Παράπλευρες απώλειες και οφέλη από την ακύρωση της συνέντευξης Σαμαρά στο Mega
22/01/2015 18:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παράπλευρες απώλειες και οφέλη από την ακύρωση της συνέντευξης Σαμαρά στο Mega

Σημαντικούς τριγμούς στο ετοιμόρροπο οικοδόμημα των καναλαρχών προκάλεσε η ακύρωση της συνέντευξης Σαμαρά στο MEGA.

Δεν αληθεύει ότι δήθεν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξή του στο Mega εξαιτίας των υποτιθέμενων σκληρών ερωτήσεων που θα του έκανε (και καλά) η σκληρή, σιδηρά κυρία Τρέμη.

Η αλήθεια είναι ότι ακυρώθηκε επειδή σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς εγκαινίασε στον Πειραιά το μεγάλο έργο της επέκτασης του Προβλήτα III, που καθιστά το λιμάνι από τα σημαντικότερα της Ευρώπης.

Η συνέντευξη αυτή πάντως αλλά και η ακύρωσή της προκάλεσε σημαντικούς τριγμούς στο ετοιμόρροπο οικοδόμημα των καναλαρχών. Αφενός δεν κατάφεραν να φιλοξενήσουν την τελευταία λέξη του πρωθυπουργού αφετέρου καλούνται τώρα να βγουν στα παράθυρα και να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.

Βέβαια η ακυρωμένη συνέντευξη ρίχνει νερό στον μύλο του διευθυντή ειδήσεων, Νίκου Στραβελάκη που φέρεται να έχει στραβώσει από την επαναφορά της Όλγας στο πλατώ. Επίσης βοηθάει τους μετόχους στην υπόκλισή τους για τη μεγάλη τους κωλοτούμπα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλα έχουν μια χρησιμότητα όταν το τυχαίο συναντά το αναγκαίο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.