Οικογενειοκρατία στην κυβέρνηση της Αριστεράς;
01/04/2015 18:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οικογενειοκρατία στην κυβέρνηση της Αριστεράς;

Ποτέ.

Πάντα με αξιοκρατικά κριτήρια επιλέγονται τα στελέχη που καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό.

Καλή ώρα το ξαδερφάκι του Τσίπρα που κάνει οικονομική διπλωματία στο... Ιράν και πάει να τους πουλήσει ομόλογα ως ειδήμων στο υπουργείο Εξωτερικών. Εκεί όπου λέγεται πως ο υπουργός κ. Κοτζιάς δεν τον «πάει» ιδιαίτερα αλλά όταν έχεις το επώνυμο Τσίπρας, όλα γίνονται πιο εύκολα.

Μην ξεχνάμε ότι και η Τασία Χριστοδουλοπούλου επελέγη να λύσει το μεταναστευτικό λόγω των αγώνων της. Είναι άσχετο ότι πρόκειται για τη γυναίκα υπουργού και συγκεκριμένα του Θ. Δρίτσα. Και νόμιμο και ηθικό, όπως π.χ. ο Κατρούγκαλος ή «υπουργός 12%» που διορίζει τους δικηγόρους του γραφείου του στο υπουργείο.

Πιο καραμπινάτη υπόθεση είναι όμως αυτή που αποκαλύφθηκε σήμερα. Επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) τοποθετήθηκε η κ. Ιφιγένεια Καμτσίδου.

Δικηγόρος στο επάγγελμα και αν. καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ, συνάδελφος δηλαδή του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος είναι επίσης συνταγματολόγος, με έδρα καθηγητή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, διορίστηκε απ' αυτόν στην σημαντικά αυτή θέση.

Λεπτομέρεια; Η Ιφιγένεια Καμτσίδου είναι επί σειρά ετών σύντροφος του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, έχοντας, ως ζευγάρι, συνάψει μεταξύ τους Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης. Του υπουργού που θα συνομιλήσει με τους κουκουλοφόρους. Ή μήπως τώρα με την σύζυγο στη θέση αυτή να τους προσλάβει στο δημόσιο;

ΣΧΟΛΙΑ

  1. airman avatar
    airman 02/04/2015 06:25:57

    Και πως θα ασκήσουν εξουσία; Ο Φίλης το είπε ξεκάθαρα αναφερόμενος στους Διοικητές των Νοσοκομείων.

  2. Μεγάλες στιγμές avatar
    Μεγάλες στιγμές 02/04/2015 15:07:43

    Ευτυχώς που μειώθηκαν τα Υπουργεία δηλαδή...χα χα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.