Ο Μιχαλολιάκος και το antinews
29/03/2014 20:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Μιχαλολιάκος και το antinews

Την τιμητική μας είχαμε από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος με άρθρο του από τις φυλακές Κορυδαλλού την περασμένη Πέμπτη, μας κατέταξε στην πρώτη θέση των σάιτ που κινούνται στο χώρο της δεξιάς. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη απέναντι στους Χρυσαυγίτες και το έχουμε αποδείξει και δεν πανηγυρίζουμε προφανώς για όσα έγραψε ο Μιχαλολιάκος ο οποίος προσπάθησε να πείσει ότι δεν διαλύεται το κόμμα του. Ο χρυσαυγίτης αρχηγός επιμένει ότι η Χρυσή Αυγή παρ΄όλους τους διωγμούς ευρίσκεται σε συνεχή άνοδο και δείτε τι αναφέρει στο άρθρο του, όπου γίνεται και η αναφορά στο antinews...

Χαρακτηριστικό για το εάν κατόρθωσαν με τις φυλακές και τις διώξεις να «τελειώσουν» την Χρυσή Αυγή και το παρακάτω από την εφημερίδα «Δημοκρατία» δια χειρός του αρθρογράφου της κ. Μ. Κοττάκη: «...όσο η μητέρα παράταξη δείχνει τάσης μετακίνησης προς το επιτήδειο Κέντρο - τα παρτάλια του συστήματος - τόσο το ρήγμα στα δεξιά της Ν.Δ. θα βαθαίνει. Δείτε και τις αληθινές μετρήσεις: 188 στην κατάταξη το σάιτ της Χρυσής Αυγής στον μετρητή της Alexa στο ίντερνετ, 299 το συριζαίικο left.gr, 389 o Stoxos. Τα δεξιά, πλην Antinews καταποντίζονται. Λέει τουλάχιστον κάτι αυτό;»

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλες στιγμές. avatar
    Μεγάλες στιγμές. 29/03/2014 21:20:48

    Πώς σχετίζονται η δυναμική ενός κόμματος,οι διαρροές και οι επισκέψεις στα sites; Η πολύπλευρη ενημέρωση και η περιέργεια μας κάνουν να διαβάζουμε όλους τους ..χώρους

  2. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ avatar
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 30/03/2014 14:47:48

    Δεν χρειάζεται το antinews επιβεβαίωση από κανέναν για την αυθεντικότητα τόσο του ιδίου όσο και των αναγνωστών του ως εκ τούτου και της αποδοχής του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.