30/11/2013 11:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Πελεγρίνης και η συμπίεση του χρόνουΤα σχόλια στο antinews αδικούν τον κ. Πελεγρίνη που θα πετύχει πρώτος παγκοσμίως την συμπίεση του χρόνου. Οι χρόνος των έξι μηνών θα συμπιεστεί σε ένα μήνα, χωρίς καμία επίπτωση στην μόρφωση των φοιτητών, τι MIT και HARVARD, ΕΚΠΑ λέμε!!! Προτείνω δε να τον θαυμάσουμε στο έργο του “Φθορά” ειδικά από το σημείο 0:24:30

Doctor Zhivago 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Apostolos Vlahos avatar
  Apostolos Vlahos 30/11/2013 13:59:36

  Δεν τα κατάφερε μόνος του. Τον βοήθησε και το υπουργείο όσο μπορούσε. Give credit where credit is due.

 2. Μανώλης Πετράκης avatar
  Μανώλης Πετράκης 30/11/2013 15:45:14

  Ας απολογηθούν αυτοί που κάναν έναν ηθοποιό και θεατρικό συγγραφέα από ό, τι καταλαβαίνω, 2ας διαλογής, πρύτανη του ΕΚΠΑ. Το πρόβλημα είναι το "αυτοδιοίκητο" των Πανεπιστημίων. Αυτήν την πληγή πρέπει να θεραπεύσει με καυτηριασμό ή και ακρωτηριασμό η κυβέρνηση. Και ίσως και να καταργηθεί και η έννοια του "πρύτανη" όπως την καταλαβαίνουμε εδώ. Τα πανεπιστήμια να διοικούνται από διοικητικά συμβούλια που θα λογοδοτούν στο Υπ. Οικονομικών (για τα οικονομικά τους) και στο Υπ. Παιδείας (για την διεθνή τους κατάταξη και για το πλήθος και πρωτίστως την ποιότητα των δημοσιεύσεων - ετεροαναφορές κ.λπ. -) και τα οποία θα εκλέγουν έναν πρόεδρο όπως στις ΗΠΑ, που δεν θα είναι απαραίτητα καθηγητής και που θα είναι υπεύθυνος για την οικονομική πρωτίστως λειτουργία και επιβίωση του ιδρύματος. Το Χάρβαρντ και το ΜΙΤ έχουν προέδρους, το ΕΚΠΑ έχει τον πρύτανη Πελεγκρίνη.

 3. Eva avatar
  Eva 30/11/2013 18:38:34

  Άντε βρέ!
  Να το προωθήσουμε το βίντεο!

 4. Πρωτοετής φοιτητης avatar
  Πρωτοετής φοιτητης 30/11/2013 20:39:01

  Στο θεατρικό έργο "Φθορά" ο κ. Πελεγκρινης είναι άριστος ηθοποιός.
  Στη φθορά του Πανεπιστημίου της Αθηνας ειναι πρύτανης

 5. Asxetos avatar
  Asxetos 02/12/2013 06:47:00

  Nα αποκτήσουν επιτέλους υπεύθυνες διοικήσεις τα πανεπιστήμια και να μην διοικούνται απο τον κάθε ανεύθυνο καραγκιόζη που δεν λογοδοτεί πουθενά.
  Τα πανεπιστήμια είναι δημόσια και περιουσία του Ελληνικού λαού που πρέπει να έχει λόγο μέσω της εκλεγμένης κυβέρνησης (αυτονόητο).
  Για τα κλειστά πανεπιστήμια, τους μαφιόζικους διορισμούς καθηγητών, την γελοία αξιολόγηση καθηγητών και δομών, την τελευταία κατάταξη διεθνώς, φταίει το αρμόδιο υπουργείο και η υπεύθυνη κυβέρνηση!!
  Να επέμβει άμεσα ο πρωθυπουργός και να απολύσει τον αρμόδιο υπουργό και τους αντάρτες πρυτάνεις και να υπάρξει ποινική δίωξη για το χαμένο εξάμηνο των φοιτητών!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.