Καραμανλής ξανά υποψήφιος
20/10/2014 06:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καραμανλής ξανά υποψήφιος

Πολλά κυκλοφορούν και γράφονται για το μέλλον του Κώστα Καραμανλή και ειδικά εάν θα είναι ξανά υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης, όπου εκλέγεται, ως πρώην Πρωθυπουργός, χωρίς σταυρό.

Κάποια στιγμή, πάρα πολλούς μήνες πριν, ο Κ. Καραμανλής είχε συζητήσει με πολιτικούς του φίλους το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος λόγω του συνολικού κλίματος.

Τότε το άφησε να διαρρεύσει και είχε σηκωθεί σκόνη. Τώρα ξαφνικά άνοιξε και πάλι - με ευθύνη όμως ορισμένων ΜΜΕ - θέμα μη συμμετοχής του στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

Ρώτησα και έμαθα όμως ότι ο Κ. Καραμανλής δεν έχει καμία διάθεση να μην είναι ξανά υποψήφιος, απλά κάποια στιγμή, όντως προβληματίστηκε, αλλά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να φανεί ότι δεν στηρίζει την παράταξη και ειδικά τη ΝΔ.

Γιατί όπως είναι λογικό, μια απόφασή του για μη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια θα είναι ένα μια βαθιά μαχαιριά στο κόμμα που υπηρέτησε ως πρόεδρος επί 13 χρόνια.

M.A.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.