
Μανδραβέλης, ο τελευταίος των ΠΑΣΟΚων
Πολλοί υπέστησαν επιθέσεις , προπηλακισμούς και προσωπικές ζημιές αυτά τα χρόνια από τις επιθέσεις αγανακτισμένων και δήθεν «αγανακτισμένων» πολιτών. Πολλοί το έκαναν θέμα, άλλοι όμως όχι...
Κρίνω όμως υπερβολικές τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου και ειδικά της ΝΔ για τις ζημιές που προκάλεσαν στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη, στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου ήταν καλεσμένος της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, για να μιλήσει σε εκδήλωση, σχετικά με το μέλλον του Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπήκαν μέσα στην αίθουσα περίπου 20 άτομα, τα οποία φώναξαν συνθήματα και επιτέθηκαν φραστικά στον Πάσχο Μανδραβέλη και λίγο μετά την φραστική επίθεση αποχώρησαν.
Από την στιγμή που τον κάλεσε η ΝΔ ήταν λογικό και να αντιδράσει. Το ερώτημα είναι φυσικά για τι τον κάλεσε. Τόση έλλειψη ομιλητών υπάρχει;. Η τώρα στα στερνά εκλιπαρούν γονυπετείς εκείνους που μόλις πριν από λίγους μήνες επιτίθεντο στον Σαμαρά; Τα ξεχάσαμε αυτά; και μεταξύ των άλλων θα γεμίσουν και το ευρωψηφοδέλτιο με αντισμαρικούς; Αν είναι έτσι να μας το πούνε να το ξέρουμε. Πολιτικός στόχος είναι να προσκυνήσουν όσοι μας έβριζαν προηγουμένως; Δεν καταλαβαίνουν μερικοί στο Μαξίμου και την Συγγρού ότι όσο γεμίζει ο χώρος από μνημονιακούς και αντισαμαρικούς θα αδειάζει απο αντιμνημονικούς και σαμαρικούς;
Κοινότυπο αλλά ταιριάζει στην περίπτωση: Οψόμεθα ες Φιλίππους
Από τα τόσα που έχει γράψει ο κ. Μανδραβέλης εναντίον του Σαμαρά αλίευσα ένα πολύ ωραίο από το διαδίκτυο
Ο τελευταίος των ΠΑΣΟΚων
Φυσικά η κ. Μέρκελ δεν θα μπορούσε να αγνοήσει όλα όσα έγιναν τα περασμένα τρία χρόνια και καρπώνεται τώρα ο κ. Σαμαράς. Το πρωτογενές δημοσιονομικό έλλειμμα μειώθηκε 20 δις. ευρώ κάτι που μεταφράστηκε σε πρωτοφανείς θυσίες εκ μέρους του ελληνικού λαού. και μπλα μπλα μπλα.... (http://www.kathimerini.gr)
Δηλαδή, ευτυχώς υπήρχαν οι ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου και η Ελλάς μείωσε το έλλειμμά της . Όλε πασοκάρα!
FactorX
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .
Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Μπορεί να του το σπάσαν τίποτα Σέρβοι, από αυτούς που τους σκότωναν οι Αμερικανοί και οι UCKάδες και αυτός τους καθύβριζε και επίχαιρε.
"Δεν καταλαβαίνουν μερικοί στο Μαξίμου και την Συγγρού ότι όσο γεμίζει ο χώρος από μνημονιακούς και αντισαμαρικούς θα αδειάζει απο αντιμνημονικούς και σαμαρικούς;". Πολύ σωστά το λέτε. Όμως, ο μνημονιακότερος και (πρώην) υβριστικότερος, είναι Υπουργάρα και προσβάλει καθημερινά από τηλεπαράθυρα, ραδιόφωνα κλπ μέσα, με τα τερτίπια του, την πολιτική αισθητική μας.
Δεν είναι ακριβώς ΠΑΣΟΚ ο Μανδραβέλης-ένας από τους πιο στρατευμένους πολέμιους του Βενιζέλου-παπακωνσταντινικός γιωργοπαπανδρεϊκός είναι ο καημένος. Και μη φαντασθείτε από καμιά παλαβιάρικα αφιονισμένη ιδεολογία. Όχι, όχι, δεν είναι τέτοια πράγματα ο Μανδραβέλης. Είναι κλάσεις ιδιοτελέστερος και πιο υστερόβουλος. Η γυναίκα του ήταν γραμματέας του ηθικού αυτού αγλαΐσματος που ακούει στο ωραίο επίδικο όνομα Γιώργος Παπακωνσταντίνου!
Μια μικρή διόρθωση: αν και είναι επίδικο κατά μιά έννοια το όνομα του Παπακωνσταντίνου αυτό που ήθελα να να γράψω και είναι αυτή η ιδιότητα του που έχει σημασία να αναφέρεται, είναι ότι είναι υπόδικο μαζί με τον φορέα αυτού του περιβόητου πια ονόματος.
" Δηλαδή, ευτυχώς υπήρχαν οι ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου και η Ελλάς μείωσε το έλλειμμά της . Όλε πασοκάρα!" Δηλ ευτυχώς που δεν αφήσαμε κανέναν "αδέσποτο " ΚΝΙΤΗ- ΠΑΣΟΚΟ που να μην τον μαζέψαμε.... Φτηνοί -καλοί -υποταγμένοι... Α... μαζεύουμε τιμώντας τα και όλα όσα ξέκοψαν από το "μαντρί " που έλεγε ο Αβέρωφ... Ο Κύριος δεν πρόλαβε να μπεί ,φαίνεται,στα σχήματα τα ποταμίσια της ελιάς του σύριζα και της δημαρ... Τον "αξιοποιούμε "εμείς .
Η Ν.Δ ως άλλος Don Quixote κυνηγά τους ανεμόμυλους του "Κέντρου" και χάνει τη Δεξιά... Άκου Μανδραβέλης.... Δεν υπάρχουν άλλοι ομιλητές και φέρνουμε τώρα τους "σωματοφύλακες" του ΓΑΠ και πρέπει και να τους χειροκροτούμε κιόλας για τις παπαριές τους...
Aδικείτε, πιστεύω, τον Πάσχο Μανδραβέλη. Επειδή παρακολουθώ(-ούσα) την αρθρογραφία του ειδικά από το 2010 και μετά (έχω λίγο καιρό τώρα, βέβαια, να πάρω Κυριακ. Καθημερινή), η επιχειρηματολογία του ήταν πολλές φορές φιλελεύθερη θα μπορούσε να πει κανείς. Δεν γνωρίζω άλλα πράματα παρασκηνιακά ή προϊστορίες, ό,τι διάβαζα στην εφημερίδα.
Νέο-φιλελεύθερη, 100%!
Διακρίνω μία τινάν ελαφράν και ανεπαίσθητον ειρωνίαν στην παρατήρηση σας, αγαπητέ gikon? Αφού το θέτετε τοιουτοτρόπως, ποια από τις απόψεις του κου Μανδραβέλη είναι νεο-φιλελεύθερη?
Καμμία ειρωνεία, θα τον συναντήσετε σε όλα τα πάνελ των σχετικών εκδηλώσεων - συζητήσεων.
Eίναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης, του ανοίγματος των αγορών, υπέρ της μετανάστευσης, κατά της Εκκλησίας(είχε πολεμήσει τον μακαριστό Χριστόδουλο όσο ζούσε) υπέρ των ομοφυλοφίλων και του γάμου τους, υπέρ του Milton Freedman, του γνωστού μακαρίτη οικονομολόγου, υπέρ της Ρεπούση και των απόψεων της για την ιστορία. Ένας σοσιαλφιλελεύθερος ή νεοφιλελεύθερος τύπου Δράσης ή Δημιουργίας Ξανά.Είναι όλα αυτά ο κύριος αυτός.
Μάλιστα. Δεν τον γνωρίζω τόσο καλά.. Με την 1η ευκαιρία, ίσως μπορέσω να ενημερωθώ καλύτερα για το ποιόν του περί ου ο λόγος..
Μήπως, από τον παπαδήμο και μετά, μετακινήθηκε ο Σαμαράς προς τις θέσεις που κάποτε κριτικάριζε; Επειδή, ο αντιπαθέστατος κ. Μανδραβέλης, μάλλον δεν μετακινήθηκε. Τις ίδιες ανοησίες -και πομπωδώς μάλιστα - υποστηρίζει, όπως και παλιά.
γινεστε αδικοι. Το ποταμι μαζεψε τον Νικο Δημου καιρος και η ΝΔ να μαζεψει τον ομοιδεατη του Πασχο.
θυμαστε παλια που φωναζαμε ολη η ελλαδα ειναι μπλε; Τωρα πρεπει να φωναξουμε οτι ολοι οι ανεμοδηκτες και τυχοδιωκτες πολιτικα ειναι μπλε!!!!!
Κάτι τέτοιοι κυριοι ας απαντήσουν, αν υποστηρίζουν τους ναζιστές της Ουκρανίας, την Αλ κάϊντα στη Συρία και τι έλεγαν όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη Γιουγκοσλαβία και δολοφονούσε 4000 άμαχους χωρίς έγκριση του ΟΗΕ ή οποιουδήποτε άλλου οργανισμού, τι έλεγαν όταν αναγνώριζαν οι δημοκράτες της Δυσης το Κόσσοβο τσαμπουκα και τι λένε τώρα για τη Ρωσία. Να μας πει διάφοροι φίλοι του στο υπ Παιδείας, αν βγάζουν λάδι με υπουργικές αποφάσεις διάφορες κυρίες που διορίστηκαν να διδάσκουν με παράνομα διδακτορικά (για να δείτε και ποιοί είναι οι δήθεν εκσυγχρονιστές που θέλουν να απολύουν από το δημόσιο για να βάζουν απλά τους δικούς τους http://donpapagiannis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_19.html