Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Νικήτα;
18/02/2014 22:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Νικήτα;

Ολιγόλεπτη συνάντηση είχε στη Βουλή ο Νικήτας Κακλαμάνης με τον Μανόλη Γλέζο. Σε καλό κλίμα έγινε η συνομιλία τους, χωρίς να μάθουμε και τι ειπώθηκε.

Λέτε τώρα που δεν «τραβάει» ο απίθανος Σακελλαρίδης να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Νικήτα; Όλα είναι πιθανά στη ζωή αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Y. avatar
    Y. 19/02/2014 09:51:46

    Υπόθεση εργασίας για 2ο γύρο, με βασικές παραδοχές α) θα είναι ο Καμίνης, και ένας από τους Σπηλιωτόπουλος, Κακλαμάνης (στη βάση των μέχρι τώρα δημοσκοπήσεων) β) η συνάντηση Κακλαμάνη με Γλέζο, έχει σχετική βαρύτητα στην απόφαση ψήφου των συριζαίων Τα δύδιμα 1. Καμίνης με Σπ Ο Καμίνης θα πάρει ψήφους από α) αυτούς που τον ψήφισαν στον 1ο γύρο β) κάποιους/αρκετούς συριζαίους γ) λοιπούς αριστερόστροφους συνδιασμούς του 1ου γύρου Ο Σπ θα πάρει ψήφους από α) αυτούς που τον ψήφισαν στον 1ο γύρο β) αυτούς που ψήφισαν Κακλαμάνη (διασπασμένους ΝΔκράτες) γ) κάποιους, από αυτούς που ψήφισαν δεξιόστροφους συνδιασμούς (..κάποιους, μιας και αυτοί βρίσκονται στο κομμάτι της λαϊκοδεξιάς, που δεν έχει καμιά σχέση με το προφίλ του Σπ), πλην ΧΑ 2. Καμίνης με Κακλαμάνη Ο Καμίνης θα πάρει ψήφους από α) αυτούς που τον ψήφισαν στον 1ο γύρο β) κάποιους/λιγότερους συριζαίους (λόγω σχετικής βαρύτητας της συνάντησης Κακλαμάνη με Γλέζο) γ) λοιπούς αριστερόστροφους συνδιασμούς του 1ου γύρου Ο Κακλαμάνης θα πάρει ψήφους από α) αυτούς που τον ψήφισαν στον 1ο γύρο β) αυτούς που ψήφισαν Σπ (διασπασμένους ΝΔκράτες) γ) περισσότερους, από αυτούς που ψήφισαν δεξιόστροφους συνδιασμούς (..περισσότερους, μιας και αυτοί βρίσκονται στο κομμάτι της λαϊκοδεξιάς, όπου ανήκει ο Κακλαμάνης) δ) πολλούς από αυτούς που ψήφισαν ΧΑ Συμπερασματικά α) η συνάντηση του ήταν έξυπνη και ουσιαστική κίνηση (..λάθος οι αρνητικές κρίσεις για αυτήν), μιας και ο Γλέζος με το πατριωτικό του προφίλ, είναι η ειδοποιός διαφορά με τους λοιπόυς συριζαίους β) ο Κακλαμάνης έχει περισσότερες πιθανότητες να φέρει τον Δήμο στην Παράταξη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.