Πώς θα ζήσει η χώρα χωρίς τον Βουλγαράκη;
21/05/2015 14:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πώς θα ζήσει η χώρα χωρίς τον Βουλγαράκη;

Πώς θα αντέξουμε χωρίς Αντώναρους και λοιπούς «Καραμανλικούς» που περιφέρουν την ανυπαρξία τους στα social media;

Δεν ξέρουμε αν το ξέρετε. Υπάρχει και κάποιος Βουλγαράκης που συχνά – πυκνά εμφανίζεται για να θυμίσει ότι είναι εδώ. Ξεκλέβει χρόνο από τις δουλειές του για να μας θυμίσει μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι ήταν κάποτε υπουργός του Καραμανλή κι ως τέτοιος πρέπει να λογίζεται στην ιστορία. Ασχέτως αν ήταν από εκείνους που διέλυσαν τη ΝΔ, από εκείνους που την εξευτέλισαν και την οδήγησαν στην ήττα από τον κύριο Τίποτε, το Γ. Παπανδρέου.

Μέσω Facebook ευχήθηκε λοιπόν στον Κώστα Καραμανλή ο Γιώργος Βουλγαράκης, ξεκινώντας τις ευχές του με το… «Ήρθε η ώρα του Καραμανλή».

«Ήρθε η ώρα του Καραμανλή,

για να του ευχηθούμε να είναι πολύχρονος, χαρούμενος, υγιής και ευτυχισμένος με την υπέροχη οικογένεια του. Να τον χαίρονται και να τους χαίρεται. Να τον χαιρόμαστε και μεις , η ευρύτερη πολιτική του οικογένεια. Χρόνια πολλά Πρόεδρε και πάντα καλά !!!».

Ήρθε η ώρα του Καραμανλή, λοιπόν, μαζί και του Βουλγαράκη θα πούμε εμείς. Γιατί τι θα ήταν η Ελλάδα χωρίς τον Βουλγαράκη; Πώς θα ζήσει η χώρα χωρίς τα φαντάσματα του παρελθόντος; Πώς θα αντέξουμε χωρίς Αντώναρους και λοιπούς «Καραμανλικούς» που περιφέρουν την ανυπαρξία τους στα social media;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ξενοφώντας avatar
  Ξενοφώντας 21/05/2015 14:55:46

  Προτείνω στον αμετανόητο, αφού αντιληφθεί πόσο κακό έκανε, να αποσυρθή. Έτσι και στον εαυτό του θα προσφέρη ευκαιρίες μετανοίας, και στον Τόπο, την απαλλαγή από άτομα σάν και του λόγου του.

  • Αγροφυλακας avatar
   Αγροφυλακας @ Ξενοφώντας 21/05/2015 18:09:08

   Ενω εσυ παραμενεις, αναντικαταστατος!.......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.