«Κόκκινη χούντα»
30/05/2015 13:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Κόκκινη χούντα»

«Σοβιετία» με δήμευση περιουσιών;

Λέτε αυτοί οι… νεοσταλίνες που μας κυβερνούν να έχουν σχέδιο; Το αποκάλυψε ο Κώστας Χρυσόγονος, επιστήμονας άνθρωπος ο οποίος έχει άποψη για το πώς θα μπορούσε να σωθεί η Ελλάδα. Είπε λοιπόν θέλοντας να υποστηρίξει ότι δεν μπορεί να υπάρξει ρήξη με τους δανειστές. «Σε ένα θεωρητικό και απευκταίο σενάριο στο οποίο δεν θα υπήρχε συμφωνία τότε μπορεί να προέκυπταν έκτακτες συνθήκες και οι αρχές που θα αναλάμβαναν εκτός κοινοβουλευτικού πλαισίου θα έπρεπε να συγκεντρώσουν ότι χρήματα υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων – περίπου 55 δισεκατομμύρια όπως είπε - προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση της χώρας».

«Ένα άλλο σενάριο θα ήταν να βρεθεί χορηγός – που θα μπορούσε να είναι η Κίνα- ο οποίος θα παρέχει στην Ελλάδα 20 δις για να αποπληρωθεί το ΔΝΤ και άλλα 25 προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η οικονομία για τη μετάβαση σε άλλο νόμισμα.» πρόσθεσε με νόημα.

Επομένως, έχουμε δύο σενάρια που επεξεργάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό δεν θα χρεοκοπήσουμε. Το πρώτο είναι να δημεύσουμε τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων. Όλα τα χρήματα που έχουν οι πολίτες σε φυσική μορφή να τα πάρει το κράτος για να μην χρεοκοπήσουμε. Είναι… έκτακτες συνθήκες οπότε δικαιολογείται μια «έφοδος» στα σπίτια, τις θυρίδες ή τους λογαριασμούς όσων Ελλήνων δεν έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και δεν ήταν λαμόγια, όπως πολλοί επιχειρηματίες – φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αν δεν πιάσει κι αυτό υπάρχει και η… Κίνα. Γιατί να μη μας δώσει καμιά 50αριά δις ευρώ να πορευόμαστε; Ασχέτως αν και ο Λαφαζάνης έχει σχέδιο να πάρουμε λεφτά από τους BRICS. Πηγές να υπάρχουν να δώσουν χρήματα και όλα τα άλλα θα τα βρούμε.

Προς το παρόν αρπάζουν ακόμη και τους αδρανείς λογαριασμούς που έχουν μέχρι 100 ευρώ για να μαζέψουν λεφτά να πληρώσουν καμιά δόση.

Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης, όπως μας το αποκάλυψε ένας συνταγματολόγος από εκείνους που έκαναν καριέρα τα τελευταία χρόνια μέσω των τηλεπαραθύρων, κι αφού πρώτα φλέρταραν με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου.

Τώρα εμάς γιατί όλο αυτό μας μοιάζει με μια νέα «Σοβιετία» με δήμευση περιουσιών; Το ιδρώτα του κοσμάκη θα τον πάρουν οι Συριζαίοι σε… έκτακτες ανάγκες για να μη χρεοκοπήσει η χώρα και να μην αποκαλυφθούν τα δικά τους εγκλήματα. Αφού είναι έκτακτες οι ανάγκες γιατί δεν κάνουν και μια κομμουνιστική δικτατορία να ευχαριστηθεί η Αριστερή Πλατφόρμα. Ότι πρέπει θα ήταν μια «κόκκινη χούντα» στην καρδιά της Ευρώπης.

Τώρα που η Κούβα ανοίγει τα σύνορά της και ο Νικολά Μαδούρο παραπαίει χωρίς χαρτί υγείας θα μπορούσε η Ελλάδα να αποτελέσει το φωτεινό μονοπάτι του παγκόσμιου νεοκομμουνισμού.

Εύγε ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως κεντρώοι και δεξιοί νοικοκύρηδες που ψηφίσατε Τσίπρες και Χρυσόγονους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ADASK avatar
  ADASK 30/05/2015 20:24:26

  Σταματήστε να ασχολείστε με αυτούς που ζουν σε ένα μαρξιστικό σύννεφο. Δεν έχουν αξία οι απόψεις τους, έχουν καταργηθεί στη πράξη εδώ και χρόνια. Και ο κόσμος το ξέρει αυτό, ακόμα και εάν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Θα πρότεινα να ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτούς που επηρεάζουν τις ζωές μας, αυτούς που ντέ και καλά θέλουν να μας επιβάλλουν μεταρρυθμίσεις, να μας εκσυγχρονίσουν...Τρόικα...Θεσμοί...δανειστές...ΔΝΤ...ΕΚΤ...οτιδήποτε. Μαθαίνω σήμερα ότι απαίτηση τους ειναι τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ να υπαχθούν στον υψηλό ΦΠΑ, ενδεχομένως 23%. Γιατι λένε η είσπραξη αυτού του φόρου ειναι σίγουρη. Με αυτούς κουβέντιαζε ο Αντώνης και τα πήγαινε καλά μαζί τους, του είχαν εμπιστοσύνη. Με αυτά τα καθάρματα κουβεντιάζει και ο τωρινός. Πρωτοποριακή μεταρρύθμιση, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο στο 23%. Όχι τεχνογνωσία πάταξης της φοροδιαφυγής, όχι βοήθεια να φορολογηθούν τα μαύρα χρηματα του εξωτερικού, όχι βοήθεια έναντι των απειλών των έξ ανατολών γειτόνων μας ώστε να μειώσουμε αμυντικές δαπάνες. Όχι. Και εμείς ασχολούμαστε με τις παπαριες του ενός και του άλλου.

  • ΤΤ avatar
   ΤΤ @ ADASK 01/06/2015 01:08:31

   Παπαριές, ναι. ¨Οχι κανενός τυχαίου όμως. Αυτοί οι παπάρες κυβερνούν.
   Μπράβο στον ελληνικό λαό, τίποτε άλλο.

 2. tt avatar
  tt 01/06/2015 09:23:06

  Από Μάρτιο μέχρι Αύγουστο του 1919 η Ουγγαρία ήταν Σοβιετική Δημοκρατία.
  Έχοντας μπεί στον πόλεμο αυτοκρατορία και βγει ακρωτηριασμένη, η Ουγγαρία έγινε για ένα φεγγάρι Λα'ι'κή Δημοκρατία (1918) και μετά ΣΣΔ!

  ¨Οχι κομμάτι της ΕΣΣΔ, απλά κομμουνιστική χώρα.

  Παραζαλισμένοι οι απόγονοι του Μέττερνιχ από το σοκ της διάλυσης της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας, στράφηκαν στον κομμουνισμό και στον Μπέλα Κουν.

  Ενώ λοιπόν τα πλήθη άνεργων πρωην υπαλλήλων της αυτοκρατορίας ,(που πριν συνόρευε μόνο με Τσαρική Ρωσία και Οθωμανική αυτοκρατορία, και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε έναν χάρτη σαν το σημερινό, με δεκάδες νέες χώρες -πρώην νομαρχίες της) έμπαιναν στα σπίτια των πλούσιων ευγενών και έπαιρναν τα χαλιά, τα πούρα, ακόμα και τα παπούτσια τους, οι Ρουμάνοι δεν έχασαν χρόνο.

  ¨Ορμησαν και έφτασαν στην Βουδαπέστη. Ξαφνικά οι Ούγγροι συνήλθαν και διαπίστωσαν πως Σέρβοι, Κροάτες, Γερμανοί και κυρίως Ρουμάνοι, όρμηξαν και άρπαξαν ό,τι μπορούσαν, όσο οι ξεπεσμένοι αυτοκράτορες έπαιζαν κομμουνισμό.

  Με την συνθήκη του Τριανόν, το βασίλειο της Ουγγαρίας (όχι η αυτοκρατορία, το βασίλειο του 1918) έχασε το 70% των εδαφών του, ενώ τριάμιση εκατομμύρια εθνικώς Ούγγροι βρέθηκαν υπήκοοι άλλων χωρών. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Τρανσυλβανίας, που ακόμα και σήμερα αποτελεί σημείο τριβής με την Ρουμανία, λόγω της Ουγγρικής μειονότητας.

  Διαμελισμένη και αποκλεισμένη, η χώρα στράφηκε στους μοναρχικούς, και ορίστηκε αντιβασιλέας ο ναύαρχος Χόρτυ, μέχρι να επιλέξουν βασιλιά.
  .
  .
  .
  . Ενώ ασχολούμαστε με τους πιανοκουρδιστές της ΕΡΤ και ο Χρυσόγονος θα μπουκάρει στα σπιτια, μπουκάρουν 1000 αφρικανοί και Αφγανοί την ημέρα στη χώρα. Όλα βαίνουν καλώς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.