Ο Στάλιν ….μέσα της
18/01/2015 12:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Στάλιν ….μέσα της

Έτσι θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Τις πιο ένδοξες μέρες του Στάλι, βιώνει η Περιφέρεια Αττικής, όπως φαίνεται στο έγγραφο, που εστάλη από το γραφείο του Αντι-Περιφερειάρχη Πειραιώς και Νήσων, και παρουσιάζει σήμερα το Πρώτο Θέμα. Με βάση το οποίο δίνεται «γραμμή» , για τον τρόπο που πρέπει οι Δήμαρχοι να συντάξουν την επιστολή για το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων, που οι ίδιοι μετά θα πρέπει να στείλουν προς την Περιφερειάρχη.

Στο αναλυτικό σημείωμα, που έχει στη διάθεσή του το Πρώτο Θέμα η καθοδήγηση αφορά τόσο στο πως θα απευθυνθούν στην κ. Δούρου όσο και στο να υπογραμμίσουν τη νέα κουλτούρα διοίκησης της Περιφερειακής Αρχής.

Οι Δήμαρχοι υποχρεούνται να «χαϊδέψουν» με την επιστολή τους τις νέες θέσεις και τον σχεδιασμό της κας Δούρου και προφανώς να συμμορφωθούν με αυτές

Ειδικό ενδιαφέρον χρήζει το γεγονός πως μέσα από το έγγραφο καθηγούνται οι Δήμαρχοι, να διατυπώσουν απόψεις για το Νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό, ο οποίος δεν υφίσταται!Να εκφράσουν δηλαδή άποψη για κάτι που δεν υπάρχει.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια πολιτική πρακτική που παραπέμπει σε άλλες εποχές, δηλώσεων νομιμοφροσύνης και πολιτικής υποταγής.

Οι κακές γλώσσες λένε πως το γεγονός πως η Περιφέρεια έχει το «ταμείο» και τα μοιράζει στους Δήμους, δημιουργεί μια ανταλλακτική σχέση μεταξύ τους, προκειμένου να τσιμπήσουν όσα περισσότερα λεφτά μπορούν από το ΕΣΠΑ.

[photo_1]

ΣΧΟΛΙΑ

  1. airman avatar
    airman 18/01/2015 13:45:12

    "... να διατυπώσουν απόψεις για το Νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό, ο οποίος δεν υφίσταται!" Δεν το αντιληφθήκατε καλώς! Οι Δήμαρχοι θα συμφωνήσουν με τη σκοπιμότητα ενός Νέου Περιφερειακού Σχεδιασμού, επικροτώντας εκ των προτέρων τις εισηγήσεις της Ρένας ώστε να μην καθυστερήσει η υλοποίησή του. Κάπως έτσι θυμάται η Ρένα ότι γινόταν και επί Άκη όταν ήταν σύμβουλός του στο ΥΠΕΘΑ. Ο υπουργός έλεγε στα θεσμικά όργανα τι να ζητήσουν και στη συνέχεια το ενέκρινε, ενίοτε εμπλουτίζοντάς το με "φρέσκα κουλούρια"!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.