
Μετωπική Βενιζέλου-Παπανδρέου
Ο Γιώργος Παπανδρέου ευχαρίστησε τον Ευ. Βενιζέλο για την πρόσκληση στη Συνδιάσκεψη και τον ενημέρωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε αυτήν. Το ερώτημα πλέον είναι πόσοι παπανδρεϊκοί θα τον ακολουθήσουν στην αποστασιοποίηση και ποιό θα είναι το επόμενο βήμα. Και πότε θα γίνει επειδή προς το παρόν το Ποτάμι του Θεοδωράκη φαίνεται να εξυπηρετεί και τις επιδιώξεις του ΓΑΠ.
Το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ βάρυνε ακόμη περισσότερο στην προχθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, η οποία διακόπηκε για να αποφευχθούν θερμά επεισόδια. Η αρχή έγινε από την Τόνια Αντωνίου, που επιτέθηκε στον Κ. Σκανδαλίδη και στον Ν. Ανδρουλάκη εγκαλώντας τους εμμέσως για υπονόμευση της προσπάθειας της ηγεσίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .
Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Τρείς κι ο κούκος μείνανε, ας πάρει ο ένας τους τρείς κι ο άλλος τον κούκο και ας ξεκουμπιστούν.
Μπααα. Και οι δυο τους για τα τρία είναι και μάλιστα για το εξ αυτών διακρινόμενο, ως προς το μήκος του.
Ακόμα και το 4% του ΠΑΣΟΚ αντιστοιχεί σε 250.000, οι οποίοι δεν είναι ούτε ελέυθεροι επαγγελματίες, ούτε αγρότες, ούτε ιδιωτικοί υπάλληλοι αλλά στη μεγάλη πλειοψηφία τους στελεχώνουν το στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα και ταυτόχρονα εξ αυτών προέρχεται πλέον το υφιστάμενο στελεχιακό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς οι κρατικοί μηχανισμοί σε μεγάλο βαθμό "ελέγχονται" ακόμα από το ΠΑΣΟΚ ή έστω από το φάνασμά του. Γι' αυτό και το ΠΑΣΟΚ ζει και αναπνέει ακόμα. Όσο για τη μετωπική Harry Potter - Μπένι, ο δεύτερος έχασε το παιχνίδι πολύ νωρίς, από το 2007 αν θυμάμαι καλά.