Ο ηθοποιός του ΣΥΡΙΖΑ...
10/09/2014 07:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ηθοποιός του ΣΥΡΙΖΑ...

Μαθαίνουμε ότι ο Θ. Φορτάκης, νέος πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ζήτησε διαχειριστικό έλεγχο στα κονδύλια που διακινούνταν στον Ειδικό Λογαριασμό για την έρευνα. Θα μπουν ορκωτοί λογιστές και θα ψάξουν τα πάντα γύρω από τα οικονομικά της θητείας του προηγούμενου πρύτανη, του θεατράνθρωπου Θεοδόση Πελεγρίνη.

Όπως είπε ο κ. Φορτσάκης, τον έλεγχο δεν τον κάνει υπονοώντας ότι έχουν γίνει ατασθαλίες επί Πελεγρίνη όμως τι κάνει «νιάου – νιάου στα κεραμίδια;». Για να δούμε, θα βρεθούν σημεία και τέρατα σε έναν τομέα που έχουν φαγωθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ;

Παρεμπιπτόντως, μαθαίνουμε ότι ο κ. Πελεγρίνης σκέφτεται σοβαρά να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Του το πρότειναν κάποιοι από την Κουμουνδούρου, εκτιμώντας προφανώς το έργο του στο Πανεπιστήμιο, κι αυτός φαίνεται να το σκέφτεται.

Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέλει να δώσει την έδρα ως βραβείο για το μπάχαλο που δημιούργησε ο γνωστός ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης κ. Πελεγρίνης. Επί θητείας του το Πανεπιστήμιο είχε μετατραπεί σε... βίλα Αμαλία, κάτι που αυτό ασφαλώς άρεσε στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πελεγρίνης είναι κάτι σαν ήρωας που αντιστάθηκε στους κακούς της κυβέρνησης.

Ίσως πάλι να τον κάνει τον βουλευτή και όταν με το καλό γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας να τον κάνει και υπουργό Παιδείας. Γιατί όχι; Έναν ηθοποιό χρειάζεται αυτή η θέση για να κάνει την εκπαίδευση... καραγκιόζ μπερντέ. Όχι ότι δεν είναι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.