Περίεργα παιχνίδια στο υπουργείο Οικονομικών;
10/06/2015 19:07
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Περίεργα παιχνίδια στο υπουργείο Οικονομικών;

Ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, που πιθανότατα να υποκρύπτει και σοβαρές περιπτώσεις διαπλοκής, παίζεται στο υπουργείο Οικονομικών. Γενικός γραμματέας του υπουργείου, του οποίου η εμπειρία δεν είναι και τόσο σοβαρή και παίρνει αξιώματα λόγω «κολλητών», φημολογείται ότι κάνει πολλά προσωπικά παιχνίδια.

Για παράδειγμα προτείνει συγκεκριμένες εταιρίες συμβούλων προκειμένου να αναλάβουν δουλίτσες και να πάρουν διόλου ευκαταφρόνητες αμοιβές.

Ο εν λόγω κύριος γραμματέας, την προσφορά του οποίου στο υπουργείο αγνοούν ακόμη και οι υπάλληλοι, κάνει και κάτι ακόμη χειρότερο. Τηλεφωνεί με προκλητικό τρόπο και απειλεί διευθυντές, τόσο στο χώρο που δραστηριοποιείται όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος η οποία είναι ανεξάρτητη και δεν μπορεί κανείς να παρεμβαίνει επειδή το παίζει αφεντικό.

Αν νομίζει ότι επειδή έχει ισχυρές πλάτες, θα μπορεί να κάνει κουμάντο εσαεί είναι γελασμένος. Ούτε οι... κουτόφραγκοι δεν τσιμπάνε με τις απειλές του. Άλλωστε θα πρέπει να γνωρίζει έναν παλιό νόμο: Από τα υπουργεία περνάνε υπουργοί και γενικοί γραμματείς και αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα...

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.