Πώς να κατανοήσει την ελληνική πραγματικότητα η χλιδάτη Λαγκάρντ;
25/02/2014 20:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πώς να κατανοήσει την ελληνική πραγματικότητα η χλιδάτη Λαγκάρντ;

Σε άρθρο της με τίτλο «Η Λαγκάρντ πιστεύει ότι η τρόικα έκανε λάθος στην Ελλάδα. Μόνο και να ήξερε», η Guardian επιτίθεται στην επικεφαλής του ΔΝΤ κατηγορώντας την ότι στον κόσμο που ζει «με τον αφορολόγητο μισθό των 500.000 δολαρίων, τη διαμονή σε 5άστερα ξενοδοχεία και τη μετακίνηση με λιμουζίνες» δύσκολα μπορεί να καταλάβει τους Έλληνες.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυθήριος avatar
    Κυθήριος 25/02/2014 20:11:01

    Υπάρχει μια παροιμία που ταιριάζει στην περίπτωσή της: Ο χορτάτος τον πεινασμένο δε τον καταλαβαίνει...

  2. Θρίαμβος avatar
    Θρίαμβος 26/02/2014 10:58:16

    Μια χαρά την κατανοεί. Δεν πιστεύω πως δεν ξέρει τι συμβαίνει στον κόσμο. Τα πράγματα είναι απλά στην οργάνωση και στη δομή της οικονομίας και της κοινωνίας εδώ και εκατοντάδες χρόνια: Όποιος προλάβει και είναι καταφερτζής, τρώει τα περισσότερα ή και όλα εφόσον καταφέρει να νικήσει ή αν οι αντίπαλοί του είναι ανήμποροι. Όλοι συμμετέχουμε στο παιχνίδι επειδή το συνηθίσαμε και ελπίζουμε να νικήσουμε. Οπότε φυσικό είναι να υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Ε, κάποιοι λίγοι είναι οι νικητές. Που είναι το κακό στην ελεύθερη αγορά?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.