Ο Τσίπρας στο Μαξίμου... το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία
01/02/2015 16:08
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Τσίπρας στο Μαξίμου... το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι εδώ, δυνατό, μόνο που αυτή τη φορά έχει μανδύα απλώς «Τσιπρικό».

Το μοίρασμα των θέσεων αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνδεδεμένη ως τα μπούνια με το βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Ένας από εκείνους που αποτέλεσαν προεκλογικά τη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεπαράθυρα είναι και ο Γιάννης Ρουμπάτης, νέος διοικητής της ΕΥΠ. Κι αν ρωτήσει κανείς τι θέλει ένας δημοσιογράφος στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, ας ρωτήσει τον Τσίπρα. Όχι ότι και στο παρελθόν δεν έγιναν επικεφαλής του τόσο νευραλγικού αυτού χώρου κάποιοι απίθανοι τύποι, όμως, η περίπτωση Ρουμπάτη έχει πολλές ιδιαιτερότητες.

Ο κ. Ρουμπάτης, ήταν αγαπημένο παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ δεν τον χάλασε καθόλου ούτε η Σημιτική περίοδος αλλά ούτε και ο Γ. Παπανδρέου, που πάντως, διαφώνησε μαζί του το 2007.

Ο κ. Ρουμπάτης, πάλαι ποτέ ανταποκριτής του ΔΟΛ στις ΗΠΑ, έχει σπουδές εκεί αλλά και διασυνδέσεις κατά τη δεκαετία του 1980. Ο Ανδρέας Παπανδρέου τον είχε χρίσει διευθυντή του Γραφείου Τύπου του και στη συνέχεια κυβερνητικό εκπρόσωπο. Το 1994 ήταν ευρωβουλευτής, αλλά μετά το 1999 δεν μπόρεσε να μπει στο ψηφοδέλτιο του νομού Ιωαννίνων, όπως επεδίωκε, λόγω της παρουσίας του Κάρολου Παπούλια.

Ο Γιάννης Ρουμπάτης δεν τα πήγαινε καλά με τον ΓΑΠ, μετά όμως τα βρήκαν και το 2004 ο Παπανδρέου τον είχε μαζί του.

Αργότερα, έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και σιγά – σιγά άρχισε να προσεγγίζει την "Αριστερά" και πλέον του ξεπληρώθηκαν οι συμβουλές προς τον πρόεδρο Αλέξη.

Αυτά για όσους νομίζουν ότι ήρθε η «αριστερά» του Τσίπρα στην εξουσία.

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι εδώ, δυνατό, μόνο που αυτή τη φορά έχει μανδύα απλώς «Τσιπρικό».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.