ΠΝΠ: Πρώην Νομοθετικά Πραξικοπήματα
21/04/2015 06:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΠΝΠ: Πρώην Νομοθετικά Πραξικοπήματα

Και μια απορία: οι «δεξιούληδες» που θαύμαζαν τον Τσίπρα και το πολιτικό του αισθητήριο, είναι ακόμη στη χώρα ή απλά σιωπούν;

Νέα ήθη από την Κυβέρνηση της αξιοπρέπειας, της υπερηφάνειας, της πρώτης φοράς τσάμικα, της λαϊκής Δημοκρατίας των πρώην μαρξιστών ψεκασμένων.

Με πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου παίζουν μπαλίτσα, γιατί χρειάζονται «κατεπείγουσες ρυθμίσεις».

Όταν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξέδιδε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είχαμε κατάλυση της δημοκρατίας, επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουμε κατάληψη της λαοκρατίας.

Ο Λαφαζάνης δεν μιλούσε για νομοθετικά πραξικοπήματα όταν αναφερόταν στις ΠΝΠ;

O Τέρενς Κουίκ είχε τουιτάρει (10:52 PM - 28 Apr 2013) το κάτωθι;

«Θαυμάστε επίπεδο Κοινοβουλίου. Είναι αυτοί που πρωταγωνιστούν στα Μνημόνια, στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και στα μονά άρθρα. Γελοίοι».

Οι χαρακτηρισμοί καμία φορά επιστρέφονται, αν και η Κυβέρνηση αυτή δείχνει ότι θα σπάσει όλα τα ρεκόρ στη γρήγορη ανάλωση του πολιτικού της κεφαλαίου.

Με όλα αυτά μπορούμε βάσιμα να ισχυριστούμε ότι τα ΠΝΠ αποτελούν Πρώην Νομοθετικά Πραξικοπήματα. Αυτή τη στιγμή είναι αναγκαία, για τη διακυβέρνηση της χώρας, είναι χρήσιμα, είναι ωφέλιμα, είναι η λύση δια πάσα νόσο.

Αν σε λιγότερο από τρεις μήνες έχουν καταφύγει δύο φορές στη λύση των ΠΝΠ, στο χρόνο η απλή μέθοδος των τριών μας δίνει ένα διόλου κολακευτικό αποτέλεσμα για μια Κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας, που διατείνεται ότι θα αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση.

Μια Κυβέρνηση που έχει ταλέντο στο να δημιουργεί κρίσεις: πολιτικές, κοινοβουλευτικές, διεθνών σχέσεων.

Και μια απορία: οι «δεξιούληδες» που θαύμαζαν τον Τσίπρα και το πολιτικό του αισθητήριο, μετανάστευσαν ή απλά σιωπούν;

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. makis avatar
  makis 21/04/2015 08:09:42

  Μπουτάρης για Καμμένο: Κρεμασμένο να τον δω, τον χοντρό, ούτε το σχοινί δε θα κόψω Με το δικό του, χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε ο Γιάννης Μπουτάρης την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, με μία δήλωση....... http://shar.es/1pWTWo

 2. kromanos avatar
  kromanos 21/04/2015 12:03:55

  απλά ΠΝΠ.. https://gaidourinoidialogoi.wordpress.com/2015/04/21/%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AC-%CF%80%CE%BD%CF%80/

 3. airman avatar
  airman 21/04/2015 12:12:27

  "... μετανάστευσαν ή απλά σιωπούν;" Πνίγουν τον πόνο τους, συμπονώντας τους λιαζόμενους μετανάστες που πέρασαν παράνομα τα σύνορα και βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια!

 4. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 21/04/2015 21:46:40

  Το γέλιο στο fb πρέπει να μην έχει τελειωμό έτσι;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.