#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/11/2013 18:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Ξαναχτύπησε» ο ΤέωςΣας ενημερώσαμε προχθές για τις κινήσεις που κάνει ο Κοκός προκειμένου να τον ξαναθυμηθούμε, αφού πρώτα έχουμε ξεχάσει την ιστορία της οικογένειάς του. Τώρα, κι επισήμως, ο Γλίξμπουργκ κάνει πολιτική παρέμβαση και με δήλωσή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι στρώνει το χαλί για τη δημιουργία κάποιου πολιτικού σχηματισμού.

Στη δήλώσή του, αφού αναφέρεται στην οικονομική κρίση στη συνέχεια κάνει αναφορές στους τρεις νεκρούς των άκρων, τους Φύσσα, Φουντούλη και Καπερώνη. Μάλιστα, ως... πατριώτης που είναι εκφράζει την άποψη ότι κάθε κόμμα που παρακινεί σε αντισυνταγματικές πράξεις, πρέπει να τίθεται εκτός Βουλής.

Φανερή η αιχμή του για τη Χρυσή Αυγή, από την οποία θα ήθελε να πάρει μέρος των ψηφοφόρων σε περίπτωση που σχηματίζονταν κάποιο πατριωτικό κόμμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Ως´Ελλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών.

Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό.

Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δεν συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου. Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φανατισμού. Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Ελληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Εύχομαι οι ´Ελληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται.

Κωνσταντίνος Β."

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Magganas avatar
  Magganas 25/11/2013 18:19:40

  Τι να κάνει και ο Τέως;
  Ακούει να μην διαψεύδονται από τη Ν.Δμ (πλην Φαήλου) σενάρια περί Δαμανάκης προέδρου της δημοκρατίας (!!!) και Αγγελοπούλου δημαρχίνας, ξεθάρρεψε κι αυτός...

 2. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 25/11/2013 18:33:44

  Ως´Ελλην...
  Συγκινήθηκα!!!

  Καί αυτό τό: Κωνσταντίνος Β
  Αγαλίασα!!!

  Επιτέλους κάποιος τού επιπέδου μου, έστω και Glücksburg.

  Ιωάννης ΙΣΤ

  • Bodinus1576 avatar
   Bodinus1576 @ Ιαπετός 25/11/2013 20:49:17

   von Glücksburg μη γίνεσαι συριζαίος :)

  • loyal subject avatar
   loyal subject @ Ιαπετός 26/11/2013 03:50:08

   Το Clucksburg ειναι νεολογισμος επί Διχασμού. Για 60 χρονια αφ'οταν πρωτοήρθανε κανείς δεν τους ειχε πει ετσι, γιατί δεν τους λέγανε έτσι.
   Η σημερινή του χρήση ειναι μάλλον φασίζουσα, γιατί υπονοεί οτι η ελληνικότητα μετριέται απ'την 'ελληνοπρέπεια' του επιθέτου (στην οποία περίπτωση οσοι λέγονται 'Εβερτ', 'Τσακάλωφ', ή και 'Κολοζώφ' έχουν εφάμιλλο πρόβλημα..)

   • soimyht avatar
    soimyht @ loyal subject 26/11/2013 19:21:50

    εύγε!

   • αντιρεαλιστής avatar
    αντιρεαλιστής @ loyal subject 26/11/2013 21:53:04

    Όπως και να το κάνουμε ας πάνε σε ένα ληξίαρχειο και ας πάρουν ένα όνομα όπως όλοι οι Έλληνες!

 3. Στέργιος avatar
  Στέργιος 25/11/2013 20:57:20

  Κωνσταντίνος Β και Μιχάλης Δ ;

 4. Anonymous avatar
  Anonymous 25/11/2013 21:11:32

  Κοκός Α!

 5. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 25/11/2013 21:14:58

  ῞Ελληνας πολῖτης εἶναι. ῎Εχει δικαίωμα νά ἐκφράση τήν γνώμη του. ᾿Εκτός καί ἄν τοῦ ἀφαιρεθῆ ἡ ῾Ελληνική ἱθαγένεια. . .

  • Λευκό Κοτσίφι avatar
   Λευκό Κοτσίφι @ Φωτεινή 25/11/2013 21:26:50

   Σιγά μην του αφαιρεθεί η ιθαγένεια. Εδώ τη χαρίζουμε σε όποιον Πακιστανό υποσχεθεί να μας ψηφίσει. Ο Κοκός μας πείραξε; Δε βαριέσαι... Ένας καραγκιοζάκος ακόμη, δεν τη χαλάει τη σούπα μας.

   • Φωτεινή avatar
    Φωτεινή @ Λευκό Κοτσίφι 27/11/2013 00:47:09

    ᾿Αντ᾿ αὐτοῦ, ἡ ἐξοχότης ὁ Πρόεδρος τῆς ῾Ελληνικῆς Δημοκρατίας! ᾿Ακούγεται πιό δημοκρατικό. . . μᾶς κοστίζει καί λιγώτερο. :lol:

  • Ιαπετός avatar
   Ιαπετός @ Φωτεινή 25/11/2013 22:39:36

   Έλληνας πολίτης είναι. Σωστόν.
   Γιά τήν ακρίβεια έλληνας υπήκοος.

   Αλλά αυτό στήν αρχή τής ανακοίνωσής του : “Ως´Ελλην...
   Στό λαιμό μού κάθησε.

 6. dim avatar
  dim 25/11/2013 22:02:46

  Από τους αναρχοάπλυτους και τους εθνομηδενιστές είναι πάντως πολύ πιο συμπαθής...

 7. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 25/11/2013 22:06:00

  Στη χώρα όπου καλείται ένα πρακτόρικο κυπραίικο τσόλι , αγνώστου επαγγέλματος, ονόματι Πέτρος Κωνσαντίνου και ένα φαλακρό παχύδερμο εξ Αιγύπτου και ένας μαφιόζος εκ Πακιστάν να εκφράσουν τη γνώμη τους στα κανάλια ως ειδήμονες, νομίζω δικαιούται ο πρώην ανώτατος άρχοντας της χώρας, νομιμότατος φυσικά και αναγνωρισμένος από όλες τις τότε κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών του ανατολικού μπλοκ, να εκφράσει τη γνώμη του....
  Η ΝΔ δεν χρειάζεται "ξένους δακτύλους" για να υπονομευτεί. Υπονομεύεται μια χαρά και από μόνη της....

  • Νίκος avatar
   Νίκος @ ΒΙΣ 25/11/2013 23:12:42

   Δώσε ΒΙΣ!!!

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ ΒΙΣ 26/11/2013 03:54:37

   Ετσι...

  • ΝΙΚ avatar
   ΝΙΚ @ ΒΙΣ 29/11/2013 08:36:33

   ΜΠΡΑΒΟ

 8. loyal subject avatar
  loyal subject 26/11/2013 03:46:41

  Μαλλον καποιοι έχουν εμμονές..
  Τίποτα δεν προκύπτει απο τη δηλωση του από οσα του αποδίδονται, μια τυπική δηλωση ενος ατομου που ειναι πρωην αρχηγός του κράτους είναι, τπτ παραπάνω και τπτ λιγότερο
  Kαι επαναλαμβάνει αυτά που λένε και σε αυτό το σάιτ οι περισσότεροι.. Γιατί δεν ενοχλεί οταν τα λένε όλοι και ενοχλεί οταν τα λέει αυτός;

  • κ.σ.μαυρόπουλος avatar
   κ.σ.μαυρόπουλος @ loyal subject 26/11/2013 08:42:09

   -νομοταγή υπήκοε [ποιου άραγε;], ενοχλεί επειδή υπογράφει ως εν ενεργεία μονάρχης και όχι ως έλληνας πολίτης με το ονοματεπώνυμό του.
   -όσον αφορά το τελευταίο, σας καλώ να μας το αποκαλύψετε εσείς, αφού αυτό που του αποδίδεται είναι νεολογισμός.

   =και για να μην ξεχνιόμαστε, η δυναστεία χρησιμοποιούσε [αν δεν τις δημιουργούσε νωρίτερα με τους συνεργούντες πολιτικούς] συνθήκες σαν τις σημερινές για να μας ξανακατσικωθεί στον σβέρκο.

   • loyal subject avatar
    loyal subject @ κ.σ.μαυρόπουλος 26/11/2013 16:41:45

    Στοιχειώδης ιστορική αλλά και κοινωνική μόρφωση αποδεικνύει το άτοπο του εν λόγω ισχυρισμού.
    Οι εστεμμένοι μονάρχες, όπως και οι χρισμένοι επίσκοποι -δύο λειτουργικές ιδιότητες δηλαδή που προηγούνται χρονικά της νεοτερικότητας- δεν χάνουν ποτέ την εν λόγω ιδιότητα τους. Ενας παυμένος επίσκοπος ή Πατριάρχης δεν είναι πρώην Πατριάρχης, είναι πρώην της περιοχής που επισκόπευε -πχ ο Ειρηναίος (που εχει επισήμως καθαιρεθεί κι'όλας) δεν προσφωνείται 'πρώην (ή τέως) Πατριάρχης Ιεροσολύμων', αλλά 'Πατριάρχης πρώην Ιεροσολύμων' Ειρηναίος. Μπορεί να φαίνονται μικρές μετατοπίσεις και αναγραμματισμοί αυτά, αλλά έχει μεγάλη διαφορά η σειρά των λέξεων -και αν είμαστε τοσο λεπτομερείς ωστε να κολλάμε στο πως υπογράφει ο Κωνσταντίνος φαντάζομαι μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις διαφορές..
    Ομοίως ο Κωνσταντίνος δεν είναι 'πρώην βασιλιάς' και η γυναίκα του 'πρώην βασίλισσα' -αυτό ειναι γελοίο, δε στέκει, δε χρησιμοποιείται σε καμία γλώσσα.. Αφ'ης στιγμής γίνεις βασιλιάς (όπως και επίσκοπος) παραμένεις βασιλιάς (ή επίσκοπος) ως τον τάφο -είτε παυτείς, είτε παραιτηθείς, είτε διωχθείς, είτε χηρέψεις (αν εισαι βασίλισσα).. Ο Κωνσταντίνος ειναι βασιλιάς, 'πρώην των Ελλήνων'. Ο βασιλικός τίτλος (του ενθρονισμένου μονάρχη, όχι του κάθε πρίγκηπα) δε φεύγει ποτέ (ο Νικόλαος ΙΙ της Ρωσίας, στο διάστημα απο την παραίτηση του μέχρι την δολοφονία του ήταν μήπως 'πρώην Τσάρος'..;)

    Αυτά σε οτι αφορά τον τίτλο. Πρεπει να καταλάβουμε κάποτε οτι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που ο τίτλος εχει ιστορικό βάθος, δεν γίνεται το αντίστοιχο άτομο να χωρέσει σε 'κουτάκια' υπεύθυνης δήλωσης δημόσιου εγγράφου. Αυτό ισχύει και για το επίθετο -αφού η δυναστεία ιδρύθηκε χωρίς επίσημο επώνυμο (και σίγουρα οχι το πολύ μεταγενέστερο 'Γκλίξμπουργκ') ειναι τουλάχιστον βλακώδες -και σίγουρα εξυπηρετεί φασίζουσας νοοτροπίας υπονοούμενα 'μέτρησης' ελληνικότητας- να προσπαθούμε να τους δώσουμε εμείς.. Αναγνωρίσιμοι, και νομικά και ουσιαστικά, ήταν και πριν το νομοσχέδιο Βενιζέλου του 94 -που τους βαφτίζει αυθαίρετα από μόνο του 'Γκλίξμπουργκ'.. Προσωπικά δεν πιστεύω οτι χρειάζεται τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα -"να αποκτήσει επίθετο εδώ και τώρα"- είναι κομμουνιστικής αισθητικής υστερίες.

    Μια ερώτηση, για να γίνει κατανοητό: Ας πουμε οτι στη Βρετανία αύριο καταργείται η μοναρχία, και η βασίλισσα γίνεται απλή πολίτης. Θα ειχε κανείς την απαίτηση, δημόσια ή ιδιωτικά, επίσημα ή ανεπίσημα, να αποκαλείται ή να συστήνεται "κυρία Γουίνσορ"..;

    • Zugzwang avatar
     Zugzwang @ loyal subject 26/11/2013 19:15:59

     "Ο βασιλικός τίτλος (του ενθρονισμένου μονάρχη, όχι του κάθε πρίγκηπα) δε φεύγει ποτέ."

     Αγαπητε loyal subject
     Πριγκηπας δεν ειναι μονο τιτλος, ειναι και ιδιοτητα. Συνηθως, ως τιτλος, φερεται απο τα μελη βασιλικων και αλλων ηγεμονικων (π.χ Μονακο) οικογενειων. Συμβαινει ομως να φερεται καποτε ως τιτλος και απο μελη μη ηγεμονικων "αριστοκρατικων" οικογενειων. Π.χ οι πριγκηπες de Ligne η οι πριγκηπες de Chimay στο Βελγιο, οι οποιοι δεν ειναι μελη της βασιλικης οικογενειας του Βελγιου. Οι Αψβουργοι απενειμαν σχετικα "συχνα" τον τιτλο αυτο σε υπηκοους τους, που δεν ηταν μελη της αυτοκρατορικης οικογενειας, ειχαν ομως προσφερει εξαιρετικα σημαντικες υπηρεσιες στην αυστροουγγρικη μοναρχια.
     Ο τιτλος του πριγκηπα μπορει να φυγει αν σε καποιον απονειμει ο ηγεμονας του (η ο αρχηγος εκπτωτης δυναστειας) καποιον αλλον τιτλο. Π.χ οι Βουρβωνοι της Γαλλιας εχουν στην διαθεση τους αρκετους τιτλους παλαιων δουκατων η κομητειων και ο εκαστοτε αρχηγος τους τους απονεμει στα μελη της οικογενειας του, χωρις αυτα να χανουν την πριγκηπικη ιδιοτητα. Γιατι, οπως ειπαμε, πριγκηπας δεν ειναι μονο τιτλος. Ειναι και ιδιοτητα η οποια δεν χανεται ποτε, ακομα και οταν καποιοs πριγκηπας γινει βασιλιας. Ο δουκας του Σαιν Σιμον, ο περιφημος Γαλλος απομνημονευματογραφος (που δεν ηταν μελος βασιλικης η ηγεμονικης οικογενειας - η εγγονη του παντρευτηκε ενα Γκριμαλντι), αναφερομενος
     στον Λουδοβικο ΙΔ' (την ενσαρκωση της απολυτης μοναρχιας που βασιλευσε στη Γαλλια επτα δεκαετιες!) γραφει σε καποια σημεια (των πολυσελιδων απομνημονευματων του) ce prince, δηλαδη αυτος ο πριγκηπας. Γιατι ο απολυτος αυτος μοναρχης δεν εχασε ποτε την ιδιοτητα του πριγκηπα, δηλαδη του μελους ηγεμονικης οικογενειας.
     Προσφατα ο βασιλιας Αλβερτος του Βελγιου παραιτηθηκε απο τον θρονο υπερ του γιου του Φιλιππου. Κανεις βεβαια δεν τον αποκαλει κυριο Σαξ Κομπουργκ Γκοθα (το ονομα της δυναστειας). Χωρις αυτο να σημαινει οτι ονομα της δυναστειας εχει κατι το υποτιμητικο.

     • loyal subject avatar
      loyal subject @ Zugzwang 26/11/2013 22:55:47

      Αγαπητέ zugzwang,

      Oκ, δεκτή η διόρθωση -πρίγκηπας στο κάτω-κατω δεν ειναι μονο τίτλος κατώτερος ιεραρχικά του βασιλιά, αλλά και ο ηγεμόνας εν γένει (και το γνωστό εργο του Μακιαβέλι άλλωστε ετσι επονομάζεται). Το βασικό αντικείμενο της αναρτησης μου ωστόσο αφορούσε στο κατά ποσο παύει η χρηση του τίτλου του βασιλιά, που νομίζω οτι ειναι ετι περισσότερο ειδική περίπτωση (όπως και του Επισκόπου, ως ανεφέρθη).
      Γενικά συμφωνούμε

 9. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 26/11/2013 05:59:32

  Είναι αποδεδειγμένο ότι, όσο και σωστά πράγματα και να προβάλεις, αν τα υποστηρίζεις με σαθρά επιχειρήματα, ή παράνομες ενέργειες, χάνεις το δίκαιό σου!
  Και ίσως είναι σωστό ότι η Βασιλεία είναι ένα ξεπερασμένο πολίτευμα, γι΄αυτό άλλωστε την ξεφορτωθήκαμε, ίσως ο Νικόλαος να είναι πιθανότατα ένας ανίκανος κοσμοπολίτης δανδής, αλλά σίγουρα δεν έχει λιγότερα δικαιώματα , που απορρέουν από το Ελληνικό Σύνταγμα, από το Γιωργάκι τον εγγονό του Μιναίικο και γιο της Μargaret!
  H Λυδία λίθος της Δημοκρατίας είναι οι εκλογές και όσο υπάρχει το Δημοκρατικό Πολίτευμα είμαστε Υποχρεωμένοι να αποδεχόμαστε ως υποψήφιο οποιονδήποτε πληρεί τις προϋποθέσεις του "εκλέγεσθαι"!
  Είναι αλήθεια ότι η Δημοκρατία δεν είναι καλό Πολίτευμα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καλλίτερο, συνεπώς ή την αποδεχόμαστε με όλα της τα μειονεκτήματα ή δηλώνουμε την αντιπάθειά μας προς αυτή!

 10. η Dimi avatar
  η Dimi 26/11/2013 08:42:09

  «Ο δήμιος της Ελλάδος», ο δανός Πωλ Τόμσεν είναι συμπατριώτης της δανέζας Άννα-Μαρίας, συζύγου του αμετανόητου έκπτωτου, καρπερού Τέως, ο οποίος, λαλίστατος και άνετος κάνει αισθητή τη παρουσία του, πίνοντας τους καφέδες του στη πλατεία (μία είναι η πλατεία). Και του οποίου οι δύο μεγαλύτεροι γιοί, οι πρίγκιπες Νικόλαος και Παύλος, με τα υπερπολυτελή τους κότερα οργώνουν τις Ελληνικές θάλασσες, ακούγοντας με συμπάθεια, λέει, τα παράπονα του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού. Και μοιράζουν (εξαγοράζοντας συνειδήσεις, αφιλοκερδώς βεβαίως), ζεστό χρήμα του πολυεκατομμυριούχου συμπέθερου και πατέρα της πριγκηπέσας κι αυτής, Μαρί-Σαντάλ. Είναι πασίδηλο πλέον ότι ο στυγνός Πωλ Τόμσεν εκτός από τις «οδηγίες» της μαντάμ σολάριουμ, παίρνει- «γραμμές» και από τον οίκο του κοκού.

  «Ο εκ των έσω» εχθρός, είναι πανούκλα.» ~Μάρκος Τύλλιος Κικέρων

  Ώρα τώρα οι Έλληνες ν’ αφυπνιστούμε και να παραδειγματιστούμε από τη συντεταγμένη Κοινωνία των Μελισσών η οποία αποτελείται: από την Ανδρική Μέλισσα-Κηφήνα (Τεμπέλη), του οποίου ο ένας και μοναδικός ρόλος, είναι η γονιμοποίηση της Μέλισσας-Βασίλισσας. Και η γονιμοποίηση αυτή, μόλις επιτευχθεί, κατά κύματα οι Μέλισσες-Εργάτριες ορμούν και με το κεντρί τους τον θανατώνουν. Επειδή, στη Κοινωνία των Μελισσών, υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην ιεραρχία, προέχει του γενικού συνόλου η επιβίωση και προστασία, υπάρχει οργάνωση, τάξη και σειρά και παραγωγική εργασία. Γι αυτό και ο φύσει Τεμπέλης (Κηφήνας), εφόσον ολοκληρώσει τη μία και μοναδική αποστολή του, δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης για να ξοδεύει το οξυγόνο και το μέλι της γης το οποίο παράγουν οι Μέλισσες-Εργάτριες. Έτσι λειτουργεί η συντεταγμένη Κοινωνία των Μελισσών.

  Η σημερινή αλγεινή πραγματικότητα για την ανθρωπότητα είναι ότι οι Μέλισσες, πεθαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς και απειλούν μ’ εξαφάνιση την αγροτική παραγωγή και πολλά είδη φυτών τα οποία χρειάζονται επικονίαση για ν’ αναπαραχθούν. Από Μελισσουργό στα θεϊκά Τζουμέρκα, μάθαμε ότι το 80%-90% της επικονίασης, προέρχεται από τις Μέλισσες και τις Πεταλούδες. Ένα μόνο Μελίσσι (100 Μέλισσες-Εργάτριες), μπορεί να γονιμοποιήσει έως και 300 εκατομμύρια άνθη την ημέρα! Έχει τόσα πολλά να μάς διδάξει η πάνσοφη, συντεταγμένη, εργατική Κοινωνία των Μελισσών.

  «Όταν εξαφανιστούν οι Μέλισσες η ανθρωπότητα θα έχει ακόμα 4 χρόνια ζωής.»
  ~Αλβέρτος Αϊνστάϊν

  • loyal subject avatar
   loyal subject @ η Dimi 26/11/2013 16:22:30

   βαριέμαι

 11. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 26/11/2013 13:53:40

  Aγαπητή Dimi,
  Όπως πολλές φορές το έχω δηλώσει δεν έχω καμμιά συμπάθεια προς τη Βασιλεία, αλλά ούτε και θέλω να έχω οποιαδήποτε σχέση με κανένα μέλος της!
  Πλην όμως ως αμετανόητος εραστής της Δημοκρατίας , θα μου ...επιτρέψετε να εξοργιστώ με την άκρως φασιστική θέση σας, που με το ασίγαστο πάθος σας εναντίον και αδιακρίτως των μελών της Βασιλικής οικογένειας ,μπλέκετε τον πράγματι απεχθή Πωλ Τόμσεν με την Άννα Μαρία μόνο και μόνο επειδή είναι και οι δύο συμπατριώτες!!
  Και σαν να μην έφτανε αυτό, κατηγορήσατε τον "Τέως" ότι μεταξύ των άλλων, χρηματοδοτεί (Δωροδοκεί, εξαργυρώνει, πριμοδοτεί), τον Τόμσεν ώστε να συμπεριφέρεται τόσο αισχρά σε βάρος της Ελλάδας!!
  Και επειδή υποστηρίζετε ότι το πράγματι σοβαρότατο αυτό γεγονός, είναι "πασίδηλον", θα ήθελα να αποδείξετε την αλήθεια του πράγματος,(εξάλλου θα σας είναι πολύ εύκολο καθότι είναι κατά την άποψή σας "πασίδηλον") .
  Αυτό εμένα θα με διευκολύνει στην γενικότερη θεώρηση των δεδομένων.
  Διαφορετικά όλη η αναφορά σας είναι κάτι πολύ βαρύτερο της συκοφαντίας,
  είναι η επιτομή του πραγματικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ!
  Περιμένω!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.