
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διόρισε τον ανηψιό του στο γραφείο του;
Δεν παραλείπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να στηλιτεύει στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις την πελατειακή λογική και τη ρουσφετολογική νοοτροπία που «έριξε έξω» το Δημόσιο. Κι όμως, ο ίδιος φέρεται, σύμφωνα με επώνυμες αναφορές, να έχει διορίσει τον ανιψιό του ως ειδικό σύμβουλο στο πολιτικό του γραφείο και μάλιστα με αναδρομική ισχύ. Αν μεν αυτό ισχύει, σημαίνει ότι ο εν λόγω υπουργός κοροϊδεύει κατάμουτρα την κοινωνία. Αν δεν ισχύει και πρόκειται για συνωνυμία, σημαίνει απλώς ότι δεν μπήκε στον κόπο να το διαψεύσει γιατί δεν αισθάνεται την ανάγκη να δίνει αναφορά στην κοινωνία…
(από τον Ελεύθερο Τύπο)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ



ΣΧΟΛΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .
Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ε, δεν μένει να βάλει υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ανεπάγγελτο υιό Μπακογιάννη για να διατηρηθεί εσαεί η Βασιλεία και αυτής της Αγίας Οικογένειας...άϊντε και τον υιό του Αχιλλέα Καραμανλή...τον Καραμανλή Γ'...θα το κάνει ο κύριος Σαμαράς;
Είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να τελειώνουμε με τις 3 Άγιες Βασιλικές Οικογένειες των τελυταίων 80 ετών...
Υπήρχε συγγενής του Μητσοτάκη που δεν είχε "βολευτεί" στο δημόσιο;
Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Προφανώς, τώρα θα πήρε το πτυχίο του....
Δεν πιστεύω να είναι αυτός που αμέλησε να εξοφλήσει τον εξοπλισμό Siemens του γραφείου του Κυριάκου;
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί πιμένουν να παραμείνουν στην κυβέρνηση μεχρι το 2016... Είναι δαπανηρές οι εκλογές λέει...
Όση συγγένεια έχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος με τον Υπουργό, άλλη τόση έχω κ εγώ με την Βασίλισσα της Αγγλίας...
Λες να είσαι ανηψάκι της Βασίλισσας και να μην το ξέρεις;
Τις απολύσεις και τις προσλήψεις που κάνει,
τις ξεσκονίζει κανείς;
Το dna είναι, που δεν εξασφαλίζει ανιδιοτελείς και αξιοκρατικές διαδικασίες,
όπως διαπιστώνετε.....!
Προσπαθούν με λόγια και έργα όλοι να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΧΑ μιά ώρα νωρίτερα στην κυβέρνηση.
Η αδερφούλα Ντόρα δεν είχε διορίσει τον ίδιο της τον γιο σύμβουλό της στο Υπουργείο Εξωτερικών; Πόσο την είχα θαυμάσει τότε! Μία μητέρα να δέχεται συμβουλές από το ίδιο της το παιδί, και να το πληρώνει κιόλας γι' αυτό! (Η δική μου δεν δέχεται ούτε μία αθώα ενδυματολογική υπόδειξη από εμένα, που την προσφέρω και αμοισθί!)
Ο Κυριάκος θα βάλει τάξη στο μπάχαλο δημόσιο τομέα.....Πάντως έχει έργο γιατί έφυγαν πολλοί επίορκοι- κλεφταράδες-κοπανατζήδες με πρόωρη σύνταξη στα 45-50 και με εφάπαξ παχυλό.
Είναι τραγική όντως διαπίστωση, όμως, ΜΟΝΟ η Τρόικα μπορεί να κυβερνήσει αυτόν τον Οίκο Ανοχής.
Γι' αυτό και κυβερνάει από το 1830. Απλώς μέχρι το 2010 ήταν παράνομο ζευγαράκι με το ελληνικό κράτος. Το 2010 παντρεύτηκαν επίσημα με κουμπάρο το ΓΑΠ και συνεχίζουν τα όργια, αλλά τώρα κάνουν και παιδιά: Μνημόνια και μέτρα. Οι κυβερνήσεις είναι οι νονές.
Εδώ επίκειται διορισμός του ανηψιού ως Περιφερειάρχου (με την σύμφωνη ψήφον του λαού, "που έχει μνήμην και κρίσιν", βεβαίως, βεβαίως...) και για ένα ψωροσύμβουλο θα κάνουμε θέμα;
ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Τέλος στο όνειδος του διορισμού ημετέρων έβαλε ο Σαμαράς
Χρήστος Μπόκας23/08/201217:38125
Με απόφαση του Α. Σαμαρά θεσμοθετείται η απαγόρευση προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι 2ου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών που προσλαμβάνουν μετακλητούς δημοσίους υπαλλήλους
Την άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στη Βουλή, με αποτέλεσμα να δώσει εντολή να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι 2ου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών, που δύνανται να προσλαμβάνουν μετακλητούς δημοσίους υπαλλήλους.
Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, ώστε να αναληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα πρωτοβουλία, η οποία θα αφορά στο καθεστώς προσλήψεων μετακλητών δημόσιων υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, πρόθεση του πρωθυπουργού είναι η θεσμοθέτηση απαγόρευσης προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι 2ου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών που δύνανται να προσλαμβάνουν μετακλητούς δημόσιους υπαλλήλους».
Ενώ τον ΙΔΙΟ τον εξέλεξε η ΒΑΣΗ για Υποψήφιο κα ΥΠΟΥΡΓΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ασχολείστε με το θέμα αλλά όχι με την ουσία σου. έχει τα προσόντα αυτός ο άνθρωπος να είναι σύμβουλός του? αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα. είναι φυσικό να θέλει κάποιον που να τον εμπιστεύεται. όλοι μας το ίδιο θα κάναμε.
μόλις προκύψει ένα τέτοιο θέμα, κάνουμε σαν να διψάμε για αίμα και μόλις το βρούμε ουρλιάζουμε σαν ανεγκέφαλοι οπαδοί σε αρένα.
ψάξτε για τα προσόντα του. αυτή είναι η απάντηση στο θέμα που έχετε σηκώσει.όλα τα άλλα είναι για τις εντυπώσεις
Δυστυχώς και αυτός ο αστέρας της διαφάνειας και της αξιοκρατίας , στην κυβέρνηση Σαμαρά ανήκει . Αυτη η οικογένεια Αντώνη αν δεν σε φάει ζωντανό , ησυχία δεν έχει . Και εσύ δώσε θέσεις και αξιώματα σε ολόκληρο το σόι . Μην λείψει κανείς . Είναι οι πλέον άξιοι αυτής της χώρας . Βάλε και λίγο Βαρβιτσιώτη των παολικών πολιτιστικών κέντρων (κατά μακαρίτη Γιαννόπουλο) και μας έσωσες μετά στα σίγουρα . succes story εγγυημένο!!!!!!
http://et.diavgeia.gov.gr/f/min-reform-egov/ada/%CE%92%CE%9B%CE%A9%CE%9D%CE%A7-96%CE%9F
Δεν εμπιστεύεται ο υπουργός τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου του;
Αλήθεια,ποια είναι τα ιδιαίτερα προσόντα που χρειάζονται για να γίνει κάποιος ειδικός σύμβουλος υπουργού;
Μήπως απλά και μόνο να έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί του;
Όταν δεν προσδιορίζονται τα καθήκοντά του για ποια ιδιαίτερα προσόντα συζητάμε;
Πρώτον ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος πολιτικός που τάχθηκε κατά της ρουσφετολογίας και του πελατειακού κράτους πολύ πριν τα μνημόνια, τους "Άκηδες", τους "Λιάπηδες" και τους "Χαρούληδες". Σε τελική ανάλυση, τα λεγόμενα του εφαρμόζονται τώρα με αξιοκρατία κι ας ρωτήσουμε γι΄αυτό τον απλό δημόσιο υπάλληλο, τον εργατικό και όχι το βύσμα ή τον "τεμπέλη" συνδικαλιστή. Πέραν αυτού, το αν θέλει να έχει στο γραφείο έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, με αδιαμφισβήτητα προσόντα (ψάξτε το), μόνο κακό δεν είναι. Ας σταματήσουμε επιτέλους να ψάχνουμε αφορμές για "σκάνδαλα" εκεί που δεν υπάρχουν επειδή κάποιοι δεν βολεύονται με την πολιτική αξιοκρατίας που εφαρμόζει ο Μητσοτάκης.
Πολιτική αξιοκρατίας λέγεται η πρόσληψη συγγενικών προσώπων;
Εάν έχει προσόντα γιατί δεν στράφηκε στον ιδιωτικό τομέα και πρέπει να τον πληρώνει ο κρατικός κορβανάς;
Εάν γνωρίζετε,μπορείτε να μας πείτε ποια είναι τα καθήκοντά του,με τι ασχολείται στο γραφείο του υπουργού;
Ασχολείστε με εντυπωσιασμούς. Όλοι όσοι έχουν έχουν θέσεις ευθύνης, θέλουν κοντά τους κάποιον που να τον εμπιστεύονται. Αυτό είναι πρακτική διαχρονική.
Ο Μητσοτάκης μπορεί να μην αρεστός σε κάποιους, είναι όμως ο μόνος που θα καταγράψει στο ενεργητικό του απολύσεις στο δημόσιο, ο πρώτος που θα ξεκουνίσει αυτή την ιερή αγελάδα. Από την εποχή του Ελευθ. Βενιζέλου που καθιερώθηκε η μονιμότητα στο δημόσιο, ο μόνος πολιτικός που αποφάσισε να ταράξει αυτό το σύστημα είναι ο Μητσοτάκης. Επομένως έχουμε πολλά σοβαρά θέματα να συζητήσουμε σε σχέση με τον Μητσοτάκη, άλλοι υπέρ και άλλοι κατά, ας μην επιμένουν κάποιοι σε λαϊκισμούς, αυτές οι πρακτικές μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση που είμαστε σήμερα.