Κοτζιάς για ξάδερφο Τσίπρα
06/03/2015 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κοτζιάς για ξάδερφο Τσίπρα

Σε άτυπη ενημέρωση δημοσιογράφων ο κ. Κοτζιάς παραδέχθηκε ότι προσέλαβε τον ξάδερφο του πρωθυπουργού, όχι στο ΥΠΕΞ, όπως είπε, αλλά στο γραφείο του ιδίου.

«Όταν είναι κάποιος άσχετος και τον τοποθετείς σε μια θέση, πράγματι αυτό είναι σοβαρό. Δεν τον τοποθέτησα στο ΥΠΕΞ, αλλά στο γραφείο μου. Τον γνώριζα από τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν χειριζόταν σημαντικά θέματα εξωτερικής πολιτικής. Πρόκειται για επιστήμονα υψηλά ειδικευμένο. Τον γνωρίζω επί μακρόν, είναι ικανότατος και έχει κριτική σκέψη. Πιστεύω ότι η συγγένεια δεν μπορεί να αποτελεί απαγόρευση για την άσκηση επαγγέλματος».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. np avatar
  np 06/03/2015 20:59:11

  Τι να πεί ο άνθρωπος; Ο πολιτικός μηχανικός έχει υψηλή εξειδίκευση και κριτική σκέψη στα εξωτερικά θέματα. Και η μητέρα μου τώρα τελευταία μου αναλύει οικονομικά θέματα. Ήμαρτον!!!!!

 2. Tessa avatar
  Tessa 07/03/2015 09:19:33

  Νέοι καιροί, νέα ήθη. Ο νεποτισμός (νεοποτισμός κατά τον Πρωθυπουργό) δεν είναι πια κακό πράγμα, αφού το κάνουμε εμείς...

 3. sender avatar
  sender 07/03/2015 13:51:26

  Πιο σοβαρό ατόπημα του υπουργού αυτού,είναι οι τελευταίες εκβιαστικές δηλώσεις του,για 'πλημμυρίδα' τζιχαντιστών στην Ευρώπη,αν καταρρεύσει η Ελλάδα.Τι κάνει επιτέλους αυτή η κυβέρνηση;τι κάνει η αντιπολίτευση;τι κάνουμε όλοι;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.