Μιλάει και ο Αντώναρος...
28/01/2015 16:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μιλάει και ο Αντώναρος...

Όπως γράφαμε χθες τα ποντίκια φεύγουν πρώτα από το καράβι. Τις πιο πολλές φορές λουφάζουν στις τρύπες τους και καμιά φορά δαγκώνουν τον ευεργέτη τους.

Μετά από το χτύπημα κάτω από την ζώνη, στον Α. Σαμαρά, απ' τον ευεργετηθέντα αχάριστο κ. Παπαθανασίου, έκανε την εμφάνιση του και ο γίγας της πολιτικής, ο κύριος «δεν απαντώ»,Ευάγγελος Αντώναρος.

Σε δηλώσεις του στα Παραπολιτικά FM, έκανε λόγο για βαριά ήττα της ΝΔ στις εκλογές και ζήτησε εμμέσως από τον Αντώνη Σαμαρά να παραιτηθεί.
«Η ΝΔ έχει μια μεγάλη παράδοση. Οι πρόεδροί της μετά από κάθε ήττα, έθεταν τον εαυτό τους στη διάθεση των οργάνων του κόμματος. Ο Καραμανλής το 2009 θυμάστε ότι δρομολόγησε ο ίδιος με ξεκάθαρη δήλωση το θέμα της διαδοχής του», είπε χαρακτηριστικά.

Αναμενόμενη η επίθεση από τον κ. Αντώναρο, καθώς εδώ και τρία χρόνια χτυπούσε αλύπητα την κυβέρνηση και τον Α. Σαμαρά.

Και τώρα δήθεν κόπτεται ότι νοιάζεται για τη σωτηρία της παράταξης.

Ωστόσο ξέχασε να μας πει ότι ο κακός Σαμαράς ήταν αυτός που έδωσε έγκριση για να πάει στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων . Με μισθό πολύ μεγαλύτερο από του βουλευτή.

Τολμάει και μιλάει ο άνθρωπος που δεν έκανε την παραμικρή δήλωση στήριξης της Νέας Δημοκρατίας προεκλογικά.

Τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής, που προσπαθεί να φανεί εκφραστής του, ήταν μια γροθιά με τον Σαμαρά στις εκλογές.

Επί της ουσίας, ουδείς αμφισβητεί τον Πρόεδρο της ΝΔ. Ο Αντώναρος εξαιρείται. Λόγω ονόματος και χάρης.

Ο Σαμαράς έχει 28% υπέρ του καταγεγραμμένο. Ο κος Αντώναρος έχει μετρήσει ποτέ τη δική του επιρροή;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θετταλός avatar
  Θετταλός 28/01/2015 16:23:06

  Τώρα την έχω την απορία μου. Γιατί ο Κ.Κ. δεν τους βάζει ένα φρένο. Είναι δυνατό να βγαίνουν διάφοροι και να μιλούν αντ' αυτού; Μήπως όμως επιδιώκει αυτή τη αναμπουμπούλα στη Ν.Δ.; Τι να πω...

 2. Προφήτης avatar
  Προφήτης 28/01/2015 16:35:34

  Ήταν καλά κι ο Σαμ.; Έδωσε 100 χιλ αργομισθία στον Παναθανασίου και θεση στον Αντώναρο;
  Επιδείξτε άδολο κομματικό πατριωτισμό, λέει, για τους ψηφοφόρους.
  Για τους Παπαθ. & Αντώναρους ο "κομματικός πατριωτισμός" είναι πληρωτέος επί τη εμφανίσει στο ταμείο.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Προφήτης 28/01/2015 18:05:18

   Ήθελε να κρατάει ισορροπίες στο κόμμα για να μην έχει κανείς να πει ότι πάει κόντρα στους καραμανλικούς. Το ίδιο έκανε με τον Κούλη άλλωστε και γλίτωσε από την Ντόρα. Απλά πράγματα. Ο Σαμαράς είναι εξαιρετικός. Εμείς να καταλαβαίνουμε το ρόλο του καθενός.

   • Κυθήριος avatar
    Κυθήριος @ Γεώργιος Τ. 28/01/2015 21:30:26

    Γιώργο,όταν από τους εκπαιδευτικούς κόβει 200 και 300 ευρώ γιατί το κράτος δε βγαίνει,πώς περισσεύουν μετά 100.000 για τον Παπαθανασίου; Με 60.000 για παράδειγμα δεν έβγαινε;Αν μη τι άλλο,είναι και ηθικής φύσεως ζήτημα...

 3. ΣΤΑΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ avatar
  ΣΤΑΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 28/01/2015 17:01:15

  Ο Μητσοτάκης το 1985 παραιτήθηκε; Ο Καραμανλής το 2000 παραιτήθηκε;

 4. Ξενοφώντας avatar
  Ξενοφώντας 28/01/2015 19:56:46

  O κ. Αντώναρος σίγουρα αντιλαμβάνεται ότι οι ακροατές του θεωρούν πώς όσα λέει απηχούν πιθανότατα και τις απόψεις του Κώστα Καραμανλή. Αυτό μάλλον το απολαμβάνει, ίσως να είναι η επιδίωξή του. Νερώνειο το σύνδρομο. Αν σκεφθούμε πώς προεκλογικά λούφαξε, ναι, πάσχει από αυτό το σύνδρομο. Δικαιούται όμως να παρουσιάζεται μετεκλογικώς εμετικά ? Η χολή του εναντίον του Σαμαρά δεδομένη. Ζητώ κάποια απάντηση επί των λεγομένων του από τους ''εμπλεκομένους'', δηλαδή από Καραμανλή και Σαμαρά ! Το βιολί με την αμφισβήτηση ενώπιον Εθνικών κρισιμοτάτων προβλημάτων πρέπει να σταματήση. Αρκετά πιά με τους κουραμπιέδες πού έκαναν πολιτική καριέρα χωρίς προσόντα και εργατικότητα.

  • Σωκράτης avatar
   Σωκράτης @ Ξενοφώντας 28/01/2015 22:54:41

   Αγαπητέ Ξενοφώντα ... Αρκετά πιά με τους κουραμπιέδες... Τα είπες όλα. Αλλά γιατί τους δίνουμε σημασία και προβάλουμε έστω επικριτικά τις θέσεις τους; Γιατί να τους προσφέρουμε την ικανοποίηση ότι μας "ενόχλησαν"; Η σιωπή του σκότους τους αρμόζει

 5. roadrunner avatar
  roadrunner 28/01/2015 20:14:16

  Τέτοιες "μικροψυχίες από στελέχη" υποκινούνται έξωθεν... πολύ όμως... Διότι ο Σαμαράς έχει πλέον τη γνώση, την εμπειρία και ξέρει τα βήματα για να κρατήσει την κατάσταση, αν ο νέος στείλει το τρένο για εκτροχιασμό .. Στη δική μας βάση δεν βλέπω ταραχή...

  • Fotini avatar
   Fotini @ roadrunner 28/01/2015 21:26:59

   Μά αὐτό ἀκριβῶς προσπαθοῦν, νά προκαλέσουν ταραχή στήν βάση, εἴτε μέ τήν ἐκλογή πτδ, εἴτε μέ ἀντώραρους πού δῆθεν μιλοῦν ἀντ᾿ αὐτοῦ.

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ Fotini 28/01/2015 21:58:04

    Η βάση της ΝΔ είναι πιο στέρεη και έμπειρη (λόγω ιδεολογίας ή λόγω ιστορικότητας της παράταξης) από όσο νομίζουν κάποιοι. Εξάλλου, το ζωντανό παράδειγμα του Πασοκ δεν αφήνει περιθώρια για πειράματα με το κόμμα. Το Πασοκ θα μπορούσε να είναι τρίτο κόμμα εάν δεν το διέλυαν οι γνωστές διασπαστικές τάσεις. Η ενότητα της ΝΔ είναι πρώτη προτεραιότητα στη σημερινή ρευστή εποχή, που όλα μεταβάλλονται, που κόμματα γκρεμίζονται και άλλα δημιουργούνται από το μηδέν, με χρόνο ζωής μια ή δυο προεκλογικές περιόδους. Άσε που αυτός είναι και ο αληθινός στόχος ... η ευρεία, ισχυρή και συσπειρωμένη (λόγω των εκλογών) βάση της Νδ ..

 6. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 28/01/2015 21:42:23

  Kαταρχήν ο κ.Αντώναρος δεν νομιμοποιείται να ασκεί κριτική προς την όποια ηγεσία της ΝΔ γιατί εισήλθε στο κόμμα χαριστικά το 2007.Πριν, ως πρόεδρος των Ξένων Ανταποκριτών ήταν κοντά με την πολιτεία Σημίτη. Ουδέποτε ο άνθρωπος υπήρξε δεξιός. Μην του βαζουμε ταμπέλες.

 7. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 29/01/2015 22:04:39

  Ο Αντώναρος δεν ψήφισε Νέα Δημοκρατία.

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 29/01/2015 23:00:09

   Δεν είναι μόνο ότι δεν ψήφισε αυτός και οι "τύποι Αντώναρου" που κυκλοφορούν ανάμεσά μας (λίγοι πάντως). Είναι και το πόσο αντιστρατεύθηκαν την προσπάθεια της ΝΔ, πόσο συκοφάντησαν λυσσαλέα την ηγεσία (και τα στελέχη που τη υποστήριζαν), το πόσο προσπάθησαν να παρασύρουν κόσμο με ακατάσχετη λασπολογία (όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και μήνες παλαιότερα). Τελικά εκείνο το "δε δικαιούστε διά να ομιλείτε" πρέπει να το ακούνε κάποιοι συχνότερα...

 8. rasputin avatar
  rasputin 29/01/2015 22:46:15

  Η κουβέντα για τα λάθη που έγιναν από το 2012 είναι απαραίτητη . Ο τρόπος που το κάνει ο Αντώναρος , δηλαδή δημόσια και χωρίς ικανή επιχειρηματολογία είναι άκομψος και άστοχος . Ιδίως όταν έχει διατελέσει εκπρόσωπος της κυβέρνησης που καταπονίστηκε εκλογικά το 2009 .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.