Ο Παπαδημούλης μας διαβάζει…
06/03/2014 10:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Παπαδημούλης μας διαβάζει…

Να απαντήσει στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σπαρασσόταν στο εσωτερικό του σχετικά με την στάση που θα τηρήσει στο ζήτημα της άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σφύριζε αδιάφορα χθες στο Βήμα fm και προσπάθησε να μας πείσει ότι τα όσα δημοσιεύτηκαν δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα, αλλά τη διαστρέβλωναν. «Ότι θα καταψηφίζαμε την πρόταση και θα κάναμε έγκλημα και ξεφτίλα, όπως έγραφε το φιλοσαμαρικό Antinews και άλλα site. Αυτό που κάναμε χθες είναι να επαναβεβαιώσουμε τα εξής: πρώτον, ότι εμείς, που εξαρχής ζητούσαμε να αντιμετωπιστούν αυστηρά οι ποινικά κολάσιμες πράξεις της Χρυσής Αυγής, αποφασίσαμε να διευκολύνουμε τη Δικαιοσύνη να το κάνει, υπερψηφίζοντας την άρση της ασυλίας» είπε ο κ. Παπαδημούλης.

Εντάξει μας έπεισε…Τουλάχιστον θα τον πιστέψουμε ότι μας διαβάζει! Κάτι είναι και αυτό…

ΣΧΟΛΙΑ

  1. δημηs avatar
    δημηs 06/03/2014 23:15:54

    " εμείς, που εξαρχής ζητούσαμε να αντιμετωπιστούν αυστηρά οι ποινικά κολάσιμες πράξεις της Χρυσής Αυγής, αποφασίσαμε να διευκολύνουμε τη Δικαιοσύνη να το κάνει,".... Μα ..είναι δημοκράτες ...οι...Άνθρωποι....ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ και Καθολική εφαρμογή των ΝΟΜΩΝ που η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΕ.... Εκτός...εκτός αν πρέπει τους ΝΟΜΟΥΣ να τους Εφαρμόζουν οι ..ΙΔΙΟΙ.... περαστικά τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.