#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/08/2010 06:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο τέταρτος δρόμος πάνω από την Ιπποκράτους είναι η Αμερικής;Οι «Περσείδες», οι πολυπληθείς διάττοντες αστέρες, για λίγες μόνο εμφανίσεις στον νυχτερινό ουρανό.

Το μοναδικό υπερθέαμα της «βροχής από πεφταστέρια» θα βρίσκεται σε αποκορύφωμα έως την Παρασκευή. Όσο πιο καθαρός είναι ο νυχτερινός ουρανός, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα πιο εντυπωσιακό θέαμα, αν και μερικές φορές διαψεύδονται οι προσδοκίες των θεατών που ξενυχτούν, κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί εκ των προτέρων. 

Στην Ελλάδα το θέαμα θα είναι ορατό, ιδίως αν κοιτάξει κανείς στον ουρανό σε κατεύθυνση βορειοανατολική. Φέτος το φαινόμενο συνδυάζεται με μια σύγκλιση πλανητών, που θα είναι ορατή μετά τη δύση του ηλίου και μέχρι τις 10 το βράδυ, όταν η Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Άρης και η Σελήνη (ένα μέρος της) θα βρίσκονται πολύ κοντά σε ένα κύκλο διαμέτρου περίπου 10 μοιρών.Και κάποια εγχώρια κυβερνητικά «αστέρια» θα πέσουν τώρα κοντά, όσο κι αν αυτό διαψεύδεται. Απλά  επιδιώκουν τα μέγιστα επικοινωνιακά οφέλη από την κίνηση της αναδιανομής ρόλων. Όμως σε κάθε περίπτωση τα όποια οφέλη θα είναι πρόσκαιρα, γιατί η κατάσταση στην οικονομία και την κοινωνία είναι πλέον hard rock. Δεν είναι μόνο οι αριθμοί (3,5 % αρνητικοί ρυθμοί ανάπτυξης και 12% ανεργία) αλλά η συνολική «μεγάλη εικόνα» που αποκομίζει κάποιος, όταν διαβιεί στη χώρα. Και πράσινα γυαλιά να φοράς, δεν μπορεί, κάτι θα βλέπεις. Εκτός αν έχεις κατεβάσει ρολά, τις γνωστές και ως περσίδες.Εν τω μεταξύ σε λειτουργία τέθηκε το μεγαλύτερο ρολόι του κόσμου στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας. Οι δείκτες του ρολογιού, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το ιερό τέμενος των μουσουλμάνων, ξεκίνησαν να χτυπούν την Τετάρτη, ήμερα έναρξης της μουσουλμανικής νηστείας του Ραμαζανιού. Το γιγάντιο ρολόι της Μέκκας κοσμεί την κορυφή του Royal Mecca Clock Tower, του δεύτερου δηλαδή μεγαλύτερου κτιρίου στον κόσμο, μετά τον πύργο του Ντουμπάι «Burj Khalifa».

Ενώ εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να δημοπρατηθεί «ο τέταρτος δρόμος» για να ανασάνουμε. Όσοι δεν έχετε παραγγείλει χρυσά κουτάλια σπεύσατε, έχει και εκπτώσεις

Ερώτηση:  ο τέταρτος δρόμος προς τα πάνω από την Ιπποκράτους είναι η Αμερικής;Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Dimi avatar
  Dimi 13/08/2010 07:55:49

  Ο τέταρτος δρόμος προς τα πάνω από την Ιπποκράτους, Ηταν η Αμερικής.

  Η οποία, μαζί με την ομώνυμη πλατεία, έχουν μετονομασθεί σε "Αφρικής".

  Εκεί, όπου τις νύκτες οι σφαίρες σφυρίζουν σαν τα τραίνα.

  Εκεί, όπου γίνεται πλέον, το "Δουλεμπόριο Μαύρης Σαρκός."

  Εκεί, όπου έχει αναπτυχθεί η πολύ χοντρή μπίζνα της Μαύρης "χαύνας".

  Εκεί όπου η πολυπολιτισμική αστυνομία Χουντοχοϊδη είναι ηχηρά απούσα.
  Ως είθισται.

  Kαι με το Νοσοκομείο Αφροδισίων Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός», να μη
  προλαβαίνει τις νοσηλείες ασθενών με AIDS, Κονδυλώματα και κάθε
  λογής αφροδίσια.

  Η νεοταξική αποδόμηση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας είναι στοχευμένη,
  συντονισμένη, συστηματική, πολυμορφική, πολυεπίπεδη Και, Θανατηφόρα!..

  • neotera avatar
   neotera @ Dimi 13/08/2010 08:37:45

   Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο !

   • Dimi avatar
    Dimi @ neotera 13/08/2010 08:39:54

    @ neotera Eυχαριστώ πολύ!

    η Dimi

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ Dimi 13/08/2010 11:56:30

   ..μην ξεχνάμε την ουσιαστικότερη αποδόμηση,
   που γίνεται στον χώρο της παιδείας....

   ..το φιλελληνικό άλλοθι των λόγων του υππότ..η, δεν αρκεί...
   ..ο ακριβοπληρωμένος διευθυντής των γονιών του, καθαρίζει...
   ..άρα δε μετράει!

 2. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 13/08/2010 16:47:57

  Η αμερική της αφρικής.

 3. Dimi avatar
  Dimi 13/08/2010 17:05:38

  @ χελιδόνι Η αποδόμηση της Εθνικής Παιδείας, διά χειρός της υπουργού ΜΗ-Εθνικής Παιδείας και Διά Βίου Αμάθειας!..

  • Αφροδίτη avatar
   Αφροδίτη @ Dimi 13/08/2010 22:19:06

   Και της και απροκάλυπτα φιλότουρκης γενικής γραμματέως Δραγώνα! Οι δυο τους συγκροτούν το δίδυμο της συμφοράς για το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα!

   • Dimi avatar
    Dimi @ Αφροδίτη 14/08/2010 16:30:30

    Aφροδίτη, το βιβλίο Ιστορίας των Ελληνόπουλων της ΣΤ’ Δημοτικού επευφημεί τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών «να ενισχύσουν την εκπαίδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία», λέει!

    Το αντίστοιχο βιβλίο των Τούρκων διδάσκει τους μαθητές:

    Σελίς 19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή»!

    Σελίς 21: «H Eλλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη»!!!

    Σελίς 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».

    Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930. Έτσι η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα»!..

    **
    H Eλευθερία μας, ούτε χαρίζεται ούτε ταιριάζει στις νεοταξικές χολέρες..

    Γι’αυτό, το θλιβερό «dynamic duo» Δραγώνα/Αννα-Bilderberg κρύβεται και τρέχει να σωθεί από τις πίσω πόρτες. Επειδή, είναι απλά θέμα χρόνου γιά τις ιπτάμενες βελουτέλες να βρουν τους στόχους τους..

   • Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη @ Αφροδίτη 14/08/2010 19:07:35

    Dimi, και οι δύο κυρίες είναι επιλογή του πρωθυπουργού και η πολιτική που ασκούν έχει την απόλυτη έγκρισή του! Το θέμα μας δεν είναι πόσες εκσφενδονισμένες βελουτέλες θα φάνε οι ίδιες, ούτε αν θα φύγουν από την πίσω πόρτα, γιατί όσο παραμένει ο ΓΑΠ το πρώην ΥΠΕΠΘ θα στελεχώνεται από «προσωπικότητες» του αυτού φυράματος! Αυτός είναι ο στόχος του, ο αφελληνισμός του τόπου και αυτές είναι οι δεσμεύσεις του.
    Λευτεριά για την Πατρίδα και για εμάς είναι να μπορέσουμε να διώξουμε και να φύγει νύχτα ο κατοχικός πρωθυπουργός.

   • Dimi avatar
    Dimi @ Αφροδίτη 14/08/2010 21:20:18

    Aφροδίτη, oι ιπτάμενες βελουτέλες είναι η πιό ήπια μορφή έκρηξης της λαϊκής οργής. Στόχος, δεν είναι μόνο οι δυό ομογάλακτες προδότριες και στενές συνεργάτιδες του Mineiko-Bilderberg.

    Στόχος είναι όλες ανεξαιρέτως οι κοστοβόρες νεοταξικές λινάτσες που κατέκλυσαν και λυμαίνονται την Ελλάδα από τις 5/10/2009.

    Είναι πολλά τα αφελληνιστικά κρίματα κι οι προδοσίες του επιδειξία μπρατσαρά των 24 Εθνικών Μνημοσύνων. Και είναι βαρύς ο πέλεκυς, που ΔΕΝ του επιτρέπει να φύγει νύχτα γιά να σωθεί. Είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να μείνει εδώ και να λογοδοτήσει. Γιά να επέλθει η Νέμεσις, η οποία έχει ήδη καθυστερήσει. Το ΔΝΤ θ'αποτύχει οικτρά στην Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.