Με εντολή Τσίπρα
28/05/2014 12:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με εντολή Τσίπρα

Ο Αλέξης φέρεται αποφασισμένος να ασκήσει κάθε δυνατή πίεση προκειμένου να διορισθεί ένας από τους εκλεκτούς του στη θέση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, που είναι αντίστοιχο της κρίσιμης θέσης του ταμία του δεκαπενταμελούς.

Πρώτο ανάμεσα στα τέσσερα ονόματα που διέρρευσαν είναι αυτό της πρώην Υπουργού κυρίας Κατσέλη, η οποία ψήφιζε τα Μνημόνια χωρίς να τα διαβάσει και μετά τα διάβαζε δίχως να τα ψηφίσει.

Δεν θα μπορούσε να λείπει και το όνομα του Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος μετά από τόσες επιτυχημένες προβλέψεις σχετικά με την ελληνική οικονομία, δικαιούται και αυτή την υποψηφιότητα και ασφαλώς και αυτή τη θέση.

Επειδή πρόκειται για δύο κολοσσούς της οικονομίας και της πολιτικής, κάνουμε έκκληση το αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξετασθεί με περισσή συμπάθεια.

Τα άλλα δύο ονόματα που κυκλοφορούν, του Θεόδωρου Πανταλάκη (πρώην στέλεχος της ΑΤΕ και της Τράπεζας Πειραιώς) και του Νίκου Καραμούζη (στέλεχος παλαιότερα της Eurobank και τώρα του Ομίλου Πειραιώς) είναι αφενός για ξεκάρφωμα και αφετέρου δείγμα της μεγαλοψυχίας του κ. Τσίπρα, ο οποίος δίνει στον Πρωθυπουργό πολλαπλές επιλογές.

Σε κάθε περίπτωση κάθε σοβαρή απόφαση από τούδε και εις το εξής πρέπει να φέρει την ένδειξη «με εντολή Τσίπρα».

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. yellow avatar
  yellow 28/05/2014 13:08:19

  Πρέπει να αναλάβει ο Στουρνάρας την ΤτΕ για το καλό του τόπου...

  • σκεπτικιστης avatar
   σκεπτικιστης @ yellow 30/05/2014 15:08:00

   Αν ο τόπος είναι διαφορετικo πράγμα από τους πολίτες αυτής της χώρας, ίσως έχεις δίκιο . Παρεπιμπτόντως, ακόμη και "οι κάμποι και τα .. ψηλά βουνά - κυρίως τ' ακρογιάλια - " , κινδυνεύουν από τον κ. υπουργό επί των οικονομικών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.