Ποιός κρύβεται πίσω από την μάσκα;
25/02/2014 17:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιός κρύβεται πίσω από την μάσκα;

Τον γνωρίζετε με την αντιασφυξιογόνα μάσκα; Αν όχι σας πληροφορούμε ότι είναι ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος πήγε έτσι μασκαρεμένος και κρατώντας πλακάτ που έγραφε «SOS Μεσόγειος» και μίλησε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, για το θέμα της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο.

Ο αγαπητός φίλος της Ντόρας, που σκέφτεται πλέον να κάνει πολιτική καριέρα στην Ελλάδα ως Φιλελεύθερος είπε μεταξύ άλλων: «Στην Ελλάδα οι τοπικές κοινωνίες βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση. Αιτία είναι η καταστροφή των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο. Όλοι συμφωνούμε πως είναι σημαντική η ειρήνη στη Συρία κι ότι θα πρέπει να καταστραφούν τα χημικά όπλα. Όχι όμως στη Μεσόγειο! Δεν θέλουμε να υπάρχει έστω και ελάχιστος κίνδυνος μόλυνσης του περιβάλλοντος. Ζητήσαμε από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και της Ιταλίας, επίσημα να λάβουν πρωτοβουλία, αλλά δεν έχουμε ακόμα καμία αντίδραση. Οι άνθρωποι και οι τοπικοί φορείς αγωνιούν στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Το μήνυμα που μας στέλνουν σήμερα οι κοινωνίες είναι απλό και πρέπει να το ακούσουμε: Προστατέψετε τη Μεσόγειο!», είπε ο Χατζημαρκάκης, φορώντας τη μάσκα κατά των χημικών.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργης Μ. avatar
    Γιώργης Μ. 25/02/2014 21:48:19

    Να κι ενας Ελληνας πολιτικός που ενδιαφέρεται και για την πολιτική και όχι μόνο για τη μάσα. Αλλά όπως και με τους νομοταγείς Ελληνες, είναι κι αυτός του εξωτερικού!!...

  2. roadrunner avatar
    roadrunner 26/02/2014 12:42:44

    Στυλιστικά άψογος , η μάσκα ασορτί και με το σακάκι-πουκάμισο και με το κοντράστ γράμματα-φόντο στο μήνυμα. Αλλά και να μην ήταν... απόκριες έχουμε, ελεύθερα μπορεί να εκφραστεί κάθε καρναβαλιστής..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.