Καραγκιοζιλίκια!
03/07/2014 06:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καραγκιοζιλίκια!

Μερικοί είναι απίστευτοι και φαίνεται ότι ζουν στον κόσμο τους…Δεν εξηγείται αλλιώς ότι λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι και δείχνουν ότι δεν έχουν μυαλό.

Να, για παράδειγμα ο Ταμήλος ξαναχτύπησε. Δεν τον ξέρετε; Είναι ο γαλάζιος βουλευτής Τρικάλων, ο Μιχάλης Ταμήλος που κατά καιρούς έχει πει τα απίστευτα, όπως παλαιότερα, όταν προκάλεσε γέλια με τη φράση του πως δεν μπορεί να χάνει το χρόνο του σε επιτροπές της βουλής που δεν αμείβονται.

Ο Θεσσαλός με τη χαρακτηριστική προφορά, είπε ότι η ενέργεια δεν είναι κοινωνικό αγαθό γιατί μπορείς να ζήσεις και με μια λάμπα, όπως παλιά!. «Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπόν το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ. Τώρα τι του λες…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 03/07/2014 07:45:55

  Δίκιο έχει,με μιά λάμπα μπορείς να ζήσεις,χωρίς smartphone όμως μπορείς; Δε μπορείς...

 2. roadrunner avatar
  roadrunner 03/07/2014 12:22:38

  ΟΚ. Aφού μπορεί να αντικταστασήσεις τον ηλεκτρισμό με μια "λάμπα όπως παλιά στο χωριό" κ. Ταμήλο, τι την θέλετε τη βουλευτική αποζημίωση και μάλιστα παχιά-παχιά ;

 3. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 04/07/2014 11:14:17

  Ξυπνάτε ρεεεεεεεεε κόβει ψήφους το νούμερο

 4. Η άλυτη εξίσωση avatar
  Η άλυτη εξίσωση 04/07/2014 11:41:50

  ''Άρα λοιπόν το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ. Τώρα τι του λες…'' :-) Το ερώτημα είναι πόσες καρπαζιές του δίνεις (για να...συνέλθει). Όχι τι του λες, γιατί είναι απόλυτα σίγουρο, πως έχει χάσει πια την επαφή.

 5. Η άλυτη εξίσωση avatar
  Η άλυτη εξίσωση 04/07/2014 11:48:12

  ''Άρα λοιπόν το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ. Τώρα τι του λες…'' :-) Το ερώτημα δεν είναι τι του λες, αλλά πόσες σφαλιάρες του δίνεις (για να...συνέλθει), μιάς κι είναι σίγουρο πως έχει χάσει πια εντελώς την επαφή, από την τεμπελιά, την καλοπέραση και το ...ψώνισμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.