Σαμαρικότεροι του Σαμαρά
29/09/2014 06:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαρικότεροι του Σαμαρά

Σαμαρικότεροι του Σαμαρά εμφανίστηκαν στη Χαλκιδική, και αυτό είχε την ιδιαίτερη σημασία του για το εσωτερικό της κεντροδεξιάς, ο Πέτρος Μολυβιάτης και ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης που έκαναν δυο ομιλίες που ακόμα συζητούνται.

Τα δυο ιστορικά στελέχη της παράταξης επέλεξαν να παραστούν στην εκδήλωση της ΝΔ και να μιλήσουν όχι μόνο για τον άνθρωπο με τον οποίο πορεύτηκαν επί πολλά χρόνια, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που τους άκουσε με μεγάλη ικανοποίηση. Και οι δυο στήριξαν απλόχερα τη σημερινή ηγεσία με αναφορές που συζητήθηκαν.

Ο Πέτρος Μολυβιάτης είπε ότι στη σημερινή πρόκληση αγωνίζεται να ανταποκριθεί η Νέα Δημοκρατία υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά με πίστη στις αρχές και την ιστορία της και σε άλλο σημείο ανέφερε ότι όλοι εμείς πρέπει να στηρίξουμε ενωμένοι τον αγώνα που δίνει το κόμμα, η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Υπέρ του δέοντος σαμαρικός ήταν και ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης που επεφύλαξε για τον Πρωθυπουργό ένα δώρο. Εκτός από την επισήμανση ότι ο Αντ. Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που κλήθηκε να διαχειριστεί μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση και ως Πρωθυπουργός έχει αποδειχθεί πλήρως αντάξιος της ευθύνης και της ιστορικότητας των στιγμών και υπηρετεί την πατρίδα με προσήλωση, εργαζόμενος καθημερινά σκληρά για τη σωτηρία της, σημείωσε, προκαλώντας έκπληξη: «Γι’ αυτό και, τολμώ να πω, ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει εξασφαλίσει από τώρα τη θετική κρίση από τον ιστορικό του μέλλοντος».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Tassos avatar
  Tassos 29/09/2014 11:12:52

  Το όνομα του Σαμαρά θα γραφτεί με χρυσά γραμματα στην Ιστορία της Ελλάδας. Ανέλαβε ένα τιτάνιο έργο και έβαλε τις βάσεις για την Νέα Ελλάδα, να μπορέσουν οι νέες γενιές να δημιουργήσουν χωρίς να κουβαλάν το άγος του Πασοκισμού, δάνεια για διακοπές, δάνεια για Μερσεντές, δάνεια για να ανοίγουν μπουγατσατζίδικα οι μισοί να τις πουλάν στους άλλους μισούς, δάνεια, δάνεια,δάνεια. Και δημοσιουπαλληλιλίκι στο φουλ.

 2. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 29/09/2014 11:31:27

  Μα αυτά που κάνει ο Σαμαράς είναι απόλυτα σύμφωνα με την καραμανλική παράδοση (του Καραμανλή Α΄του "ανήκομεν εις την Δύσιν") την οποία αντιπροσωπεύουν αυτοί οι δύο παλιοί πολιτικοί που τον έζησαν. Και για όσους θυμούνται και οι κατηγορίες που απευθύνονται κατά του Σαμαρά από την αριστερά έως την άκρα δεξιά είναι ίδιες με όσα άκουγε ο Καραμανλής Α΄από τους αντιπάλους του ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο (των τοκογλύφων).

 3. Seagull avatar
  Seagull 29/09/2014 12:33:45

  Και οι δύο μαζί 160 χρονών και βάλε, τι να πει κανείς, εντάξει να τιμούμε τους γεροντότερους αλλά έως ένα σημείο από εκεί και μετά ούτε βλέπουν, ούτε ακούνε, ούτε αφουγκράζονται την κοινωνία, τις ανάγκες , τις διαφοροποιήσεις... Δεν περιμέναμε βέβαια να έχουν πάρει το μήνυμα των καιρών και ιδιαίτερα των ευρωεκλογών, μπα που τέτοια τύχη. Αφήστε τους παπούδες στην ησυχία τους, στα τσάγια τους και στα περασμένα μεγαλεία τους, καλά κάνουν οι αρχοντόγεροι και δίνουν το παρόν αλλά πείτε τους ότι απλά δεν μπορούν να μας εμπνεύσουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.