Ρένα είσαι οφ σάιντ
27/08/2014 21:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ρένα είσαι οφ σάιντ

Χαρείτε τη νέα Περιφερειάρχη. Μ' αυτούς θα συνεργαστεί για να πάει ο τόπος μπροστά. Μ' αυτούς θα κυβερνήσει και ο Τσίπρας. Ο ένας είναι ο Φωτόπουλος ο συνδικαλιστής της πλάκας. Ακόμη περιμένουμε να σκίσει τα φύλλα πορείας και να παραιτηθεί από τη θέση του. Τζάμπα πράσινος μάγκας που προσκυνάει τον Αλέξη και τη Ρένα.

Ο άλλος είναι ο δήμαρχος του Μαρινάκη, Π. Μώραλης. Έτρεξε να ευχαριστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί... σεβάστηκε τη συμφωνία που έκανε το αφεντικό του με τη Δούρου σ' εκείνη την ταβέρνα.

Αυτή είναι κύριοι η νέα τάξη πραγμάτων. Διαπλοκή με επιχειρηματίες και κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές.

[photo_1]

«Δημοκρατικά και συλλογικά ξεκινάμε για να γράψουμε, όχι απλά ένα νέο κεφάλαιο. Αλλά ένα νέο βιβλίο στην Περιφέρεια. Ένα βιβλίο με επίκεντρο τον πολίτη και το περιβάλλον». Η ίδια συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες «θα έχουν, από δω και στο εξής, τον πρώτο λόγο στην Περιφέρεια Αττικής, για να γίνει η Αττική χώρος αντάξιος της μακράς της ιστορίας, του πολιτισμού και της παράδοσής της, χώρος ευημερίας και ανάπτυξης».

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο, που ορκίζεται σήμερα, μπορεί και οφείλει να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάπτυξης και εμβάθυνσης της Δημοκρατίας και της αλληλεγγύης», τόνισε η Ρ. Δούρου.

Αυτά είπε σήμερα. Την πιστεύει κανείς ή θα θυμηθούμε σύντομα την ελληνική ταινία Ρένα είσαι οφ σάιντ με τη Βλαχοπούλου;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. κοινός νούς avatar
  κοινός νούς 28/08/2014 08:13:31

  Δυστυχώς η κυβέρνηση Σύριζα έχει δρομολογηθεί . Η ΝΔ έκανε ότι μπορούσε γιά να την κάνει μιά ανεκτή προοπτική . Δεν πείραξε το Δημόσιο . Δεν απέλυσε κανένα . Τους έβγαλε όλους στην σύνταξη στα 50 με παχυλά εφ' άπαξ , ενώ ταυτόχρονα ζητάει λεφτά στον ΟΑΕΕ γιά περίθαλψη που δεν έδινε . Μιλάμε γιά πράγματα που σε πολιτισμένο κράτος , οι εισαγγελείς θα είχαν πολύ δουλειά με ορισμένους . Δεν έκανε κάθαρση . Χτες έδωσε άφεση αμαρτιών στα λαμόγια που χρέωσαν τους δήμους και αύξησαν την περιουσία τους . Διέλυσε την οικοδομή . Διέλυσε όσους επένδυσαν στην Ελλάδα και δεν είναι ραντιέρηδες που έλεγε ο αλήστου μνήμης Αντρέας . Δεν πείραξε τις τράπεζες που χρεώνουν ακόμα 20 % επιτόκια στις κάρτες , ενώ δανείζονται με 2 % . Εκανε λάθος στο θέμα της ΧΑ και αντί να την πολεμήσει πολιτικά και να σταθεί πάνω στην θεωρία των άκρων και έτσι να πάψει να αφήνει την αριστερή βία ελεύθερη , έτρεξε να δὠσει πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης σε διάφορους εντός και εκτός της χώρας . Ο Κουτσούμπας χτες της διέλυσε και τα άλλοθι γιά το ψευτορατσιστικό , αλλά ούτε αυτό το εκμεταλλεύτηκε γιά να τα χώσει στον σύριζα , αφού έχει υποσχεθεί ανεπίτρεπτα πράγματα σε πολλούς . Προσωπικά , δεν θεωρώ και τόσο κακό να έρθει ο Τσίπρας . Θα κάνει διπλό καλό . Θα τελειώσει τα άλλοθι της αριστεράς ότι τάχα δεν κυβέρνησε , θα αναγκαστεί να πάρει μέτρα , ίσως και να απολύσει ΔΥ , θα παίξει το έργο "Κάθαρση" και στο τέλος θα αναγκαστεί η Δεξιά να βρεί τον πραγματικό εαυτό της , βγάζοντας στην σέντρα τους υπεύθυνους γιά το σημερινό χάλι . Προφανώς θα χρειαστούν νέα πρόσωπα , που ίσως σήμερα δεν τα βλέπουμε , αλλά αν έχει γίνει ένα καλό στην παράταξη , είναι ότι μετά από τόσους αρχηγούς που έχει αλλάξει , τα πρόσωπα δεν έχουν πιά σημασία . Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που ο Αλέξης να τα βρεί με το πασοκ και τους νταβατζήδες και να τους τύχει μιά γενικότερη αλλαγή στην Ευρώπη και να μας κάτσουν στο σβέρκο γιά χρόνια . Ε, τι να γίνει , αυτά παίζουν στο πολιτικό παιχνίδι .

  • Άπαντα Επιστάμενος avatar
   Άπαντα Επιστάμενος @ κοινός νούς 29/08/2014 00:15:53

   Ενδιαφέροντα όσα λες. Εγώ πάντως κάνω αυτό που ονομάζω "ασκήσεις αποδοχής". Προσπαθώ να συνηθίσω νοητικά το ενδεχόμενο να γίνει ο Τσίπρας πρωθυπουργος για να μην μου πεσει βαρύ αν αυτό τελικά συμβεί.

 2. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 28/08/2014 13:36:26

  Η ΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ.ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ "ΑΠΟ" ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ "ΓΙΑ" ΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ "ΛΑΟΚΡΑΤΙΕΣ"..

 3. Lamda avatar
  Lamda 28/08/2014 15:10:15

  Που είναι ο νόμιμος πολιτικός όρκος (αφού είναι άθεη); Δηλαδή έχουμε μία κατά δήλωσή της Περιφερειάρχη χωρίς όρκο στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, είναι δηλαδή παράνομη. Τι κάνει για αυτό η ΝΔ. που είναι οι αρχές μας; Που είναι η Ευρωπαϊκή ημέρα θυμάτων Ναζισμού- Κομμουνισμού; που είναι η δίωξη των δύο άκρων;

  • ΚΩΣΤΑΣ Π. avatar
   ΚΩΣΤΑΣ Π. @ Lamda 28/08/2014 20:03:29

   .Πολλές σωστές αμφισβητήσεις για τον Σαμαρά και τη ΝΔ διατυπώνεις φίλε Lamda και προβληματίζεις πολλούς αν πρέπει να την ξαναψηφίσουν. Αλήθεια που είναι οι αρχές μας? Τις γράφουν κανονικά γιατί έτσι κάνουν το "παιχνίδι" τους?

 4. Akritas avatar
  Akritas 28/08/2014 15:20:33

  Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αδυνατούν να απολύσουν Δημόσιους Υπαλλήλους αν δηλώσουν αριστεροί (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡCIA, κλπ), λόγω πολιτικής δειλίας. Επομένως όποιος είναι οκνηρός (τεμπέλης), παράσιτο, κλέπτης δημοσίου χρήματος, κομπιναδόρος, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ποιό είναι το ατομικό συμφέρον του. Όσον αφορά την κ. Δούρου και την παρέα της αν δεν έδωσε τον νόμιμο όρκο (πολιτικό ή θρησκευτικό) ενώπιον δικαστικής αρχής περί πίστης στο σύνταγμα και τους νόμους ΔΕΝ είναι περιφεριάρχης αλλά απλά σφετερίστρια της θέσης. Επιτέλους ας αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αρχές εναντίον των παρακμιακών κομμουνιστών, των κρατικιστών, διεθνιστών και κάθε αντίπαλου της Ελληνικής πατρίδας.

  • KimKim avatar
   KimKim @ Akritas 28/08/2014 17:22:12

   Πρόσεχε μη σκισεις κανένα καλσόν χριστιανοταλιμπάν.Τη Ρένα την ψήφισε το 52 % του λαού, ήρθε η ωρα της αριστεράς , από το 3 στο 43 θα φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ θα κρατάει ένα 5 με 6 % ,οπότε άντε γεια δεξιοί

   • Ανεξάρτητος avatar
    Ανεξάρτητος @ KimKim 29/08/2014 07:29:44

    Πω πω παραλήρημα. Θα ρίξουμε γέλιο τα επόμενα χρόνια.

 5. Δεξιος Ψαλτης avatar
  Δεξιος Ψαλτης 28/08/2014 22:28:49

  Εγω δεξιος ειμαι αλλα δεν με πειραζει που μερικοι δεν εδωσαν θρησκευτικο ορκο. Αυτο δεν εχει καμια σημασια για να ειναι καποιος σωστος πολιτικος, γιτι τοσα χρονια ειδαμε & αυτους που εκαναν μεγαλους σταυρους αλλα ειχαν & μεγαλες τσεπες σαν τους παπαδες & το αποτελεσμα απο τους ταχα θρησκευομενους ποιο ηταν ? Διελυσαν την οικονομια της χωρας αλλα εφτιαξαν & περιουσιες.

 6. Ρηνα avatar
  Ρηνα 29/08/2014 00:00:28

  Μα αυτο ηταν ακριβως το προβλημα:δεν ηταν θρησκευομενοι! Προσποιουντο για τη ψηφο και ταμπουρωνονταν πισω απο ενα κομμα που διακηρυττε οτι πιστευει στην Ορθοδοξια. Απο τη θεωρια ομως μεχρι τη πραξη, τεραστια η διαφορα..... Εγω στη ζωη μου μονο για 2-3 μπορω να πω θετικα οτι θρησκευονται. Ο Παλαιοκρασσας, ο Παπαθεμελης -που τον σατυρισε ανανδρα ο Λαζοπουλος-αντε κι ο Ιωαννιδης. Ισως και μερικοι αλλοι που αγνοω, αλλα σχεδον ολοι απεχουν παρασαγγας απο αυτο που σημαινει ζωη Χριστιανου Ορθοδοξου. Διχως τακτικη συμμετοχη στα μυστηρια της Εκκλησιας τιποτα δε γινεται. Ιδιως ειμαι επιφυλακτικη μ αυτους που τα βαζουν με τους παπαδες προκειμενου να κρυψουν τα δικα τους λαθη και παραλειψεις.....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.