#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/05/2012 17:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήνυμα Σαμαρά στην Τουρκία για τους λαθρομετανάστες

 Ο Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε σήμερα στο στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρας Κήπων και στο Τελωνείο Κήπων και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάποιοι λένε ότι εδώ τελειώνει η Ελλάδα. Εμείς λέμε ότι από εδώ ξεκινάει η Ελλάδα. Και από εδώ ξεκινάει και η Ευρώπη. Γιατί και αυτή η γέφυρα είναι, πράγματι, γέφυρα φιλίας και συνεργασίας. Και θα πρέπει να το έχουμε πάντα υπόψιν μας.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει, όμως, και ο γείτονας να έχει υπόψιν του ότι έχουμε πρώτη προτεραιότητά μας την ασφάλεια και την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης.

Και, επομένως, δεν πρόκειται να δεχθούμε – και ας πάει αυτό το μήνυμα παντού – να συνεχισθεί αυτή η απίστευτη διαδικασία με τους δουλεμπόρους. Τους κηρύσσουμε πόλεμο. Και να το ξέρουν.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απελπιστική κατάσταση σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας με τη λαθρομετανάστευση. Και ο καθένας θα πρέπει να πάρει, σε αυτήν εδώ τη γέφυρα φιλίας και συνεργασίας, έντιμα, το μήνυμά μας».Εξάλλου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εμείς δώσαμε ένα σχέδιο στον ελληνικό λαό. Είναι η τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου και θέλω να το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ.

Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, με σταθερότητα γίνεται. Με ακυβερνησία δεν γίνεται.

Ασφάλεια για τον πολίτη - που την υποσχέθηκα - με σταθερότητα, γίνεται. Με ακυβερνησία δεν γίνεται.

Ευρωπαϊκή πορεία για το μέλλον των παιδιών μας, με σταθερότητα γίνεται. Με ακυβερνησία δεν γίνεται.

Είμαι σίγουρος ότι η καθεμιά και ο καθένας θα κάνουν την καλύτερη επιλογή για την Πατρίδα».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. η Dimi avatar
  η Dimi 04/05/2012 17:40:45

  Για όσους θέλουν να καταγγείλουν παράνομες ενοικιάσεις σπιτιών σε λαθρομετανάστες. (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

  ΣΔΟΕ
  Όσοι γνωρίζουν στοιχεία ιδιοκτητών που νοικιάζουν παράνομα σε λαθρομετανάστες μπορούν να κάνουν ανώνυμη καταγγελία στο ΣΔΟΕ στο [email protected] ή στο Φαξ 210-3239721/6990014. Καλό είναι να έχετε το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη (το βρίσκετε από λογαριασμό της ΔΕΗ) και θα δώσετε επίσης πληροφορίες για την παράβαση (π.χ. νοικιάζει σε 10 λαθρομετανάστες). Ζητάτε να ελεγχθούν άμεσα από τις υπηρεσίες και τα κλιμάκια ελέγχου του ΣΔΟΕ. Ίσως στην επαρχία που είναι πιο μαζεμένα τα πράγματα μπορείτε να κάνετε ανώνυμη καταγγελία κατευθείαν στην Εφορία με τηλέφωνο και να δώσετε μόνο το όνομα και την διεύθυνση του διαμερίσματος όπου γίνεται η παράνομη ενοικίαση.

  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ
  Πιο άμεση παρέμβαση και πιο απλή διαδικασία. Αναφέρεστε σε υγειονομικές παραβάσεις, όπως δυσοσμία, σκουπίδια, ακαταστασίες, ακαθαρσίες, νερά, υπεράριθμοι μέσα στα οικήματα - σπίτια – διαμερίσματα κλπ.

  ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ
  Τσουχτερά πρόστιμα (όπως και της Εφορίας). Πηγαίνετε στο http://www.poleodomia.gov.gr.
  Στα στοιχεία σημειώστε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη που καταγγέλλετε (όσα έχετε). Στο πλαίσιο αναλύετε την πολεοδομική παράβαση π.χ. νοικιάζει κατάστημα, υπόγεια, αποθήκες κλπ ως κατοικία, ως χώρο λατρείας κλπ.

  Πολεοδομία ΠεριφέρειαςΑττικής : [email protected] , [email protected] , fax: 210-6019025, 210-2586571, online καταγγελία: http://www.poleodomia.gov.gr/Default.aspx?tabid=56

  στοιχεία επικοινωνίας όλων κατά τον νόμο αρμοδίων :
  1)
  Γραφειο Περιφερειαρχη Αττικής : [email protected] & [email protected] , fax: 210-6984182 , online καταγγελια : http://www.patt.gov.gr/main/index.php?option=com_aicontactsafe&view=message&layout=message&pf=3&Itemid=210
  2)
  Yγειονομική Υπηρεσία : [email protected] , fax : 210-6464372
  3)
  Δήμαρχος Αθηναίων: [email protected] , [email protected] , fax: 210-3722308 , online καταγγελία : http://www.cityofathens.gr/el/contact
  4)
  Aντιδήμαρχος Δημοτ. Αστυνομίας & Πολεοδομίας Δ. Αθηναίων Αβραντίνης Αναστάσιοs fax :210-3259083 , [email protected]
  5)
  Υπουργείο Προστασίας Πολίτη [email protected]
  6)
  Αρχηγείο Ελλην.Αστυνομίας, ΓΑΔΑ : [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , fax: 210-6929764

  Μην αναλωθείτε σε καβγάδες με τους λαθρομετανάστες και τους ιδιοκτήτες. Δεν βγάζετε άκρη. Συγκεντρώστε τα στοιχεία και αρχίστε τις καταγγελίες μόνοι σας χωρίς να το ανακοινώσετε πουθενά. Οι άνθρωποι αυτοί ζούνε και πλουτίζουν εις βάρος μας. Καιρός να πληρώσουν.

  πηγή: Δελτίο Εγκληματικότητας Αλλοδαπών

  • crisis avatar
   crisis @ η Dimi 04/05/2012 19:00:28

   ωραια πιαστε το δημοσιογραφο τον ευαγγελατο και χωστε το στη ψειρουγιατι παρανομα ενοικιαζει τα σπιτια στους λαθρομεταναστες.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ crisis 04/05/2012 21:48:12

    @ crisis O συγκεκριμένος δημοσιογράφος στον οποίο αναφέρεσθε, είναι και νομικός. Και ο νοών νοείτω.
    Θα σας πω όμως, για ένα άλλο, σχετικό περιστατικό, όπως μου το περιέγραψε ο διαχειριστής πολυκατοικίας. Πριν δύο εβδομάδες σε περιοχή των Πατησίων, σε πολυκατοικία σχεδόν απέναντι απ' αυτή που έμενε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, κάηκε μία γκαρσονιέρα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές και τραυματισμοί σε 2 όμορα διαμερίσματα και καταστράφηκε ολοσχερώς, ο υποχρεωτικός από τον νόμο υδραυλικός ανελκυστήρας γιά τον οποίο οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας αυτής, μόλις είχαν αποπληρώσει με κόπο και οικονομικές θυσίες ενός έτους, € 5,500. Τι συνέβη;;

    Η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια μίας γκαρσονιέρας 35τμ. στον δεύτερο όροφο, την είχε ενοικιάσει προς €200/μήνα, αδήλωτα βεβαίως, σε λαθραίο από το Σουδάν. Ο λαθραίος Σουδανός στη συνέχεια, ερήμην της ιδιοκτήτριας, επινοικίασε τη γκαρσονιέρα σε άλλους 7 λαθραίους και εισέπραττε:
    7 x €20/ημέρα x 30ημέρες = €4,200/μήνα !!! Οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας αυτής, ξεσηκώθηκαν και ενημέρωσαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια, καθώς οι 8 λαθραίοι της γκαρσονιέρας ήταν άτακτοι, έκαναν πολύ θόρυβο με τη μουσική και δεν είχαν πληρώσει κοινόχρηστα, επί 10 μήνες. Το αποτέλεσμα;; Mόλις η ηλικιωμένη απείλησε ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία και θα τους κάνει έξωση, ο Σουδανός γιά εκδίκηση, ράντισε με βενζίνη τα 8 στρώματα και τον διάδρομο και τους έβαλε φωτιά με το γκαζάκι του καφέ. Ο ίδιος και οι άλλοι 7 λαθραίοι, εξαφανίστηκαν. O εντοπισμός τους είναι αδύνατος καθώς δεν υπάρχουν έγγραφα. Ευτυχώς, η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής, απέτρεψε τα χειρότερα. Τώρα, η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια έχει ν' αντιμετωπίσει: τη ΔΟΥ που θα την γδάρει λόγω φοροδιαφυγής, τις αγωγές που έπεσαν βροχή για τις καταστροφές ιδιωτικής και κοινόχρηστης περιουσίας, γιά έκθεση σε κίνδυνο ενηλίκων και μικρών παιδιών, γιά τα
    εγκαύματα και τα προβλήματα αναπνοής, τη πληρωμή 10 μηνών κοινοχρήστων, γιά τους ελαιοχρωματισμούς των κοινοχρήστων χώρων, τα κόστη ανακαίνισης της γκαρσονιέρας της.. Με συντηρητικούς υπολογισμούς. τα κόστη υπολογίζονται σε >€ 50,000. Τώρα, η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια της πυρπολημένης γκαρσονιέρας κλαίει και θρηνεί με μαύρο δάκρυ, αλλά κανείς δεν φαίνεται να συγκινείται με το δράμα της. Το περιστατικό αυτό, ας γίνει μάθημα για όλους αυτούς τους ασυνείδητους ιδιοκτήτες που προσφέρουν αδήλωτη στέγη στους λαθρομετανάστες, χωρίς να υπολογίζουν τις κοινωνικές συνέπειες και τα έξοδα.

    • crisis avatar
     crisis @ η Dimi 06/05/2012 11:45:47

     δεν πιστευει στη ελλαδα στο χρημα πιστευει βγηκε στο αερα η τατιανα και ειπε ειμαι υπερ των λαθρομεταναστων γιατι ο ευαγγελατος τα αγορασε τα σπιτια 30.000 € εναντι 80.000€ που ειχαν αγορασει οι πρηγουμενοι ιδιοκτητες και οχι μονο τα κονομαει αλλα θελει να υποβαθμισει τη περιοχη γιατι εχει σεχεσεις με μεγαλα συμφεροντα ακουω διαφορα μεχρι και εμπορικα κεντρα , παραδειγμα στη ψυρρου εκαναν τεχνητη υποβαθμιση και ξαφνικα ειχαμε υπεραξια ακινητων και ξερετε σ αυτην τη υποθεση ποιος κερδισε και τα κονομησε? ο λαλιωτης.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 04/05/2012 20:15:21

   Θεωρώ ότι χρειάζεται να επενδυθεί ένα σοβαρό ποσό, γιά ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ SPOTS, προς ενημέρωση/προειδοποίηση των επίδοξων δουλεμπόρων και των υποψηφίων θυμάτων τους στις τριτοκοσμικές πατρίδες των λαθρομεταναστών, π.χ.

   Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ. ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙΤΕ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ. ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΟ ... κλπ.

   Εκτός της κατάργησης του λαθρονόμου και της ποινικής δίωξης Γιάννη Ραγκούση και της κατάργησης του εθνοκτόνου Δουβλίνο ΙΙ των ακόμα ελεύθερων επίορκων Κώστα Σημίτη και Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου, ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ χρειάζεται να γίνει που Ν' ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ τη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα, ΠΡΙΝ αυτή συμβεί. Να γίνεται ΠΡΟΛΗΨΗ αντί οι Γιάννης Ραγκούσης-Μιχάλης Χρυσοχοϊδης-Ανδρέας Λοβέρδος, ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ-ΟΠΩΣ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ αυτό το ανίατο κοινωνικό καρκίνωμα το οποίο, αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν. Εξ όσων γνωρίζουμε, 3,000 Ελληνες είναι δυνάμει φορείς του Αids, σήμερα. Και οι λαθραίες ιερόδουλες οι θετικές στον ιό HIV, ας γίνουν ξυπνητήρι συνείδησης για όλους μας. Και όσοι κάνουν ρομαντικές αναφορές και συγκρίσεις για παρόμοιες καταστάσεις στη παραλιακή, μάλλον δεν είναι καλά πληροφορημένοι. Στη Πατησίων τη νύχτα, ακόμη και στις 8.30 το πρωϊ, όπως πρόσφατα ανέφερε μία τρελαμένη μάνα που πήγαινε το παιδί της στο νηπιαγωγείο, πουλιέται το λαθραίο αλλοδαπό live sex σε κοινή θέα, για 1 (ΕΝΑ) ευρώ. Επίσης στη περιοχή, έχουν προ 2ετίας αναφερθεί και 2 (Δύο) περιστατικά embola, της θανατηφόρας ασθένειας που μεταδίδεται από τον πίθηκο. Με τα ΜΜΕ, ούτως ή άλλως να μην ασχολούνται με τα εγκλήματα κατά ζωής των Ελλήνων και το fully-booked Λοιμωδών, να δηλώνει αδυναμία για νέες εισαγωγές.. Η Ελλάδα, σήμερα, είναι ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΣΥΡΕΤΑΙ στο άρμα της ιδεοληψίας Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου ότι, «αν δεν ήμουν Παπανδρέου θα δούλευα σε γκέτο μαύρων». Αυτά τα αίσχη δεν συμβαίνουν σε άλλη χώρα. Η Ε.Ε., ΔΕΝ υποχρεώνει καμία χώρα-μέλος της να τα ανέχεται. Ολα σ’ αυτή τη ζωή, έχουν ένα ταβάνι ανοχής. Και οι κάτοικοι στις περιοχές των Πατησίων και όχι μόνο, έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα όρια αντοχής τους με τους ανεξέλεγκτους και άκρως επικίνδυνους λαθρομετανάστες.

 2. tak avatar
  tak 04/05/2012 17:45:28

  Συμβολική η επίσκεψη στα σύνορα! Να τα ανακαταλάβουμε Πρόεδρε. Διότι ειδάλλως...
  Τι λένε οι Αμερικανοί για τα σύνορα...

  Είμαστε για γέλια και για ΚΛΑΜΑΤΑ...
  Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα της βόρειας Κορέας θα έχετε 12 χρόνια σκληρής εργασίας.

  Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα του Ιράν θα κρατηθείτε επ 'αόριστον.

  Εάν διασχίσετε παράνομα τα αφγανικά σύνορα, θα σας πυροβολήσουν.

  Εάν διασχίσετε παράνομα τα σαουδαραβικά σύνορα θα φυλακιστείτε.

  Εάν διασχίσετε τον παράνομα τα σύνορα των ΗΠΑ θα φάτε ξύλο από την τοπική αστυνομία.

  Εάν διασχίσετε παράνομα τα κινέζικα σύνορα δεν θα ακουστείτε ποτέ ξανά.

  Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα της Βενεζουέλας θα θεωρηθείτε κατάσκοπος και η μοίρα σας θα σφραγιστεί.

  Εάν διασχίσετε παράνομα τα Κουβανικά σύνορα θα σας ρίξουν στην πολιτική φυλακή να σαπίσετε.

  Εάν διασχίσετε παράνομα τα Ελληνικά σύνορα: Θα βρείτε θέση εργασίας, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα κοινωνικής ασφάλισης,
  Πρόνοια, κουπόνια Τροφίμων, Πιστωτικές Κάρτες, επιδότηση ενοικίου ή δάνειο για να αγοράσετε σπίτι, Δωρεάν Παιδεία,
  Δωρεάν ιατρική φροντίδα, δωρεάν πάσο για ελεύθερη πρόσβαση στη φυλακή και σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε ακόμη και να ψηφίζετε.

 3. anonymous avatar
  anonymous 04/05/2012 17:48:15

  Για τους Λάθρο υπάρχει μόνο μια λύση. Να προσλάβει με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου μερικούς νομικούς οι οποίοι θα εξετάσουν εν τάχει τις αιτήσεις ασύλου. Όσοι δεν πάρουν άσυλο να απελαύνονται αμέσως. Μόλις αρχίσουν να φεύγουν σωρηδόν δε θα έρχονται άλλοι διότι θα ξέρουν ότι σε ένα-δυο μήνες θα είναι πάλι πίσω. Επίσης είναι ένας υγιής τρόπος να πάρει χρήματα από την ΕΕ και να πληρώνεται το προσωπικό. Με το schenken καταργήθηκαν οι συνοριακοί έλεγχοι εντός ΕΕ και τα κράτη εξοικονομούν τα σχετικά κονδύλια. Να μας δώσουν ένα μέρος από τα χρήματα που εξοικονομούν διότι οι έλεγχοι στα δικά μας σύνορα προστατεύουν και αυτούς.

 4. effie avatar
  effie 04/05/2012 18:02:42

  hahaha...Poli kalo to parapano sxolio...hahaha...Tak eisai foveros...right on point...on the dot...!! excellent.........

 5. Ιωάννης33 avatar
  Ιωάννης33 04/05/2012 18:07:02

  Μπράβο στον Σαμαρά για τον συμβολισμό της επίσκεψης.Τώρα όλοι κοιτάνε το αγαπημένο τους Σύνταγμα.Εμείς κοιτάμε τα Ελληνικά φυλάκια και σύγχρονους Λεωνίδες

 6. A.M. avatar
  A.M. 04/05/2012 18:52:08

  Πολύ σωστή και έντονα συμβολική κίνηση!
  Και σαφέστατες οι δηλώσεις.
  Ελπίζουμε να γίνουν και πράξεις άμεσα.

 7. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 04/05/2012 19:30:05

  Aντώνη Σαμαρά, περιμένουμε:
  ΑΛΛΑΓΗ στον τρόπο φύλαξης των συνόρων. Εχουμε πόλεμο, το είπες ο ίδιος. Και στον πόλεμο χρησιμοποιούνται πραγματικά πυρά!
  ΑΛΛΑΓΗ στον Λαθρονόμο των Ραγκούση-Αλιβιζάτου. Και να τελειώνει το παραμύθι με τις νομιμοποιήσεις και τις ελληνοποιήσεις. Καμία νομιμοποίηση ατόμου που έχει μπει παράνομα στη χώρα. ΑΠΑΞ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Να κοπεί το εισόδημα των Συριζοδικηγόρων που βγάζουν χαρτιά σε λάθρο.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΒΙΣ 04/05/2012 20:15:16

   Για το πρώτο θα σου πω ότι το μόνο που έχει να κάνει είναι να στείλει μερικούς της ΕΥΠ. Θα το πάρουν το μήνυμα απέναντι ...

   Για τα άλλα συμφωνώ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.