Στάση πληρωμών και επιστροφή στη δραχμή, υπόσχεται υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ
19/01/2015 22:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στάση πληρωμών και επιστροφή στη δραχμή, υπόσχεται υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμη και έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν χρειαστεί, είπε υποψήφιος του κόμματος στην Κοζάνη, προκαλώντας νέο γύρο αντιδράσεων.

Μιλώντας στον Flash TV ο υποψήφιος βουλευτής Γ. Χιωτίδης είπε: "Aν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα, αν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών θα κάνουμε παύση πληρωμών.

Κι αν χρειαστεί προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα!

Mε τη μετάβαση στη δραχμή ο κόσμος θα έχει τεράστιο ζήτημα για 1-2 χρόνια. Εδώ μιλάμε για μια θήλεια που μας έχουν βάλει στο λαιμό για 50 χρόνια".

Επίθεση

«Τώρα ας το μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης», δηλώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και επισυνάπτει βίντεο με δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη Γιώργου Χιωτίδη.

Συγκεκριμένα ο κ. Χιωτίδης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, δήλωσε τα εξής:

«Εάν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών, θα κάνουμε παύση πληρωμών. Τέλεια και παύλα. Και εάν χρειαστεί, προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τέλεια και παύλα. Με αυτή την έννοια, το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό».

www.imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. George N avatar
  George N 19/01/2015 23:40:34

  "Κι αν χρειαστεί προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα!" Υπάρχει συνιστώσα Ερυθροί Χμερ?

 2. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 19/01/2015 23:56:16

  ''...προκειμένου να σκοτώσουμε...'' Όσο πλησιάζουν οι ώρες αποκαλύπτονται τελείως οι προθέσεις τους και η αμορφωσιά τους. Συγκρίνει έξοδο από ευρώ και ευρωζώνη,με τη σημερινή κατάσταση...Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι,τελεία και παύλα...

 3. airman avatar
  airman 20/01/2015 07:13:36

  Αυτά έχει ο ανταγωνισμός με τη Rachel Long!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.