
Πιπεράτες φωτογραφίες από τα bunga bunga του Σύλβιο
Δεν έφταναν οι φήμες και οι διηγήσεις σχετικά με τα «άγρια» bunga bunga πάρτυ που οργάνωνε ο μερακλής Σύλβιο, τώρα βγήκαν στο φως και φωτογραφίες.
Πρόκειται για φωτογραφίες που «διέρρευσαν» από τον προανακριτικό φάκελο (20.000 σελίδων) που έχουν ετοιμάσει οι εισαγγελικές αρχές σε σχέση με τη δίωξη του Ιταλού πρωθυπουργού.
Οι πιπεράτες φωτογραφίες προέρχονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα όλων όσων συμμετείχαν στα οργιώδη πάρτυ του Σύλβιο στην έπαυλή του κοντά στο Μιλάνο.
Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν, μεταξύ άλλων, γυναίκες να φιλιούνται περιπαθώς, καθώς και διάφορες dominatrix με χειροπέδες και μαστίγια.
Ο ερωτιάρης πρωθυπουργός, που κατηγορείται για καταχρήσεις του αξιώματός του, και για ερωτική σχέση με ανήλικη πόρνη, θα δικαστεί τον επόμενο μήνα.
Πάντως, ο 74χρονος «γερόλυκος της ακολασίας» αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι είναι «πολύ γέρος για να κάνει τόσο πολύ σεξ…».
Μια από τις συνοδούς που συμμετείχαν στα εν λόγω πάρτυ ως χορεύτρια της κοιλιάς, επιμένει πως ο Μπερλοσκόνι της εκμυστηρεύτηκε ότι εμπνεύσθηκε τα πάρτυ του από τα αντίστοιχα του Μουαμάρ Καντάφι!
The Gawker
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .
Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
γεια σου αρχοντα Σιλβιο!ειχαμε και εμεις εδω εναν αξιο σου τοσα χρονια! τον Αντρεα!
Aς είχαμε τον Berli γιά πρωθυπουργό, αντι για ...αυτό που έχουμε, και άς έκανε πάρτυ με ούζα κάθε μέρα...
Αυτό τους μάρανε τους Ιταλούς... Αλλά βλέπεις δεν έχουν βιώσει ποτέ γιά πρωθυπουργό κανένα Giorgaki...
ΑΞΙΟΣ.....................
Με αυτά που μαθαίνουμε κάθε μέρα για τον Μπερλουσκόνι επιβεβαιώνετε ότι για τις γυναίκες ισχύει ΄΄ Για τα λεφτά τα κάνεις όλα ΄΄ και για τους άνδρες ότι ΄΄με τα λεφτά τα κάνεις όλα ΄΄ Μπράβο Σίλβιο ξέρεις να τα τρως Πασά μου.