Ο Τόλιος φευ, δεν συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ
12/01/2015 17:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Τόλιος φευ, δεν συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Στη θέση του επικεφαλής βρίσκεται ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς. Μια χροιά εκσυγχρονιστική, σημιτική, για να μην ξεχνάμε ότι βασικός σκοπός της Κουμουνδούρου είναι να ξεκοκαλίσει το όλον ΠΑΣΟΚ.

Τα ονόματα των υποψηφίων στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ «κλείδωσαν» και μετά πέταξαν τα κλειδιά στη λίμνη Κουμουνδούρου, για να μην υπάρξουν κι άλλες αλλαγές.

Αν και η παλλαϊκή απαίτηση ήταν να μπει ο Τόλιος επικεφαλής, ως ο μόνος που αποκλείεται να βάλει νερό στο –μονομερών ενεργειών – κρασί του, στη θέση του επικεφαλής βρίσκεται ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.

Μια χροιά εκσυγχρονιστική, σημιτική, για να μην ξεχνάμε ότι βασικός σκοπός της Κουμουνδούρου είναι να ξεκοκαλίσει το όλον ΠΑΣΟΚ, με την εξαίρεση του Σωκράτη, που δεν τον θέλει.

Κι ο Χάρρυ Clean ήταν καλή περίπτωση, αλλά κάπου χάθηκε ανάμεσα στην Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης και στους όρκους αιώνιας αφοσίωσης που δεν τήρησε ο Αλέξης.

Με λίγα λόγια, αν ο Τσίπρας κάνει πλάκα στους κωμικούς, φανταστείτε τι επιφυλάσσει για εμάς τους υπόλοιπους.

Ο Πάνος Σκουρλέτης κοσμεί το ψηφοδέλτιο, ως η φωνή της συνείδησης του κόμματος, καθώς πέρασε με άριστα όλα τα τεστ «ξινίλας» στα οποία υπέβαλε τους τηλεθεατές.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται και μια απολυμένη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για να μας αποδείξει ότι δεν επαναπροσελήφθησαν όλοι. Έμειναν και κάποιοι για τον αγώνα.

Ένας αντιστράτηγος εν αποστρατεία βρήκε μια θέση στο Επικρατείας σημειολογικά, καθώς όλοι οι στρατευμένοι θα γίνουν άοπλοι και θα κρατούν γλαδιόλες. Οι πιο οπλισμένοι θα είναι οι της Πυροσβεστικής, με τις μάνικες.

Άννα Φιλίνη επίσης, γιατί η Ελένη αρνήθηκε για κάποιο τούρκικο σίριαλ.

Last but not least, Θεοδόσης Πελεγρίνης, ένας γεννημένος τραγικός, ένας ηθοποιός του αρχαίου αλλά κυρίως του νεοελληνικού δράματος.

Μια συμβολική υποψηφιότητα, στην τελευταία θέση του Επικρατείας, όπως ακριβώς ήταν και το πέρασμα του από την Πρυτανεία του Καποδιστριακού.

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ avatar
  ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ 13/01/2015 09:11:04

  ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

  • Eva avatar
   Eva @ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ 13/01/2015 15:20:25

   Στο εξωτερικών θα κάνει καλύτερη δουλειά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.