Ο Ευριπίδης αρχηγός της ΝΔ και ο τάφος του Μεγαλέξανδρου στα Σκόπια
01/09/2014 10:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Ευριπίδης αρχηγός της ΝΔ και ο τάφος του Μεγαλέξανδρου στα Σκόπια

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Ένα από τα σενάρια που διακινούνται (καθόλου εντέχνως) είναι ότι αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, θα επέλθει διάσπαση της ΝΔ και το ορθόδοξο (!!!) κομμάτι της θα το εκφράσει ο Ευρυπίδης.

Μας πληροφορούν ότι «είναι πολύ δύσκολο να δεχτούν οι φανατικοί νεοδημοκράτες του Καραμανλικού μπλοκ τη συνέχιση της παρουσίας του Σαμαρά στην πρωτοκαθεδρία γεγονός που σημαίνει ότι θα ήθελαν την απομάκρυνση του από την ηγεσία της ΝΔ».

Το σενάριο έχει και ανατροπές, αφού με ένα υπερβατικό τρόπο (για εμάς τους μη μυημένους) προβλέπει Καραμανλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα τον ψηφίσουν όπως φαίνεται οι του ΣΥΡΙΖΑ.

Θεμιτές οι φιλοδοξίες, λογικές οι αντιρρήσεις. Όταν βρεθεί ο τάφος του Μεγαλέξανδρου στα Σκόπια (θέμα ολίγων ημερών, τους οδηγούν τα αστέρια του Champions League) ο Ευριπίδης και κάθε άλλος τραγικός, θα είναι ελεύθεροι να οδηγήσουν το ...ορθόδοξο κομμάτι της κομματικής τους πελατείας στο πεπρωμένο του (κάτω του 3%).

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.