Πόρτα - πόρτα το πρόγραμμα της ΝΔ
16/01/2015 14:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πόρτα - πόρτα το πρόγραμμα της ΝΔ

Τη μάχη της γειτονιάς δίνει αυτές τις ημέρες η Νέα Δημοκρατία. Κλιμάκια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα μοιράζουν πόρτα - πόρτα, γειτονιά - γειτονιά το προεκλογικό φυλλάδιο της ΝΔ, όπου περιλαμβάνονται οι συγκεκριμένες προτάσεις του κόμματος για φορολογικές ελαφρύνσεις και αναπτυξιακά έργα το επόμενο διάστημα.

Ο κομματικός μηχανισμός μετά από πολλά χρόνια επιλέγει τη συγκεκριμένη τακτική, σε μία προσπάθεια να φτάσουν σε όλους όσα προαναγγέλλει ο Αντώνης Σαμαράς στις ομιλίες του.

Ήδη κλιμάκια τις Νέας Δημοκρατίας στην Αττική και την Περιφέρεια οργώνουν όλες τις περιοχές, ενημερώνοντας τους πολίτες για το σχέδιο του Πρωθυπουργού για την επόμενη ημέρα της χώρας. Στη Λεωφόρο Συγγρού είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν όλη τη χώρα, δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή τη μάχη για νίκη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Naruto avatar
    Naruto 16/01/2015 15:02:36

    Και να είναι έτοιμοι να ακούσουν και κανένα μπινελίκι αδιαμαρτύρητα , γιατί αυτοι θα μας ψηφίσουν , οι άλλοι που θα χαμογελάνε είναι αλλού .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.