Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση
25/02/2015 17:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Η παρούσα Κυβέρνηση παρουσιάζει ήδη αρρυθμίες

Μεγάλο θέμα σε όλες τις κυβερνήσεις ήταν να βρεθεί «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Λάθη στις τοποθετήσεις έχει κάνει ήδη και η παρούσα Κυβέρνηση, τα οποία είναι πλέον ορατά, δημιουργούν αρρυθμίες και προβλήματα, καθώς οι άνθρωποι δεν έχουν πάει στην αυτοπραγμάτωση τους.

Θα δώσουμε κάποια παραδείγματα για να γίνει κατανοητή η εισήγηση για ανασχηματισμό:

1. Βάλε την κυρία Ζωή στον αθλητισμό, να δεις όλες τις αγαπούλες αρνάκια και τους οπαδούς να πετάνε γαρύφαλλα στους αντιπάλους.

2. Για Πρόεδρος της Βουλής κάνει η κυρία Κουντουρά. Όλοι θα πήγαιναν σε όλες τις συνεδριάσεις. Sold out η Βουλή σε καθημερινή βάση.

3. Για Υπουργός Οικονομικών μόνο ο Πάνος Καμένος είναι κατάλληλος. Θα πήγαινε στα Eurogroup με ένα βαρέλι δυναμίτιδα και αναμμένο δαυλό, να βλέπατε αποτελέσματα να τρίβατε τα μάτια σας.

4. Ο Τουρισμός στον Κουράκη. Με λίγο ποίηση, λίγο κρασί και ένας greek lover που όλες οι τουρίστριες ονειρεύονται, ο τουρισμός θα γνωρίσει στιγμές ανεπανάληπτης δόξας.

5. Ο Λαφαζάνης κάνει για το Εθνικής Αμύνης, καθώς με βάση το mail του Βαρουφάκη ο στρατός δεν θα ιδιωτικοποιηθεί.

6. Υπουργός Παιδείας ο Βαρουφάκης και η παιδεία θα αναβαθμιστεί χωρίς πόρους. Μόνο με τα λόγια. Και με mail. Και με live εμφανίσεις.

7. Ραχήλ Μακρή, Υπουργός Επικρατείας της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Έλληνας δεν μπορεί να νιώθει παρίας της Ευρώπης, δώστε του λίγη αίγλη άλλων εποχών.

8. Η Ναυτιλία ταιριάζει στον Σκουρλέτη με τον καραβοτσακισμένο ύφος, τον περισπούδαστο λόγο και την περίπλοκη σκέψη που παραπέμπει σε ωκεανούς γνώσης.

9. Ο Στρατούλης στο Εργασίας, να εκτινάξει τον κατώτατο μισθό στα 3.000 ευρώ και να βάλει πλαφόν τα 1.000 στον ανώτατο, να δούμε πως γυρίζει ο τροχός.

10. Για τη μεταναστευτική πολιτική και την αξία της πολυπολιτισμικότητας χρειάζεται ένα οικουμενικό όνομα και όχι ασφαλώς ο Πανούσης. Για παράδειγμα Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουίκ. Ασύγκριτος.

Με δέκα κινήσεις και η Κυβέρνηση αλλάζει επίπεδο, βγαίνει από το Μνημόνιο, μπαίνει σε πρόγραμμα και οι Έλληνες από τη δίαιτα πάνε στη διατροφή.

Απλά πράγματα.

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ 25/02/2015 22:59:05

    Επιτέλους,τώρα μπορώ να βάλω κι εγώ τη δίαιτά μου σε πρόγραμμα. Πολλά και συχνά γεύματα...

  2. airman avatar
    airman 26/02/2015 10:19:05

    "... κατώτατο μισθό στα 3.000 ευρώ ... πλαφόν τα 1.000 στον ανώτατο" Πόσοι θα το ακούσουν και δε θα ενθουσιαστούν άραγε; Και μέχρι να καταλάβουν τι σημαίνει, μπήκαν στην πόλη οι οχτροί!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.