Προς ΣΥΡΙΖΑ: Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να είναι και να φαίνεται τίμια
10/02/2015 22:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προς ΣΥΡΙΖΑ: Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να είναι και να φαίνεται τίμια

Δε λένε ότι η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να είναι και να φαίνεται τίμια; Ε, λοιπόν το ίδιο πρέπει να κάνει και η κυβέρνηση. Ρωτάμε λοιπόν; Ανακοίνωσε ο κ. Τσίπρας ότι θα κοπούν οι στρατιές των συμβούλων και των μετακλητών υπαλλήλων στα γραφεία στελεχών της κυβέρνησης; Το είπε και μπράβο του, αρκεί βεβαίως να το τηρούν κι όχι να είναι λόγια του αέρα.

Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με αριθμό φύλλου 214 και ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου αναφέρεται ότι συστήνεται γραφείο του Αντιπροέδρου της κυβερνήσεως και ενιαίων θέσεων Ειδικών Συμβούλων – Συνεργατών, μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και αποσπασμένων υπαλλήλων του Δημοσίου ή νομικού προσώπου του δημοσίου τομέα.

Σύμφωνα με την δημοσιευθείσα απόφαση ο κ. Δραγασάκης φτιάχνει πολιτικό γραφείο και θα απασχολεί 20 άτομα και συγκεκριμένα 10 μετακλητούς, πέντε ειδικούς συμβούλους – συνεργάτες και ακόμη πέντε. Η δαπάνη ανέρχεται σε 117 χιλ. ευρώ το 2015 και σε 128.700 ευρώ για κάθε ένα από τα επόμενα έτη.

Αυτή είναι η περικοπή στους συμβούλους; Τι την θέλει τη στρατιά ο κ. Δραγασάκης που ουσιαστικά δεν έχει κανένα υπουργείο στην ευθύνη του και απλά εποπτεύει;

Εξοικονόμηση για τα μάτια του κόσμου είναι, λαϊκισμός και τίποτε άλλο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ 10/02/2015 23:26:49

    Εδώ ταιριάζει επίσης και η παροιμία,δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.