Ποιόν εννοεί ως "αριστερό Πρόεδρο της Δημοκρατίας" ο Αλέξης;
02/05/2014 10:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιόν εννοεί ως "αριστερό Πρόεδρο της Δημοκρατίας" ο Αλέξης;

"Αν ήταν στην δική μας ευχέρεια θα θέλαμε έναν Αριστερό Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Νομίζω ότι το δικαιούται ο τόπος αυτό. Δεν υπήρξε ποτέ Αριστερός Πρόεδρος. Έτσι δεν είναι;", είπε ο κ. Τσίπρας.

Ποιό εννοεί όμως ως "αριστερό πρόεδρο"; Τον κυρ Φώτη; Μήπως την Αλέκα Παπαρήγα; Γιατί όχι και τον Μανόλη Γλέζο που περνάει δεύτερη νεότητα;

Και γιατί πρέπει να μπαίνουν ταμπέλες σε ένα πρόσωπο που πρέπει να ενώνει όλους τους Έλληνες;

ΣΧΟΛΙΑ

  1. airman avatar
    airman 02/05/2014 18:10:14

    Ο Αλέξης, μπροστά στην αδυναμία του να συγκροτήσει ένα αραγές μέτωπο εντός του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο για τις Ευρωεκλογές, "ανακάλυψε" τη θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας που ολοκληρώνεται το Μάρτιο του 2015, όπως ακρβώς πριν πέντε χρόνια "ο κωπηλάτης με το κανό". Πιστεύει ότι κάνοντας με εξαγγελίες του τύπου "αριστερός πρόεδρος" θα συσπειρώσει τουλάχιστον τις αριστερογενείς τάσεις του. Ταυτόχρονα, ενώ υποννοεί σαφώς ότι σε περίπτωση που τον βοηθήσουν τα εκλογικά ποσοστά, προτίθεται να προκαλέσει εκλογές με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ("... ο επόμενος Πρόεδρος θα βγει από μια Βουλή που θα έχει άλλους συσχετισμούς δύναμης"), κρατάει καλού-κακού και μια "πισινή" ("Αν ήταν στην δική μας ευχέρεια θα θέλαμε έναν Αριστερό Πρόεδρο της Δημοκρατίας"). Αλέξη πρώτα οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και οι ευρωεκλογές, μετά η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και ύστερα βλέπουμε!

  2. Marcelos avatar
    Marcelos 03/05/2014 21:09:02

    Είχα πει πριν μήνες ότι μην εκπλαγείτε αν δείτε πρόεδρο της δημοκρατίας καμία "εικόνα" της Αριστεράς... Αν γίνει αυτό θα είναι και η ταφόπλακα της Ν.Δ τελειωτικά αλλά και οποιουδήποτε πολιτικού φορέα της κεντροδεξιάς προκύψει κατόπιν μιας και ο κόσμος δεν θα έχει ξεχάσει ποιος μας "φόρτωσε" την συγκεκριμένη "εικόνα" για μια πενταετία τουλάχιστον... Εγώ για να μείνω σε ένα κόμμα ή να υποστηρίξω κάποιο νέο κόμμα από τους ανθρώπους του οποίου υποστηρίχθηκε πρόεδρος της δημοκρατίας που αποκαλούσε τον παππού μου, τον πατέρα του κ. Ζήση, τον παππού του κ. Κρανιδιώτη και τους προγόνους άλλων αναγνωστών εδώ μέσα "συνεργάτες των Γερμανών" δεν πρόκειται! Όχι μόνο θα πάω μετά στη Χρυσή Αυγή αλλά θα ξεκινήσω και το body building τώρα στα γεράματα για να είμαι "ενεργό μέλος" του κόμματος κιόλας... Νέτα σκέτα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.