«Σεξ ή σοκολάτα;»: το ερώτημα που διχάζει τους Γάλλους
02/05/2014 10:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Σεξ ή σοκολάτα;»: το ερώτημα που διχάζει τους Γάλλους

Οι Γάλλοι πιστεύουν ότι το σεξ είναι ο πιο… σίγουρος δρόμος για την ευτυχία. Οι Γαλλίδες, πάλι, θεωρούν ότι το κλειδί για την ευτυχία είναι το φαγητό, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

Η σοκολάτα, το τυρί και το φουά γκρα είναι οι τροφές που προκαλούν περισσότερη ευτυχία, σύμφωνα με έρευνα του Harris Interactive. Αν και οι Γάλλοι συνολικά θεωρούν το σεξ και το φαγητό εξίσου σημαντικούς παράγοντες για την ευτυχία, δίνοντάς τους 7,1 σε μια κλίμακα από το 0 ως το 10, οι άνδρες βαθμολογούν το σεξ με 7,5, ενώ οι γυναίκες με 6,7. Για τους καλοφαγάδες και των δύο φύλων, η σοκολάτα βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησής τους στο κυνήγι της ευτυχίας και ακολουθούν το τυρί, το φουά γκρα, τα οστρακοειδή, οι φράουλες, η μπριζόλα και το ψωμί. Οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο τη σοκολάτα ή τις φράουλες, ενώ οι άνδρες το φουά γκρα και τις μπριζόλες.

Όταν ρωτήθηκαν αν θα επέλεγαν να μειώσουν το σεξ ή το φαγητό, οι Γαλλίδες ήταν πιο πρόθυμες να αποχωριστούν το πρώτο απ’ ό,τι οι άνδρες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε σε δείγμα 1.000 ενηλίκων, από τις 18 ως τις 20 Μαρτίου. «Ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι για το 72% των Γάλλων και των Γαλλίδων είναι χειρότερο να έχουν έναν σύντροφο που είναι κακός στο κρεβάτι απ’ ό,τι έναν σύντροφο που είναι κακός στην κουζίνα», ανέφερε η έρευνα.

http://www.reuters.com/article/2014/04/30/us-france-happiness-idUSKBN0DG13H20140430

ΣΧΟΛΙΑ

  1. η Dimi avatar
    η Dimi 02/05/2014 21:28:27

    “Chocolate Lovers Make The Best Lovers!”~”Hotel Chocolat” Banner

  2. βαγγέλας avatar
    βαγγέλας 05/05/2014 20:43:04

    Γιατί όχι συνδυασμός και των δυό;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.