Ο μοναχικός δρόμος του Κουμουτσάκου...
28/03/2014 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο μοναχικός δρόμος του Κουμουτσάκου...

Μεγάλος, δύσκολος και μοναχικός, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, είναι ο αγώνας που δίνει ο Γιώργος Κουμουτσάκος για την περιφέρεια Αττικής...Όλοι σχεδόν οι βουλευτές είναι απόντες από την εκλογική μάχη και δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να τον βοηθήσουν...το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει και στο Δήμο Αθηναίων όπου, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δίνει μια προσωπική μάχη χωρίς καμία υποστήριξη...

Ο Κουμουτσάκος πίστευε ότι ερχόμενος από τις Βρυξέλλες θα βρει έναν μηχανισμό να τον βοηθήσει, αλλά δυστυχώς τίποτα...Για όσους ξέρουν από παρόμοιες καταστάσεις, ουδέποτε έχει στηρίξει επί της ουσίας το κόμμα κάποιον υποψήφιο, διότι πολύ απλά δεν μπορεί, αφού ο κομματικός μηχανισμός είναι ανύπαρκτος! Στο άλλο ζήτημα αυτό των βουλευτών, υπουργών και στελεχών, εκεί η συμπεριφορά τους είναι ιδιοτελής, διότι και να μην εκλεγεί ο Κουμουτσάκος θα έχει διαμορφώσει ένα μηχανισμό για να είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθήνας και αυτό κανείς εκ των νυν και των επόμενων δεν το θέλει...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 28/03/2014 11:48:29

  Ο Κουμουτσάκος είναι κατά πολύ καλύτερος από τους καλύτερους που έχει σήμερα η ΝΔ στη Β΄ Αθηνών. Πολύ καλή επιλογή και μακάρι να μπορέσει να στεριώσει πολιτικά στην Αθήνα. Θα αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την επόμενη μέρα της χώρας.

 2. Tonia G. avatar
  Tonia G. 28/03/2014 15:17:17

  Ο Κουμουτσάκος πράγματι είναι μια άριστη επιλογή μέσα στη θάλασσα των μετριοτήτων. Κι αυτό διότι είναι γνώστης της οικονομικής πραγματικότητας, είναι σοβαρός και απλός, έχει γνώσεις της Ελληνικής και Διεθνούς πραγματικότητας. Ποιοτικά δεν υπάρχει καλύτερος υποψήφιος για την Περιφέρεια. Υπερέχει όλων των άλλων. Δυστυχώς όμως πληρώνει το κυβερνητικό "μάρμαρο". Επειδή αξίζει να εκλεγεί, θα πρότεινα: - Να απεμπλακεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τα Κυβερνητικά θέματα και τη Κυβέρνηση - Να ορίσει ατζέντα με βάσει τις γνώσεις του από την Ευρωπαϊκή και Διεθνή του εμπειρία με εφαρμογή τους στα προβλήματα της Αττικής. - Να κατεβάσει υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες με όριο ηλικίας κάτω των 50 ετών. - Να κατεβάσει υποψήφιους Συμβούλους μόνο Επιστήμονες με ένσημα στη ζωή - Να αφιερώσει 3-4 μέρες από τη ζωη του και να γνωρίσει κατ΄ιδίαν και ξεχωριστά έναν-έναν όλους τους υποψήφιους Περ. Συμβούλους που είχαν κατέβει με τον Κικίλια. Ακόμη κι αν δεν ξανακατέβουν ως υποψήφιοι με την κατ ιδίαν συνάντηση θα αρχίσουν να "Ζεσταίνονται" από τη γνωριμία και το ενδιαφέρον του Κουμουτσάκου από αυτή του τη χειρονομία να τους γνωρίσει. Να τους πάρει τηλέφωνο και να ζητήσει συνάντηση με κάθε έναν τους. Αυτοί θα του δώσουν το εκλογικό βάθος όπως το έδωσαν και στον παντελώς άγνωστο τότε Κικίλια. Τότε ο Κικίλιας βγήκε 2ος ενώ τα ΜΜΕ τον προόριζαν για τέταρτο! Το ψηφοδέλτιο του έκανε τη διαφορά.

  • Aegean times avatar
   Aegean times @ Tonia G. 28/03/2014 16:01:17

   +++++

  • Οδ. Σταμάτης avatar
   Οδ. Σταμάτης @ Tonia G. 28/03/2014 17:59:02

   Πολύ σωστή τακτική

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.