Ας το έλεγε τότε!».

Διότι ο Παντελής τα είπε δημόσια και από την αρχή τα στραβά του Μνημονίου, αλλά μετά έγινε Υπουργός και το είδε με διαφορετικό μάτι, ως υπεύθυνος πολιτικός. Ο δε Σημίτης ως Πρωθυπουργός είχε αγνοήσει παντελώς την οικονομική ιδιοφυΐα του Παντελή Οικονόμου. Βεβαίως για την επιλογή του αυτή θα λογοδοτήσει στην ιστορία. Ο κύριος Παντελής παρακαλείται να μην είναι τόσο οξύς με τους συνταξιούχους της πολιτικής, γιατί μπορεί σε δυο μήνες να τους κάνει παρέα…

Η πρόταση πάντως που συζητείται μέσα στο ΠΑΣΟΚ  είναι να μετατραπούν από κόμμα σε ομάδα συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας. Έτσι και διεξόδους θα βρουν στα προβλήματα τους, θα αντλήσουν χρήσιμα διδάγματα από το παρελθόν και δεν θα ταλαιπωρούν και τον κόσμο με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους.Δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ότι ψήφισε το Μνημόνιο με το πιστόλι στον κρόταφο: τον απειλούσαν ότι αν δεν το ψήφιζε, θα τον έβαζαν να το διαβάσει…

Βεβαίως όλα αυτά συμβαίνουν διότι ο ηγέτης των ηγετών ΓΑΠ ο Κοσταρικανός, έλειψε για λίγες μέρες, προκειμένου να δώσει τα φώτα στους αδελφούς σοσιαλιστές. Εκεί τον θαυμάζουν. Το πλήγμα που κατάφερε στο παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα, του εξασφαλίζει την ισόβια Προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Επέστρεψε όμως και βρήκε κόμμα και Κοινοβουλευτική ομάδα λαμπόγυαλο. Φέρεται να είπε του Μπεγλίτη ότι δεν θα ξαναβγεί από το Λεκανοπέδιο, τώρα που οι σύντροφοι έπιτέλους αντιλήφθηκαν τον συνεκτικό του ρόλο μέσα στο κόμμα.

Κανό θα κάνει έξω από τη «Σμαράγδα» στην Πεύκη, που έχει και καλό ψάρι και ποδήλατο στην ταράτσα στην Ιπποκράτους…

Είναι πάντως αποφασισμένος να διαγράψει τον Χρυσοχοΐδη. Όχι από το κόμμα, αλλά  από “friend” στο facebook.

Έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη για να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα διάλυσης. Είναι όμως η ώρα της αντεπίθεσης για το ΠΑΣΟΚ και τον ΓΑΠ προσωπικά: το κόμμα βρίσκεται σε εκλογική απήχηση γύρω στο 1977. Έχουν όλοι παραγγείλει ζιβάγκο για τις ερχόμενες εκλογές. Με κεντρικό σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στην τρόικα» ευελπιστούν βάσιμα στην εκλογή μέχρι και τριάντα βουλευτών

Ο Σκανδαλίδης ζητά εκλογή νέου Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Η αλήθεια  βέβαια είναι ότι δεν χρειάζεται Πρόεδρος, αλλά θηριοδαμαστής.

Ο ΓΑΠ θα δει και τον Βενιζέλο. Του είχε τάξει το δαχτυλίδι, αλλά του το ζήτησε ο Σημίτης πίσω.

Ο Λοβέρδος τέλος σιωπά δύο ημέρες, γεγονός που δείχνει ή ότι ετοιμάζει μακελειό ή ράβει γιλέκα…

Γενικώς υπάρχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο ΠΑΣΟΚ. Το ευχάριστο όμως είναι ότι θα επιληφθούν τα αρμόδια όργανα, προκειμένου να οδηγήσουν το Κίνημα σε μια επιτυχημένη δημόσια ομαδική ψυχοθεραπεία…

Μ.Ο.   

ΣΧΟΛΙΑ

 1. manos avatar
  manos 27/01/2012 17:24:02

  Ωραίος καναπές. Γερός φαίνεται. Αν είχε τέτοιο ο Φρόυντ, θα είχε ξεπετάξει τους μισούς παλαβούς της Αυστρο-ουγγαρίας.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ manos 27/01/2012 19:26:25

   Μάνο, βλέπω ότι γνωρίζεις κι από καλή σούστα...

 2. Y. avatar
  Y. 27/01/2012 17:52:52

  Σε ψάχναν κάπου δίπλα..

 3. 3birdssitting avatar
  3birdssitting 27/01/2012 18:26:05

  Τι « ομαδική ψυχοθεραπεία» ή «ενώτητα σύντροφοι» και Green Horses......

  Ας καπνίσουν κανένα Cohiba ας πιούν κανένα Whiskακι και να πάρουν μερικά βαρβιτουρικά για να το ξεχάσουν και να τους ξεχάσουμε .

 4. Τιγράνης avatar
  Τιγράνης 27/01/2012 18:52:11

  Ας μου επιτρέψει ο ΜΟ σήμερα να σταθώ στις εικόνες και στην εκρηκτική συμβολιστική δυναμική τους. Τι βλέπουμε λοιπόν στην πρώτη εικόνα; Τρεις σφριγώδεις τζινοφόρους κούρους να περιπλέκονται ερωτικώς με μία φιλήδονο οδαλίσκη. Οι δύο από αυτούς να έχουν υφαρπάξει περιπαθώς την κατά το εικός χαρισματική αυλητρίδα, ενώ ο τρίτος να σολάρει νωχελικά. Το καλλίπυγο εταιρίδιον συμβολίζει το πολίτευμα της χώρας, τη στανικώς ανασχηματισμένη και εκπορνευμένη δημοκρατία μας. Ο ύπτιος θαλερός ερωτιδεύς παριστάνει τους τροϊκανούς που με την πρώτη ευκαιρία μαυλίζουν κάθε τρητό θήραμα που τυγχάνει να πέσει στα δίχτυα τους. Ο έτερος εδραιωμένος στο μεταπολιτευτικό ανάκλιντρο φιλήτωρ απεικονίζει το εγχώριο αιμοβόρο κατεστημένο (πολιτικό, εκδοτικό, μιντιακό, επιχειρηματικό κτλ) που ανώμαλα και σχιζοειδώς παρασιτεί εις βάρος του συνόλου.Τέλος, ο αισθαντικός δανδής συμβολίζει όλους αυτούς που αφού συμμετείχαν ενεργητικά και περιπαθώς στο όργιο του πολιτειακού εκφαυλισμού και της ατίμωσης του ελληνικού λαού, τώρα υποκρίνονται παθητικότητα, άγνοια και πνευματική μειονεξία.

  Η δεύτερη εικόνα δεν συμβολίζει τίποτα. Φανερώνει απλώς τον Καρατζαφέρη γυμνό.

  • Δαναός avatar
   Δαναός @ Τιγράνης 27/01/2012 19:41:25

   Τιγράνη, φυσικά η δεύτερη εικόνα δεν συμβολίζει τίποτα.Είναι natural φωτογράφιση του Κομανέτσου, ως κουκουλοφόρο σινιέ καρναβάλι που κρατάει τσίλιες, χυδαϊστί φανάρι, στους από μέσα, της πρώτης εικόνας!!!

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Τιγράνης 27/01/2012 19:49:53

   Ωραία η ανάλυση, αλλά εγώ απλά βλέπω τα προεόρτια μιας παρτούζας.
   Κάνω λάθος;

   • flou avatar
    flou @ Strange Attractor 27/01/2012 19:53:23

    Α πα πα! Τι λέξεις είναι αυτές κ.Attractor ! Ντροπή!

   • Τιγράνης avatar
    Τιγράνης @ Strange Attractor 27/01/2012 22:01:44

    Σωστός, αν και πεζός. Έχουμε να κάνουμε με κλασική περίπτωση φόρπλεϊ και φόρσαμ νεοραγιαδιστί...

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Τιγράνης 27/01/2012 20:30:08

   Επίσης είναι άτριχοι και άνευ μπάκας, άρα δεν παίζει να κρύβουν κανα φίδι (αφού δεν παίζει "βράχος" για να κρυφτεί από κάτω) οπότε η καλλίπυγος τζάμπα χαριεντίζεται και περιμένει χαρά στα σκέλια της από τα μετροσέξουαλ αγοράκια των αγορών και των ελίτ.

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ TopGunZ 27/01/2012 22:34:45

    Top...Όταν μία αντρική γάμπα γυαλίζει περισσότερο από μια γυναικεία...κάτι δεν πάει όπως πρέπει...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.