#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/03/2010 17:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιά μέτρα ... Τζούλια

Το κοινό σημείο των μέτρων και της ... ΤζούλιαςΚαι για να καταλάβετε πόσο “απασχολεί” τον κόσμο, δείτε τις λέξεις κλειδιά στις δημοφιλέστερες αναζητήσεις των τελευταίων ημερών (δίπλα τα Hits σήμερα):
τζουλια αλεξανδρατου 350.000
τζουλια αλεξανδρατου video 72.700
τζουλια αλεξανδρατου βίντεο 100.000
τζούλια αλεξανδράτου το απαγορευμένο βίντεο 25.000
τζούλιας αλεξανδράτου 400.000
το βιντεο της τζουλιας 430.00
 
http://rapidshare.com/files/358285590/tz http://olympia.gr/ 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΟΔΥΣΣΕΑΣ avatar
  ΟΔΥΣΣΕΑΣ 06/03/2010 18:27:58

  Γ@@ω τη τύχη μου!

 2. ange-ta avatar
  ange-ta 06/03/2010 18:30:12

  στην ερώτηση μου "ποιά είναι η Τζούλια" ΄πήρα την απάντηση: "Η επεξεργάστρια του σχεδίου Αυνάν!

 3. ange-ta avatar
  ange-ta 06/03/2010 18:46:13

  xa xa xa

  και στο δικό μου ιστολόγιο ψάχνουν την κυρία!!!!

 4. ambrosiac avatar
  ambrosiac 06/03/2010 19:33:00

  Μια κοπελα που πηδιεται σε κοινη θεα -- εμβληματικο των μετρων που υφισταται η χωρα. Δεν βλεπω τιποτα ατοπο :P

  Η λιτοτητα επιβαλλει ψαξιμο στα μπλογκ να βρε8ουν τα σωστα λινξ, οχι να πεταμε 20ευρα απο το παραθυρο. :(

 5. Y. avatar
  Y. 07/03/2010 00:55:32

  Αν μη τι άλλο, τελικά το κορίτσι είναι ρεαλίστρια. Σου λέει, “και μας ..μάνε, και πληρώνουμε. Τουλάχιστον ας μας ...μήσουνε και να τα ‘κονομήσουμε?”

 6. Σίμης ο Τέλειος avatar
  Σίμης ο Τέλειος 07/03/2010 01:40:32

  Καλή η πρόθεση να επισημανθεί μι σχέση ανάμεσα στα μέτρα και το video της Τζούλιας, έλα όμως που πιστεύω ότι ο κόσμος ΚΑΙ αναζήτησε το video ΚΑΙ κατάλαβε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ! Απλά για λόγους που χρήζουν μεγάλης ανάλυσης νοιώθει ότι του έχουν ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α!! Αυτά και Τζούλια 4ever!

 7. Στέργιος avatar
  Στέργιος 07/03/2010 11:43:15

  Καλά ρε παιδιά, είμαι ο μόνος που θεωρεί την Αλεξανδράτου βαθύτατα άσχημη γυναίκα;

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Στέργιος 24/03/2010 17:42:41

   Όχι αδερφέ, τα μούτρα της είναι ξεπλυμένα, είναι τίγκα στην κυτταρίτιδα, το στήθος της είναι αποκρουστικό, ε, και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι το έχουμε βλεφαριάσει το βίντεο, η κοπέλα δεν το κατέχει το άθλημα...

 8. Dimi avatar
  Dimi 07/03/2010 22:54:34

  Λέγεται ότι οι άνδρες σκέπτονται ρομαντικά 5000 φορές τον χρόνο http://bit.ly/bFLUWS

 9. FRESCO avatar
  FRESCO 08/03/2010 07:47:26

  Κρίμα στο κοριτσάκι.

 10. star avatar
  star 26/04/2010 10:54:52

  Νομίζετε πως μας ξεδοντιάσατε κύριε Παπανδρέου εμάς τους διπλωμάτες του Υπουργείου Εξωτερικών που μας φορολογήσατε το επίδομα εξωτερικού; Λάθος, μας περισσεύει ακόμα και από αυτό μοιράζουμε και το 8% στους συναδέλφους μας που υπηρετούν στο εσωτερικό!

  Είναι γνωστό ότι μας ζηλεύουν όλοι, και ακόμα και εσείς μας ζηλεύετε κύριε Πρωθυπουργέ.

  Είμαστε ο αγαπημένος κλάδος δημοσίων υπαλλήλων όταν Υπουργός Εξωτερικών ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη.

  Η δύναμή μας φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το απόλυτό μας όπλο, το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Απαγορεύουμε στους κρινόμενους υπαλλήλους να ασκήσουν το δικαίωμα ακροάσεως, που τους καθιερώνει σαν δικαίωμα το Σύνταγμα. Κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να μας αντιμιλήσει, ούτε καν εσείς κύριε Παπανδρέου.

  Ακόμα και σε όσες φορές εκβιαστήκαμε, κατά τρόπο ανήθικο, να εφαρμόσουμε τις ακυρωτικές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, που δικαίωναν υπαλλήλους του Υπουργείου Εξωτερικών, πάλι τους δείξαμε ότι έκαναν μια τρύπα στο νερό. Συνεδριάσαμε και πήραμε ομόφωνες - πάντοτε ομόφωνες - αποφάσεις με τις οποίες "εφαρμόσαμε" την επιταγή του Συμβουλίου Επικρατείας, για "νέα νόμιμη κρίση" και επαναλάβαμε την ίδια, την παλιά, την ακυρωμένη απόφασή μας, με το ίδιο ακυρωμένο περιεχόμενο αλλά με νέα ημερομηνία.

  Η ίδια η Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, μας είχε συγχαρεί για την ευφυϊα μας, στον αποτελεσματικό αυτό τρόπο εξουδετέρωσης των εστιών αμφισβήτησης της παντοδυναμίας μας. Καταδικάζαμε τον αδικημένο υπάλληλο, να κάνει συνεχείς προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια, να κάνει συλλογές ακυρωτικών αποφάσεων, τις οποίες χειριζόμαστε κατάλληλα, ώστε να μην δικαιωθεί -ουσιαστικά - ποτέ όσο θα βρίσκεται στη ζωή, ώστε να μην αμφισβητηθεί ποτέ το μεγαλείο των Ελλήνων Διπλωματών.

  Κάποτε παρατηρήθηκαν λυπηρά φαινόμενα έκδοσης μη ομόφωνων αποφάσεων όταν μετείχαν και μάλιστα προέδρευαν στο Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (όχι ο Νομικός Σύμβουλος του Κράτους στο Υπουργείο Εξωτερικών). Έτυχε να διαμαρτυρηθεί ο Πρόεδρος, που υποστήριζε ανεπίτρεπτα ότι αδικούμε τον κρινόμενο υπάλληλο, διέκοψε τη συνεδρίαση και απομακρύνθηκε κρατώντας το φάκελο του κρινόμενου υπαλλήλου. Η υπόθεση αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία. Ο αναπληρωτής του Προέδρου κάλεσε σε άλλη συνεδρίαση τα μέλη του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου, κατά την οποία το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο όμόφωνα έκοψε τον υπάλληλο στις προαγωγές, παρά την ύπαρξη ακυρωτικής απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας που τον δικαίωνε.

  Κύριε Παπανδρέου, η Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη που αισθάνθηκε τις ανησυχίες μας, μας έδωσε την άδεια να διαμορφώσουμε ένα νέο Οργανισμό του Υπουργείου Εξωτερικών, στο οποίο δεν θα προέδρευε πλέον κανένας "εξωτικός" Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Τη θέση αυτή επιφυλάξαμε σε ένα συνταξιούχο Πρέσβη, που έγινε με τον νόμο που ψηφίστηκε το 2007, ο μόνιμος πλέον Πρόεδρος του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Εξωτερικών. Ο Γενικός Γράμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών είπε "το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο επιστρέφει στους φυσικούς του φορείς, τους διπλωμάτες". Έκτοτε οι αποφάσεις εκδίδονται ανελλιπώς ομόφωνες. Κανένα μέλος του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου δεν διαφωνεί. Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων δεν ανοίγει το στόμα του για να διαμαρτυρηθεί, επειδή δεν εφαρμόζουμε το πνεύμα του διατακτικού των ακυρωτικών αποφάσεων του Συμβουλίου Επικρατείας.

  Τα αποτελέσματα αυτής της αναγνώρισης των παντοδυναμίας των Ελλήνων διπλωματών στο Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο φαίνοντι από το γεγονός ότι μόνο 130 χώρες έχουν αναγνωρίσει διμερώς τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία.

  Και μη νομίσετε κύριε Παπανδρέου ότι μπορείτε να μας υποχρεώσετε να λάβουμε υπόψη το διατακτικό των αποφάσεων του Συμβουλίου Επικρατείας, όσο και αν το θέλετε! Σύμφωνα με τον νέο Οργανισμό του Υπουργείου Εξωτερικών που ψήφισε η Βουλή στις 10 Μαϊου 2007, οι ομόφωνες αποφάσεις του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου είναι υποχρεωτικές για τον Υπουργό Εξωτερικών. Μπορεί το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο να κρίνει σε μια νύχτα ένα υπάλληλο ως ανεπαρκή και να τον απολύσει, χωρίς να υποχρεώνεται να τον δεχτεί να ακουστούν οι απόψεις του μέσα στο Συμβούλιο. Δεν αναγνωρίζουμε κύριε Παπανδρέου, όπως σας είπαμε, το δικαίωμα ακροάσεως του διοικούμενου, του κρινόμενου υπαλλήλου, όπως καθιερώνεται από το Σύνταγμα. Ας μας ρώταγαν εμάς τους διπλωμάτες προτού φτιάξουν το Σύνταγμα!

  Είμαστε παντοδύναμοι, εμείς οι Έλληλες διπλωμάτες του Υπουργείου Εξωτερικών. Στη συζήτηση του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών στη Βουλή στις 10 Μαϊου 2007, ο σημερινός Υπουργός Δικαιοσύνης, ο κύριος Καστανίδης, επικεφαλής τότε της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ, ζητούσε επίμονα το πρακτικό της επεξεργασίας που έγινε από εμάς τους διπλωμάτες που καταλήξαμε στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου περί Οργανισμού του Εξωτερικών, που ήταν για ψήφιση στη Βουλή. Δεν του το δώσαμε. Δεν είχαμε καμία υποχρέωση. Είμαστε διπλωμάτες. Και ο κύριος Καστανίδης ανακοίνωσε ότι "η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ αναγκάζεται να αποχωρήσει από τη Βουλή". Και αποχώρησε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Σκασίλα μας!

  Σας κάνουμε μια ύστατη έκκληση κύριε Παπανδρέου, αναγνωρίστε την παντοδυναμία των διπλωματών του Υπουργείου Εξωτερικών και καταργήστε τη φορορόγηση του επιδόματος εξωτερικού μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.