«Λάτρης»... της Ζωής και ο Μουρμούρας;
06/04/2015 19:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Λάτρης»... της Ζωής και ο Μουρμούρας;

Μαθαίνουμε ότι στην φιέστα που έχει στήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή σχετικά με τον λογιστικό έλεγχο, έχουν περάσει πολλοί, σχετικοί και άσχετοι κι έχουν πει σημαντικές... σοφιστείες. Ο καθείς το μακρύ του και το κοντό του για μια αστεία υπόθεση την οποία δημιούργησε η Πρόεδρος της Βουλής και... συγκυβερνήτης του ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζουν βεβαίως οι... αριστεροί βουλευτές. Για να φανταστείτε τη σοβαρότητα της υπόθεσης μέχρι και ο Βαρουφάκης πήγε και εξαπέλυσε επίθεση στη Ζωή (της Βουλής, όχι την... άτιμη ζωή) για την πρωτοβουλία της που αν μη τι άλλο είναι εκτός τόπου και χρόνου και έγινε για λόγους εντυπωσιοθηρίας.

Απ' ότι μάθαμε, λοιπόν, πήγε και ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Μουρμούρας. Στην ομιλία του ο κ. Μουρμούρας μόνο που δεν έκανε τεμενάδες στην κ. Κωνσταντοπούλου την οποία μάλιστα κάλεσε και... στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η ομιλία του έβριθε από κολακευτικά σχόλια για την πρωτοβουλία της Προέδρου, παρά το γεγονός ότι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ το σύνολο των κομμάτων ούτε καν ασχολούνται. Προς τι λοιπόν ο κ. Μουρμούρας, αυτός που ευεργετήθηκε όσο λίγοι από τον Αντώνη Σαμαρά, πήγε και νομιμοποίησε με την ομιλία του το αίσχος της Ζωής; Κι όχι μόνο αυτό αλλά αποθέωσε και την Πρόεδρο η οποία είναι «κόκκινο πανί» για τη Νέα Δημοκρατία;

Πώς λέγεται η συμπεριφορά αυτή; Δημόσιες σχέσεις; Να τα έχουμε καλά με την κυβέρνηση και τη βασίλισσα Ζωή; Είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει πολλές... μουρμούρες ο κ. Μουρμούρας με αυτή του την πρωτοβουλία.

Κάποιοι οφείλουν να προσέχουν τη συμπεριφορά τους, ειδικά αν όλα όσα έχουν πετύχει τα οφείλουν στον κ. Σαμαρά.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. δημης avatar
    δημης 06/04/2015 21:11:32

    Εμείς;;;;;;;; Να...πιστεύουμε στην Αξιοκρατία μάλλον ή περισσότερο στη μετα θάνατο;;;;;;

  2. Διογένης avatar
    Διογένης 07/04/2015 15:27:12

    Αυτός ρε παιδιά δεν ήταν ο εξ απορρήτων του Σαμαρά για οικονομικά θέματα; Το δεξί του χέρι, ο άνθρωπός του για τα οικονομικά; Για αυτόν δεν έδωσε μάχη ο Σαμαράς για να γίνει υποδιοικητής της ΤτΕ; Όταν άλλοι κινούσαν γη και ουρανό για άλλες επιλογές; Ο τύπος ήταν ο... Μπαλτάκος επί των οικονομικών. Ο Σαμαράς είχε τον Μπαλτάκο για τα νομικά (ο νομικός του σύμβουλος δηλαδή) και τον Μουρμούρα για τα οικονομικά (ο οικονομικός του σύμβουλος). Όσο και να θέλω να μην είμαι κακός με τον Σαμαρά, δεν αντέχω, θα το πω: ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ, ΠΡΟΕΔΡΕ! Τέτοιες επιλογές που κάνεις στα πρόσωπα των συνεργατών σου, τέτοια αποτελέσματα θα θερίσεις. Τολμώ δε και μια πρόβλεψη: Και πού είσαι ακόμη, Πρόεδρε! Έχεις να δεις και άλλα βύσματα που θέλουν βυσμάτωμα να σε πουλάνε για τα γλυκά μάτια της Χρυσής Αυγής, της Ζωής Κωνσταντοπούλου ή και γω δεν ξέρω ποιανού άλλου. Όσο δεν καταλάβεις ότι κάτι κάνεις λάθος, θα τρέφεις τέτοια φίδια στον κόρφο σου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.