#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/01/2014 01:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάμε κατά διαόλου...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. fantomas avatar
  fantomas 19/01/2014 09:04:49

  καλοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 19/01/2014 12:14:26

  ποιανού είναι το σκίτσο??

 3. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 19/01/2014 12:15:25

  Α ,τώρα το πρόσεξα ,είναι απο τοίχο? Εκπληκτικό!

 4. Δημήτρης Πολλάτος avatar
  Δημήτρης Πολλάτος 19/01/2014 15:18:28

  Σσσς! Κοιμηθείτε ήσυχοι. Στείλτε την λογική και την κριτική σκέψη για διακοπές. Θα αποφασίσουν για εσάς η σύμπραξη στο έγκλημα των ΝΔ+ ΠΑΣΟΚ, οι προοδευτικοί πολυπολιτισμικοί του ΨΕΙΡΙΖΑ με τα κλεφτρόνια πρώην ΠΑΣΟΚ και τους Αναρχοπαρανοϊκούς, υπάρχουν και οι άκαμπτοι Σταλινικοί του ΚΚΕ και οι μπράβοι νεοναζί της ΧΑ. Αυτοί φροντίζουν και κρατάνε την ρότα του εθνικού πλοίου σταθερά κατά διαόλου μεριά. Έρχονται σε λίγους μήνες διπλές εκλογές ή και τριπλές λόγω και του νέου μνημονίου που ετοίμασαν το ΔΝΤ και η ΕΕ. Εσείς συνεχίστε να κοιμάστε στην ίδια κομματική αιώρα ενώ στο κατά διάολο πλοίο ήδη άρχισε και πυρκαγιά. Το πολύ να εγερθείτε για λίγο να κάνετε καμία από τις γνωστές περιφορές του επιταφίου του μέλλοντος των παιδιών σας από Ομόνοια στο Σύνταγμα - το δικό σας μέλλον το ξεπουλάγατε από το 1980 στον μεγάλο Αντρέα – ίσως και να κάψουν οι χαχόλοι έμμισθοι μπαχαλάκηδες κάποιο περίπτερο ή ΑΤΜ ή και κάποιον συμπολίτη και μετά επιστροφή όλοι σας στον μεγάλο ύπνο της μικρής καθημερινότητας σας, με εφιάλτες από χαράτσια και φοροεπιδρομές, στημένα πολιτικά talk show και αναλύσεις, ποδοσφαιρικά όνειρα, τούρκικα σήριαλ και πόρνες της σόουμπιζ. Αδυνατώ να πιστέψω ότι πρόγονοι των σημερινών κατοίκων αυτής της χώρας υπήρξαν οι μαραθωνομάχοι, οι ναυμάχοι της Σαλαμίνας και οι πεσόντες υπερασπιστές των Θερμοπυλών.

  • Γιώργος Αχαιός avatar
   Γιώργος Αχαιός @ Δημήτρης Πολλάτος 19/01/2014 18:29:06

   "Αδυνατώ να πιστέψω ότι πρόγονοι των σημερινών κατοίκων αυτής της χώρας υπήρξαν οι μαραθωνομάχοι, οι ναυμάχοι της Σαλαμίνας και οι πεσόντες υπερασπιστές των Θερμοπυλών"

   Κι όμως αυτοί ήταν οι πρόγονοι. Ανάμεσα τους υπήρχαν άλλωστε αλκηβιάδηδες, εφιάλτες, καλλικράτες και κάθε είδους προδότες και δημαγωγοί.

   • Δημήτρης Πολλάτος avatar
    Δημήτρης Πολλάτος @ Γιώργος Αχαιός 20/01/2014 16:38:00

    Γιώργο, προδότες επιζήμιοι για τις κοινωνίες τους στην αρχαία Ελλάδα, υπήρξαν λίγοι και κατά καιρούς. Στην εποχή μας γεμίσαμε ταυτόχρονα από πολλούς Αλκιβιάδηδες που απεμπόλησαν κάθε κοινωνική αξία τα τελευταία 30 χρόνια. Μαζί τους και οι σύγχρονοι Εφιάλτες που για λίγα αργύρια κέρδους άφησαν την χώρα αφύλαχτη στο έλεος κάθε ξένου, είτε τοκογλύφου είτε λαθραίου εισβολέα, πιθανόν και διωκόμενου από την δικαιοσύνη της χώρας του. Γεμίσαμε από καταχραστές και συκοφάντες που απολαμβάνουν τα κλεμμένα έστω και μετά από 2- 3 χρόνια κάθειρξης χάδι που τους απονέμει το καθημερινά κρινόμενο αρνητικά από τον λαό, σώμα των δικαστικών λειτουργών . Γεμίσαμε από Ηρόστρατους που κατέστρεψαν την πρωτεύουσα και τις αγροτικές γαίες της χώρας με πλείστα χωροταξικά και πολεοδομικά εγκλήματα συν την πολιτική της επιδοτούμενης αγροτικής αεργίας και εξάλειψης της αγροτικής παραγωγής. Και μην ξεχνάς αδελφέ ότι οι δημοκρατίες των αρχαίων προγόνων είχαν και τον εξοστρακισμό για την άμυνα και προστασία των κοινωνιών τους. Είχαν και την κατακρήμνιση ή την θανάτωση με βέλη για τους ειδεχθείς εγκληματίες. Είχαν και το κώνειο για τους επικίνδυνους για το κράτος κοινωνία τους πολίτες.

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ Δημήτρης Πολλάτος 19/01/2014 21:31:15

   Ελπίζω η παράλειψη να περιλάβεις τους ΑΕροψεκασμένους σε όσους πολύ σωστά ξεχ*ζεις να είναι τυχαία...

   • Δημήτρης Πολλάτος avatar
    Δημήτρης Πολλάτος @ ΣΤΕΛΙΟΣ 20/01/2014 22:54:13

    Τυχαία παράληψη όντως.

 5. occultist avatar
  occultist 19/01/2014 16:58:24

  Οντως χαθήκαμε, πηγαίνοντας κατά διαόλου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.