Ντόροθι Κινγκ: «Καλύτερα ελληνίδα πόρνη, παρά Σκοπιανή...»
10/12/2014 13:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ντόροθι Κινγκ: «Καλύτερα ελληνίδα πόρνη, παρά Σκοπιανή...»

Στόχος χυδαίας επίθεσης από Σκοπιανούς έχει γίνει η Ντόροθι Κινγκ, εξαιτίας των απόψεών της για την Αμφίπολη και τη Μακεδονία. Όπως έγραψε η ίδια στο Twitter, τις τελευταίες ημέρες δέχεται υβριστικά μηνύματα και απειλές στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης από Σκοπιανούς οι οποίοι την αποκαλούν «Ελληνίδα πόρνη». «Σοβαρά; Ένας ηλίθιος μου στέλνει απειλές γιατί είμαι ελληνίδα πόρνη που κρύβει την αλήθεια για τα Σκόπια; Ας γελάσω» έγραψε στο Twitter η Κινγκ. «Θα προτιμούσα να είμαι ελληνίδα πόρνη, παρά Σκοπιανή... Ακούγεται πιο διασκεδαστικό», ανέφερε στην επόμενη ανάρτησή της. «Μπλόκαρα έναν Σκοπιανό σήμερα, έναν χθες, άλλον ένα προχθές... Κρίμα που δεν χρησιμοποιούν την ενέργειά τους για κάτι πιο παραγωγικό», πρόσθεσε, ενώ ανέφερε ότι για τις πραγματικές απειλές απευθύνεται στην αστυνομία.

Κατά καιρούς η Κινγκ έχει κάνει δηλώσεις για το Σκοπιανό, εκφράζοντας σαφώς την άποψή της για την προπαγάνδα της χώρας σχετικά με τη Μακεδονία. «Ειλικρινά, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τα Σκόπια έχουν καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία;», είπε πρόσφατα, χαρακτηρίζοντας γελοίο να ζητά κανείς από την Ελλάδα να αποδείξει ότι οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες. «Όλοι γνωρίζουν εδώ και αιώνες ότι η αληθινή Μακεδονία είναι στην Ελλάδα. Είναι περίεργο τα Σκόπια να θέλουν να οικειοποιηθούν την ιστορία της Μακεδονίας».

https://twitter.com/DorothyKing

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νίκος Αργεάδης avatar
    Νίκος Αργεάδης 10/12/2014 14:37:28

    Βασιλικότερη του Βασιλέως η κ. Κίνγκ. Για του σύγχρονους εθνικούς λωτοφάγους, η ιστορία είναι απλά μια γραμμική σειρά γεγονότων τα οποία, πιστέυουν ότι δεν έχουν καμμία σχέση με το μέλλον (τους, μας). Γι' αυτό και ζούμε αυτήν την σουρρεαλιστική πραγαμτικότητα.

  2. η Dimi avatar
    η Dimi 26/12/2014 23:59:55

    Ντ. Κινγκ κατά Σκοπιανών: «Προτείνω να γίνουν τα Σκόπια επαρχία της Μακεδονίας με φόρο 25%» «Η πρότασή μου είναι ότι τα Σκόπια θα μπορούσαν να γίνουν μία επαρχία της Μακεδονίας αν πλήρωναν έναν φόρο π.χ. 25%» έγραψε ειρωνικά η Κίνγκ η οποία έχει δηλώσει πολλάκις ότι τα Σκόπια δεν υπήρξαν ποτέ Μακεδονία. Αυτή είναι η νέα απάντηση της Αμερικανίδας αρχαιολόγου, Ντόροθι Κινγκ στις συνεχείς επιθέσεις των Σκοπιανών εναντίον της. Σε ανάρτησή της στο twitter η αμερικανίδα αρχαιολόγος λέει επίσης: «Η αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου είχε πολλές επαρχίες. Η πρότασή μου είναι ότι τα Σκόπια θα μπορούσαν να γίνουν μία επαρχία της Μακεδονίας αν πλήρωναν ένα φόρο π.χ. 25%. Ή μήπως το 25% είναι πολύ λίγο για αυτή την Τιμή; Μήπως το 50% και οι ναοί για τον Αλέξανδρο σε κάθε πόλη;» αναρωτήθηκε με προφανή ειρωνική χροιά. Η Ντόροθι Κίνγκ δεν σταμάτησε όμως εκεί: «Αν θέλουν να υιοθετήσουν την ιστορία με βάση τη δική τους λογική ας είναι τουλάχιστον αυθεντικοί.. Αν θέλεις να συμμετέχεις, τότε να πληρώσεις» έγραψε. Και κατέληξε με το ίδιο δηκτικό ύφος: «Προφανώς δεν μιλάω για την επέκταση της Ελλάδας ώστε να τους περιλάβει. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έκανε αυτή την τιμή στις κατακτήσεις του». ~MSN Eιδήσεις / Πολιτισμός

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.