«Πελοποννησιακός» πόλεμος ΚΚΕ – Βουδούρη
26/03/2014 08:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Πελοποννησιακός» πόλεμος ΚΚΕ – Βουδούρη

Σουρεαλιστικές σκηνές εξελίχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Πελοπόννησο με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Βουδούρη. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, ως απάντηση στην κριτική του ΚΚΕ που τον κατηγόρησε ως τον «αριστερό Τατούλη», απηύθυνε ανοιχτή επιστολή προς τα μέλη του ΚΚΕ και καλούσε σε ενότητα και συμπόρευση.

«Μόνο μια ευρεία συμμαχία αριστερών, προοδευτικών, δημοκρατικών, οικολογικών δυνάμεων μπορεί να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που ζούμε σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Βουδούρης τονίζοντας ότι «στη συμμαχία αυτή πιστεύω ότι έχει θέση το ΚΚΕ, όπως εξάλλου μας διδάσκει και η ιστορία» και προσθέτοντας ότι «σήμερα υπάρχει ένα αριστερό ψηφοδέλτιο το οποίο διεκδικεί, όχι μόνο να μετρήσει τις δυνάμεις του, αλλά να γυρίσει σελίδα στην Πελοπόννησο. Αν αποκλείετε τη συνεργασία, αφήστε τουλάχιστον τις προσπάθειές μας να αθροιστούν εκεί που αντικειμενικά συγκλίνουν».

«Του συνιστούμε, το κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας να το απευθύνει στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, που διαφωνούν με την υποψηφιότητά του, και ας αφήσει τα μέλη του ΚΚΕ» ήταν το δηκτικό σχόλιο του Περισσού.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 26/03/2014 09:34:16

  Ο θεσμός του Περιφερειάρχη είναι αναπαραγωγή στην περιφέρεια του διαφθαρμένου, διαπλεκόμενου και πελατειακού θεσμού της κεντρικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

  • lord of the last days avatar
   lord of the last days @ Μανιάτης 27/03/2014 15:38:36

   Μάλλον προτιμάς τον θεσμό του δικτάκτορα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.