#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/07/2010 10:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε θερινή νάρκη Πάγκαλος και … ΡηγίλληςΣτα ανοικτά του Καστελόριζου δεν με φοβίζει το «Πίρι Ρέις». Στα ανοικτά του Πλαταμώνα όπου πάω για τα μπάνια του λαού θ’ αρχίσει να μ’ ανησυχεί.

Διαψεύδει εκ νέου η κυβέρνηση τα σενάρια πρόωρων εκλογών. Μέχρι να κυκλοφορήσει καινούργια κανένας υπουργός.

Να δείτε πως όλο αυτό το διέδιδε-διέψευδε είναι για να κρατούν σε εγρήγορση τον Πεταλωτή, μην τυχόν και τον πάρει ο ύπνος.

Αν έχετε μέρες ν’ ακούσετε τον Πάγκαλο να επιτίθεται σε κάποιον, είναι που πάνω από τους 35 βαθμούς θερμοκρασία πέφτει σε θερινή νάρκη.

Η ομάδα του Αβραμόπουλου δεν καλύπτεται από το καινούργιο που κομίζει ο Σαμαράς και ψάχνει γι άλλη πλατφόρμα;

Πήραν τίποτα χαμπάρι στην Ρηγίλλης ή ακολουθούν τον … Πάγκαλο;

Κινείται λέει και ο Καραμανλής καλώντας βουλευτές της ΝΔ και τους υποβάλλει ερωτήσεις για τις τράπεζες. Για τα ομόλογα και τις τράπεζες θα μας πει τίποτα;Την επικοινωνιακή διοργάνωση του Συνεδρίου της ΝΔ ανέλαβε εταιρεία δημοσίων σχέσεων γνωστή  και για τις πολλές δουλειές που αναλάμβανε επί κυβέρνησης Καραμανλή.

Από μικρούς και μεγάλους επιχειρηματίες που προφανώς ήθελαν να βελτιώσουν την επικοινωνία τους με την κυβέρνηση και ειδικά το Μαξίμου.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την συγκεκριμένη εταιρεία και στο κάτω κάτω κάποια εταιρεία δημοσίων σχέσεων πρέπει να κάνει κι αυτή τη δουλειά, αφού δεν υπάρχει κανείς άλλος να την κάνει στην Ρηγίλλης (όλοι είναι πολυάσχολοι)

Μας δημιουργείται όμως ένα πολύ απλό ερώτημα: Πως μπορεί μια εταιρεία που έχει ειδικευθεί στο να κατασκευάζει το image μεγάλων και κρατικοδίαιτων εταιρειών να φτιάχνει και το image ενός Συνεδρίου που έβαλε τέρμα στις βαρωνίες, τα τζάκια και την διαπλοκή της ΝΔ;

Μήπως πρέπει να ξαναγίνει καμιά κινηματική διαδικασία γιατί παραχαλαρώσαμε;

Σύμφωνα με τα στοιχεία μπήκαν 60.000 λουκέτα στην αγορά. Άρα ανθεί ο κλάδος κατασκευής κλειδαριών και κλειδιών.

Η αναδιανομή του πλούτου σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο θα μας βγάλει από την κρίση, είπε ο Γιώργος. Κι αν δεν γελάσατε δεν έχετε χιούμορ.

Αυτή τη βαθιά φιλοσοφημένη οικονομική άποψη την σκέφτηκε μόνος του ή είχε την ευφυή συνδρομή του Λοβέρδου;

Μπορείτε σας παρακαλώ κύριε Γιώργο να μας αναδιανέμετε μέρος των χορηγιών Τσουκάτου και Μαντέλη γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε ενοίκιο και ΔΕΗ;

Πως; Δεν εννοούσατε αυτό; Και τι θα κάνουμε τους εκείνους που χρωστάμε και αρνούνται να περιμένουν την παγκόσμια αναδιανομή;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. http://neotera.wordpress.com avatar
  http://neotera.wordpress.com 16/07/2010 11:04:52

  Η αναδιανομή περιλαμβάνει την τρομπέτα και το κρεβάτι, πως το λέν' αυτό ?

 2. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 16/07/2010 11:05:48

  Ποιά είναι η εταιρεία; Οέο? Το "Ο" είναι το β' συνθετικό;

  Τι κάνει ο Αβραμόπουλος; Το "man" είναι το β' συνθετικό;

  Φάκτορα,

  Είμαι σε καλό δρόμο ή να ζητήσω τη βοήθεια του ...κοινού;

  Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι απο καμιά διαδήλωση για να πάει να την καλύψει ο Μικρός Οδυσσέας;

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ Κώστας Ροδινός 16/07/2010 22:13:19

   Πρόκειται για την εταιρία του αδερφού του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Θωμά. Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει και δεν μας βλέπω καλά αν συνεχίσουμε έτσι...

 3. Wolf avatar
  Wolf 16/07/2010 11:07:21

  Εγω λέω Φακτορα, να σηκωθείς να φύγεις, να πάς διακοπές, γιατί ενοχλείς ...το σύστημα!!!
  Ο λαός πάλι σε θέλει εδω!
  Νάτο το πρόβλημα τωρα: Λαός ή σύστημα?
  Μεταξύ των δυο, επιλέγω το Λαό.
  Οπότε μείνε εδω, μην πάς πουθενά και γαια πυρη μοιχθητω.

  • denkserotipota avatar
   denkserotipota @ Wolf 16/07/2010 11:09:36

   Ετσι όπως πάει η δουλειά, στην ξαπλώστρα με το λαπτοπ θα είναι.
   :)

   • denkserotipota avatar
    denkserotipota @ denkserotipota 16/07/2010 11:10:30

    "δουλειά" εννοώ τα γεγονότα που τρέχουν για να μην περαξηγούμαστε

   • noname avatar
    noname @ denkserotipota 16/07/2010 11:11:07

    προτιμω το λαό τόπλες

 4. zackii avatar
  zackii 16/07/2010 11:29:08

  Προς ΝΔ.Απομακρυνθείτε από διαπλοκή και Λούληδες όσο είναι καιρός

 5. ataktos avatar
  ataktos 16/07/2010 11:47:42

  Η Ευρώπη του νέου ολοκληρωτισμού

  Πριν δυο ημέρες η Pacific Investment Management Co., η οποία διαχειρίζεται το μεγαλύτερο παγκόσμια χαρτοφυλάκιο ομολόγων, προειδοποίησε τους επενδυτές της ότι θα πρέπει να αποφεύγουν με κάθε τρόπο τις χώρες της περιφέρειας του ευρώ όπως είναι η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία καθώς βουλιάζουν κάτω από το βάρος των χρεών τους. Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να βρεθούν εκτεθειμένοι στα δημόσια χρέη των χωρών αυτών, διότι το επόμενο διάστημα αναμένεται σοβαρή επιδείνωση της κατάστασής τους. Υπάρχει μια οσμή βαθιάς σήψης στην περιρέουσα ατμόσφαιρα της ευρωζώνης και τα μεγάλα αρπαχτικά σιγά-σιγά αποχωρούν για να παραχωρήσουν τη θέση τους στις ύαινες και τα άλλα νεκροφάγα των αγορών. Η ζώνη του ευρώ μοιάζει όλο και πιο πολύ με ένα απέραντο νεκροταφείο. Νεκροταφείο οικονομιών, εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, ακόμη και κρατών.
  Η κατάσταση αυτή έχει ωθήσει ακόμη και τους πιο πιστούς ιερείς του δόγματος, όπως είναι ο Ρόμπερτ Μαντέλ, που πήρε νόμπελ οικονομίας το 1999 για την εργασία του πάνω στο ευρώ, να αποδεχτεί μετά πόνου ψυχής ότι υπάρχει 40% πιθανότητα να αναδιαρθρωθεί το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, 20% πιθανότητα για αναδιάρθρωση του χρέους της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας και 10% πιθανότητα για αναδιάρθρωση του χρέους της Ιταλίας. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή μεταστροφή του κυρίου αυτού, ο οποίος μόλις πριν μερικούς μήνες δεν ήθελε να ακούσει λέξη για την κρίση του ευρώ και την πιθανότητα πτώχευσης των χωρών της ευρωζώνης. Πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν πήρε νόμπελ υποστηρίζοντας ότι το ευρώ είναι άτρωτο και ότι η κρίση είναι έννοια άγνωστη για την ανερχόμενη τότε ευρωζώνη.
  Η κατάσταση όμως στη ζώνη του ευρώ φαίνεται να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αυτό που πριν λίγο καιρό φαινόταν αδιανόητο, σήμερα αντιμετωπίζεται ως η μόνη λύση. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Der Spiegel (12/7) η Γερμανική κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο ελεγχόμενης χρεοκοπίας: «Φοβούμενη μια μόνιμη επιβάρυνση στους φορολογούμενους, η Γερμανική κυβέρνηση ετοιμάζει ένα σύνολο από κανόνες πτώχευσης για χώρες εντός της ευρωζώνης. Προϋποθέτει ότι ένα μέρος του οικονομικού κόστους θα το σηκώσουν οι ιδιώτες επενδυτές, ενώ οι χώρες υπό πτώχευση θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν μέρος της κυριαρχίας τους. Το σχέδιο είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσει αντιστάσεις.» Πιθανόν. Όχι όμως από το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, το οποίο έχει παραδώσει ήδη τα κλειδιά της χώρας, αλλά και την ίδια τη χώρα, στην τρόικα.

 6. noname avatar
  noname 16/07/2010 14:59:41

  Clopy Paste στο
  http://valaoritoy.blogspot.com/

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.