#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/01/2010 14:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μετά τους εξωγήινους του Avatar θα πάρουν Oscar και οι εξωγήινοι της κυβέρνησης;Μήνυμα Παπανδρέου προς αγρότες: «Ζητώ το δικαίωμα να κάνουμε μια νέα αρχή»

Τι να εννοεί άραγε; Να βγάλουμε Βούλγαρο πρωθυπουργό; Ή να αρχίσουμε να μετράμε πάλι 100 ημέρες;

Σκληραίνει πάντως τη στάση της απέναντι στους αγρότες η κυβέρνηση. Από δω και πέρα θα εμφανίζεται η Μπατζελή με κράνος.

Πάντως, αν πιστέψουμε τους αγρότες, τους δρόμους δεν τους κλείνουν αυτοί αλλά τα περιπολικά που πάνε να ελέγξουν την κατάσταση.

Στο ένα ρεύμα, γιατί το άλλο είναι ήδη κλειστό από τις καντίνες ή traveling Barbeque.

Έγγραφο των Βρετανικών αρχών μιλά για 35 γιατρούς μεγάλων νοσοκομείων στην Ελλάδα που παίρνουν μίζα. Σιγά την είδηση. Θα είχε νόημα αν αναφερόταν σε 35 που ΔΕΝ παίρνουν.Παγωνιά. Θα γνώρισε ο καιρός την Μπιρμπίλη και πάγωσε.

Ναι είναι αλήθεια ότι έχω ένα κόλλημα με την Τίνα. Και το άσχημο είναι ότι για να ξεκολλήσω χρειάζεται νερό Αχελώου.

Οι εξωγήινοι του Avatar πάνε για Όσκαρ. Άρα μπορούν να ελπίζουν και αυτοί του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ

Που μπορεί να μην έχουν τόσα εντυπωσιακά οπτικά, αλλά δεν παίζονται στα λεκτικά εφέ.

Αυτός ο Ντάτολο που πήρε ο Ολυμπιακός και φωτογραφήθηκε σε περιοδικό για gay ας έχει το νου του στο Λούα-Λούα.

Στα τραμ, στην Αθήνα, πήραν οδηγούς χωρίς διπλώματα. Ναι, αλλά πρέπει να είχαν καλό βιογραφικό.

Ζώα υψηλής νοημοσύνης τα δελφίνια. Αμφιβάλλω, από τη στιγμή που σώζουν ανθρώπους.

Πάντως για να δεχτώ τα περί υψηλής νοημοσύνης θα πρέπει να τα δω να επιχειρούν ν’ αυτοκτονήσουν αν τους διαβάσεις ομιλία της Μπιρμπίλη.Αιτινοί, όπου φύγει φύγει

Η Ντόρα άρχισε περιοδείες, ενώ επανεμφανίζεται και ο Μεϊμαράκης. Είναι η εποχή που οι θίασοι κάνουν αρπαχτές στην επαρχία.

Ο δε Σαμαράς διαπίστωσε ότι εξαντλείται η ανοχή του λαού. Που σημαίνει ότι κάτι μας είχε περισσέψει από εποχής ΝΔ.

 Κόβουν συμβούλους και μισθούς στην ΕΡΤ. Και καμία εκπομπή απ’ αυτές που διηγούνται τη μοναξιά του παστού μπακαλιάρου δεν θα ήταν άσχημα να κόψουν.

Έχει πάντως και τα καλά της η περικοπή δαπανών. Δεν θα ξαναδούμε τις αδελφές Μαγγίρα στη Γιουροβίζιον.

Αν δεν ξαναδούμε και Γιουροβίζιον, υπόσχομαι να βλέπω όλες τις πολιτιστικές εκπομπές της ΕΤ3.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ι Δ. avatar
  Ι Δ. 24/01/2010 16:34:22

  Η Αντωνίου του παλαιού πασόκ λέει στούs αγρότεs στά μπλόκα να τα δυναμώσουν.Εκτόs απο τρακτέρ να εγκαταστήσουν και βόδια.Απευθύνεται πάντα στο παλαιό πασόκ.Η Μπατζελή λέει να φύγουν και σε αντάλαγμα θα τούs δώσει τον Τζουμάκα που την είχε εξωπετάξει απο το γεωργίαs. Αυτοί αντιτίνουν ότι τον τζουμάκα δεν μπορούν να τον αρμέξουν γιατί δεν κατεβάζει γάλα πια.Συμβιβάζονται όμωs με το 1 διs που τούs έχουν γραμμένο στο πρόγραμμα του πασόκ και ο Τζέφρυ προεκλογικ΄έλεγε ότι θα το πάρει απο τα 28 διs των τραπεζών για να τουs το δώσει

 2. trochalos avatar
  trochalos 24/01/2010 18:07:01

  Αγαπητοί αγρότες, μετά από την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται Οι αγρότες έχουν πολλά δίκια και ο αγώνας τους είναι αγώνας επιβίωσης,.ομως ας πρόσεχαν όταν ψήφισαν για καλήτερες μέρες.Ας κάνουν υπομονή και σε λίγο καιρό θα πάρουν το 1 δις από την κ Υπουργό διότι το ΠΑΣΟΚ δεν λέεεεεεεει ποτέ ψέεεεεματα και ότι γράφει στο προγραμμά του θα γίνει.

 3. πολίτης avatar
  πολίτης 24/01/2010 18:18:33

  Στην εφημερίδα Παρόν διεξήχθη δημοσκόπηση με τα γνωστά, απόψεις για κυβέρνηση, αν το έργο της συμφωνεί με τις προεκλογικές υποσχέσεις, απόψεις για αντιπολίτευση κλπ.
  Το καλό:"Αντίθετα πάντως με την αρνητική εικόνα τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα πρόσημα και για τον Γ. Παπανδρέου και για τον Αντ. Σαμαρά είναι θετικά, αφού ο πρωθυπουργός βαθμολογείται με 6,23 (με άριστα το 10), ενώ το 49,2% δηλώνει ότι έχει τώρα καλύτερη γνώμη για τον νέο αρχηγό της ΝΔ, έναντι του 18% που λέει ότι έχει χειρότερη γνώμη γι’ αυτόν."
  Από πότε το 6 είναι καλός βαθμός, έστω και με άριστα το 10; Μόνο για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες θα ίσχυε κάτι τέτοιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.