Πλώρη για τη Χρυσή Αυγή έβαλε ο Ν. Νικολόπουλος
23/02/2014 07:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πλώρη για τη Χρυσή Αυγή έβαλε ο Ν. Νικολόπουλος

Πλώρη για τη Χρυσή Αυγή ή γενικότερα για την ακροδεξιά, έβαλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Είτε έχει «σκουριάσει» το χιούμορ του, είτε το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Ο κ. Νικολόπουλος, που εσχάτως το παίζει «δημοσιογράφος», εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποτίθεται ότι στάζει χολή για τις ανακρίτριες που έστειλαν το πόρισμα για τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Η ανακοίνωση δίνει οδηγίες στα μέλη του κινήματος Ανατροπή (ποιο είναι αυτό πάλι; Το ξέρει κανείς άλλος εκτός του Νικολόπουλου;) ζητώντας να αποφεύγουν:

1) Την ομοιόμορφη ένδυση και υπόδηση

2) Το συντεταγμένο βάδισμα

3) Τη λήψη αρμοδιοτήτων και καθηκόντων στα πλαίσια λειτουργίας του κινήματος

4) Τη διάδοση των ιδεών του κινήματος

5) Την αγορά νεροπίστολων στα παιδιά τους

6) Τη συμμετοχή σε παιχνίδια χρωματισφαίρισης (paintball)

Παράλληλα, προχώρησε σε διευκρίνιση εξαπολύοντας επίθεση προς την κυβέρνηση και μεταξύ άλλων λέει:

Σε συνέχεια της «εγκυκλίου προς τα μέλη της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», με την οποία θέλησα να σατιρίσω- μέρες καρναβαλικές που είναι- την επικίνδυνη για την Δημοκρατία, «ΕΝΤΟΛΗ» Σαμαρά- Βενιζέλου που όπως με όλα συμβαίνει, προτρέπει να φυλακισθούν όλοι οι Βουλευτές της Χ.Α, σας κοινοποιώ τις παρακάτω σκέψεις και ζητώ τα σχόλια σας.

Έχω την άποψη λοιπόν, ότι οι κυβερνητικοί πρόθυμοι υποτελείς, προσπαθούν να μας μαντρώσουν σαν τα πρόβατα και οι μεγαλοδημοσιογράφοι να μας πείσουν, ότι μόνον οι μνημονιακοί είναι δημοκράτες υπεράνω πάσης υποψίας, παρ’ ότι στο άμεσο παρελθόν αυτοί οι ίδιοι υποστήριζαν μετά μανίας, το σάπιο και διεφθαρμένο καταρρέον καθεστώς, φυσικά για λογαριασμό των «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ» εργοδοτών τους…. Πιστεύω πως σήμερα η Δημοκρατία και το φρόνημά μας, δεν κινδυνεύουν μόνο από τη Χρυσή Αυγή αλλά και από την εφαρμοζόμενη σκληρή αντιλαϊκή και αντεθνική μνημονιακή πολιτική. Είμαι σίγουρος- δυστυχώς- ότι ο διάλογος περί Δημοκρατίας και μεταρρυθμίσεων, είναι η ασπιρίνη για τον καρκίνο που μας κατατρώει».

Δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο, η φαιδρότητα κάποτε πρέπει να σβήσει από τη χώρα αυτή μαζί με τους άξιους εκπροσώπους της. Αλλά τουλάχιστον ο κ. Νικολόπουλος έχει μια τελευταία ελπίδα να διασωθεί. Είτε να γίνει αρχηγός της Ελληνικής ή της Χρυσής Αυγής είτε να μετονομάσει την Ανατροπή του σε κόμμα της "φαιδράς πορτοκαλέας"

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κωστας avatar
  Κωστας 24/02/2014 08:41:25

  Δυστυχώς αυτός ο φαιδρός τύπος έγινε υφυπουργός και στην ορκωμοσία έτρεχε να πάρει θέσεις πόζας πίσω από το Σαμαρά.Ηθικό δίδαγμα είναι ότι στην πολιτική δεν επιβραβεύουμε τους γλύφτες αλλά τους άξιους

  • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
   ΣΟΝ ΠΕΝ @ Κωστας 24/02/2014 13:46:49

   Αν έχετε κάποιον γνωστό Πατρινό, ρωτήστε τον για τον Νικολόπουλο. Βέβαια θα μου πει κάποιος ότι εκλέγεται. Στις τελευταίες εκλογές πήρε 9.000 ψήφους από τις 46.000 της ΝΔ στην Αχαία με 170.000 ψηφίσαντες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.