Μάξιμε, μάθε παιδί μου γράμματα
12/02/2015 20:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μάξιμε, μάθε παιδί μου γράμματα

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος, λέει ο λαός μας και κάποιο δίκιο θα έχει. Ειδικά για ανθρώπους που πήραν θέσεις, τις οποίες δεν διαχειρίστηκαν σωστά.

Ο δάσκαλος Μάξιμος Χαρακόπουλος, μάλλον πρέπει να ξαναγυρίσει στις τάξεις να κάνει κανένα μάθημα. Δεν εξηγείται αλλιώς η απώλεια μνήμης του.

Ο κ. Χαρακόπουλος, τοποθετήθηκε το 2009, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, από τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ ως βουλευτής Θεσσαλίας, ανέλαβε το κρίσιμο πόστο του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κ. Σαμαράς δηλαδή, ήταν ο πρώτος που του εμπιστεύτηκε δυο κομβικές θέσεις. Ιδιαίτερα δε, ως αρμόδιος για τα θέματα αγροτικής ανάπτυξης, είχε να παίξει στο δικό του γήπεδο και να εφαρμόσει πολιτικές στο δικό του «κοινό».

Μετά από αυτά το πάλαι ποτέ πρωτοπαλίκαρο του Άρη Σπηλιωτόπουλου, βγήκε να κάνει μάθημα «περί ανάγκης απόδοσης ευθυνών» και «ανασυγκρότησης».

Καμία διαφωνία. Να αποδώσουμε ευθύνες.

Και ας ξεκινήσουμε από τη μεγάλη και πρωτοφανή ήττα στο εκλογικό σώμα των αγροτών. Φαντάζομαι ως αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Χαρακόπουλος μπορεί να αποδώσει ευθύνες στον εαυτό του και να δει πως θα ξεκινήσει την ανασυγκρότησή του.

Κάθε δάσκαλος, είναι καλό να δίνει το παράδειγμα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. μιχάλης avatar
    μιχάλης 13/02/2015 11:15:03

    δεν φταίει το παιδί που είναι αχάριστος ως ευεργετηθείς. Το πολιτικό σύστημα της democracy, τέτοιους παράγει, τέτοιους αναδεικνύει, με αυτούς υπηρετεί τα συμφέροντα του, της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας. Για να γλυτώσουμε από τους Μάξιμους, τους Κωστάκηδες, τους Γιωργάκηδες, τους Αλέξηδες, τις Ντόρες, και τις Αλέκες ένας είναι ο δρόμος. Ν αναγεννήσουμε την Δημοκρατία. Την Δημοκρατία των Κοινών, την Δημοκρατία των ισότιμων Ελληνικών Κοινοτήτων. Εκεί στην Ελληνική Κοινότητα πρέπει να δώσεις αίμα για να λάβεις πνεύμα. Στη democracy των ξένων πρεσβειών δίνεις προθυμία και λαμβάνεις έδρα. Την ένσταση ο λαός ψηφίζει, την αντιπαρέρχομαι με την 'βεβαιότητα". Η συναλλακτική εξουσία της democracy έχει δύναμη, το διαίρει και βασίλευε ισχύει. Η ενότητα του Κοινοτισμού είναι η βασιλική οδός της Δημοκρατίας της Ελληνικής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.